Φεβρουάριος Ταξίδι στην Καραϊβική

Ζεστός Καιρός, Καρναβάλι Beckon Vacationers

Τα πιο δημοφιλή νησιά της Καραϊβικής για ταξιδιώτες έχουν ένα μεγάλο ισχυρισμό για τη φήμη: όλο το χρόνο τροπικός καιρός. Ο Φεβρουάριος σε πολλές από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας λιγότερο αγαπημένος μήνας. Όλοι έχουν κουραστεί από το χειμώνα και όσο χειρότερο είναι, τόσο περισσότερο θέλουν να ξεφύγουν από τον ήλιο, την άμμο και τις ζεστές τροπικές αύρες της Καραϊβικής. Η χειμερινή περίοδος είναι υψηλή εποχή για τα νησιά, και η υπόσχεση της διαφυγής, καιρός και όχι, είναι ο κύριος λόγος.

Εάν παρασυρθείτε από το ζεστό τροπικό αεράκι τον Φεβρουάριο, ίσως είναι το ταξίδι στην Καραϊβική.

Καιρός στα νησιά

Ο καιρός στην Καραϊβική τον Φεβρουάριο είναι σχετικά παρόμοιος, αλλά υπάρχουν ορισμένες παραλλαγές διάσπαρτες σε ολόκληρη την περιοχή. Σε γενικές γραμμές, ο άνεμος μπορεί να κάνει τον ωκεανό ασταθές όλο το μήνα. Μπορείτε να εξαρτάτε λίγο πολύ από τον καλό καιρό στις μέρες μας, αλλά δεν είναι 100% εγγύηση. Και είναι γενικά πιο θολό από ό, τι σε άλλες ώρες αιχμής σε όλη την περιοχή.

Τι να Pack

Θα θελήσετε να συσκευάσετε μαγιό, καλοκαιρινά ρούχα και σανδάλια και ελαφριά παπούτσια για τη διάρκεια της ημέρας στην Καραϊβική και ίσως θελήσετε επίσης να συσκευάσετε ένα ελαφρύ πουλόβερ για τη νύχτα - αν και δεν πάει πολύ πιο δροσερό όταν ο ήλιος πέσει . Πάρτε ένα poncho ή αδιάβροχο εάν σχεδιάζετε να είστε εκεί για μια εβδομάδα ή περισσότερο επειδή πιθανότατα θα πιάσετε τουλάχιστον μια εποχιακή καταιγίδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Τι να περιμένεις

Υπάρχει ένας λόγος που είναι η πιο δημοφιλής εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε την Καραϊβική: Ο καιρός είναι ζεστός και σχετικά ηλιόλουστος, ενώ το χιόνι και το κρύο είναι οι κανόνες στα βόρεια, καθιστώντας τα νησιά μια τέλεια απόδραση από έναν από τους πιο κρύους μήνες του χειμώνα.

Δεν υπάρχει επίσης καλύτερος χρόνος για ένα ρομαντικό ταξίδι στα νησιά από ό, τι στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν πολλά θέρετρα της Καραϊβικής προσφέρουν ειδικά πακέτα σχεδιασμένα για να ζευγαρώσουν ζευγάρια και βεβαίως ο Φεβρουάριος είναι όταν ξεκινά η Σαρακοστή και η φρενίτιδα του Καρναβαλιού χτυπά την κορύφωσή του σε πολλές Καραϊβικές χώρες νησιά.

Όσον αφορά τα φεστιβάλ, το Σαιντ Μάρτιν , η Τζαμάικα , το Κουρασάο , το Σεντ Μπάρτς , η Μαρτινίκα , το Τρινιντάντ και η Δομινίτσα είναι μεταξύ των νησιών που γιορτάζουν το Καρναβάλι τον Φεβρουάριο και το Διεθνές Φεστιβάλ Αγάπης προσκαλεί τους Ρομαντισμό να ζεσταθούν στις Βερμούδες, ενώ η Τζαμάικα γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική του Bob Marley στα γενέθλιά του (6 Φεβρουαρίου) κάθε χρόνο.

Ίσως λόγω αυτής της συμπλοκής των μεγάλων δραστηριοτήτων και των αξιοθέατων που είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια του μήνα, ο Φεβρουάριος είναι υψηλή σεζόν στην Καραϊβική - τον τρίτο πιο πολυσύχναστο μήνα πίσω από τον Μάρτιο και τον Απρίλιο - έτσι μπορείτε να περιμένετε πλήθη και τιμές στο ψηλότερο τέλος για ξενοδοχεία και πτήσεις. Οι σχολικές διακοπές του Φεβρουαρίου φέρνουν πολλές οικογένειες κάτω από τα νησιά, γι 'αυτό αποφύγετε τις εβδομάδες διακοπών στο σχολείο αν ψάχνετε για μια ρομαντική απόδραση και κλείστε δωμάτια και πακέτα πολύ νωρίτερα.