Καρναβάλι Ημερολόγιο Καραϊβικής

Μηνιαίο οδηγό για καρναβάλι σε κάθε νησί της Καραϊβικής

Το Καρναβάλι της Καραϊβικής , όπως και στο Ρίο και τη Νέα Ορλεάνη (Mardi Gras), είναι παραδοσιακά ένα μεγάλο πάρτι που οδηγεί στην επίσημη περίοδο της Σαρακοστής στο χριστιανικό ημερολόγιο. Ωστόσο, ενώ πολλά νησιά της Καραϊβικής γιορτάζουν το Καρναβάλι στις ημέρες που οδηγούν στην Τετάρτη της Τέχνης - συμπεριλαμβανομένου του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, του οποίου το Καρναβάλι είναι παγκοσμίως γνωστό - άλλοι κρατούν τις αποκριάτικες γιορτές σε άλλες εποχές του χρόνου.

Το Μπαρμπάντος, για παράδειγμα, καλεί το Καρναβάλι του "Crop Over", ένα παραδοσιακό φεστιβάλ συγκομιδής που πραγματοποιείται τον Αύγουστο. Το "Vincy Mas" του Αγίου Βικεντίου είναι ένας από τους διάφορους καρναβαλικούς εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι, προκαλώντας κάποια ενθουσιασμό σε αυτό που είναι διαφορετικά μια αργή εποχή του χρόνου στην Καραϊβική.

Τα καλά νέα για τους επισκέπτες είναι ότι αν είστε στη διάθεση για μια μοναδική νησιώτικη εμπειρία, μπορείτε να βρείτε μια γιορτή Καρναβάλι σχεδόν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Στην πραγματικότητα, μερικά νησιά έχουν εκδηλώσεις Καρναβαλιού που εκτείνεται σε μήνες, από τη γιορτή των Θεοφανείων τον Ιανουάριο έως την Τετάρτη της Τέχνης, για παράδειγμα

Εδώ είναι όλα τα νησιά της Καραϊβικής που γιορτάζουν το Καρναβάλι και τους μήνες κατά τους οποίους το κάνουν (οι ακριβείς ημέρες μπορεί να διαφέρουν από έτος σε έτος). Εκείνοι που αναφέρονται ως "Lent" γιορτάζουν το Καρναβάλι στην παραδοσιακή εποχή, η οποία μπορεί να πέσει τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, ανάλογα με την ημερομηνία της Τετάρτης της Πέμπτης και της Κυριακής του Πάσχα. Επίσης, για εκείνους τους ταξιδιώτες που αναζητούν μερικές γρήγορες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των γεγονότων που μπορεί να δουν ή να συμμετάσχουν σε καρναβάλι σε συγκεκριμένα νησιά, τα γεγονότα που αναφέρονται στην παρένθεση είναι μόνο παραδείγματα μερικών από τις εορταστικές εκδηλώσεις που μπορείτε να δείτε σε οποιοδήποτε νησί.

Δείτε τον πλήρη κατάλογο ημερομηνιών και θέσεων καρναβαλιού παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καρναβάλι της Καραϊβικής και για να το γιορτάσετε, δείτε τον σύντομο οδηγό μας για το Καρναβάλι στην Καραϊβική. Αν δεν έχετε πάει ποτέ στο Καρναβάλι στην Καραϊβική, ελέγξτε τον οδηγό μας για τον προγραμματισμό μιας ασφαλούς και διασκεδαστικής εμπειρίας - βετεράνος Carnival-goers γνωρίζουμε ότι η προετοιμασία για "παιχνιδιού mas" αρχίζει μήνες, όχι εβδομάδες, μπροστά από το χρόνο.

Δεν μπορώ να φτάσω στο Καρναβάλι; Δεν υπάρχει καμία ανησυχία - υπάρχει πάντα κάποιο είδος συμβάντος που συμβαίνει στην Καραϊβική: δείτε τον μηνιαίο οδηγό εκδηλώσεων μας για να μάθετε τι συμβαίνει όταν βρίσκεστε στα νησιά!