Ταξιδιωτικός Οδηγός Τζαμάικα

Πληροφορίες Ταξιδιού, Διακοπών και Διακοπών Σχετικά με την Τζαμάικα

Η Τζαμάικα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στην Καραϊβική και είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα all-inclusive τουριστικά θέρετρα . Το νησί είναι γεμάτο ιστορικούς προορισμούς - Montego Bay , Negril, Ocho Rios, για να αναφέρουμε μερικά - και όλα έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες. Είναι μια μεγάλη χώρα, γεωγραφικά ποικίλη και αξίζει να εξερευνήσετε πέρα ​​από τα όρια του θέρετρου σας.

Έλεγχος τιμών και κριτικών στην Τζαμάικα στο TripAdvisor

Τζαμάικα βασικές πληροφορίες ταξιδιού

Τζαμάικα Αξιοθέατα

Πολλοί άνθρωποι έρχονται στην Τζαμάικα μόνο για να καθίσουν στην παραλία, αλλά πολλοί κάνουν επίσης το χρόνο να εξερευνήσουν δημοφιλή αξιοθέατα όπως οι καταρράκτες του ποταμού Dunn (έρχονται νωρίς, πριν φτάσουν τα κρουαζιερόπλοια) και rafting στον ποταμό Martha Brae.

Η Τζαμάικα έχει επίσης 400 χρόνια ιστορίας για να εξερευνήσει, κυρίως σε πόλεις όπως το Port Royal. Για να ξεφύγετε από τη φωτιά, κάντε μια διαδρομή μέχρι τα δροσερά Μπλε Βουνά και συναντήστε μερικούς πραγματικούς Τζαμάικα. Το Montego Bay είναι γνωστό για τη νυχτερινή του ζωή. Το Negril είναι λίγο πιο χαλαρό και το Port Antonio πιο ήσυχο ακόμα.

Παραλίες στην Τζαμάικα

Το Montego Bay , το Negril και το Port Antonio είναι όλα ευλογημένα με όμορφες παραλίες , από κίονες λευκής άμμου έως ήσυχους όρμους με σπηλιές με κύματα. Οι παραλίες στη νότια όχθη έχουν πιο wilder surf, αλλά λιγότερα πλήθη.

Τζαμάικα Ξενοδοχεία και Θέρετρα

Η Τζαμάικα διαθέτει μια τεράστια προσφορά επιλογών διαμονής, από μικρά πανδοχεία οικογένειας έως υπερσύγχρονα θέρετρα όπως η ρομαντική αίθουσα Ritz-Carlton Rose . Τα θέρετρα Παραλίες και Σανδάλια είναι μερικά από τα πιο διάσημα all-inclusive θέρετρα του κόσμου. οι ιδιότητες του Hedonism είναι από τις πιο ελεύθερες. Για μια διαφορετική αλλά ταυτόχρονα αυθεντική εμπειρία από την Τζαμάικα, ελέγξτε την αλυσίδα Island Outpost από μικρά πολυτελή θέρετρα, όπως το Goldeneye, το περίφημο πηλό κορυφής του συγγραφέα Ian Fleming.

Εστιατόρια στην Τζαμάικα

Κοτόπουλο κοτόπουλο, καθένας; Στη Τζαμάικα, θα βρείτε αυτό το πικάντικο τοπικό αγαπημένο μαγείρεμα πάνω από ανοιχτές φωτιές σε τύμπανα χάλυβα, καθώς και στο μενού των πολυτελή εστιατόρια. Η Sonia's στο Negril είναι γνωστή για τα αυθεντικά τζαμαϊκανικά πιάτα. Τα ερείπια στο Ocho Rios έχουν μια όμορφη εξωτερική αυλή.

Και πρέπει να αγαπάς μια χώρα που έχει ένα ολόκληρο φεστιβάλ αφιερωμένο σε μαρμελάδες !

Τζαμάικα Πολιτισμός και Ιστορία

Μια πλούσια πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά περιμένει τους επισκέπτες της Τζαμάικα, από τα αρχαία φρούρια που φυλάσσουν τις παλιές πειρατικές πόλεις στη μοναδική ιστορία του Ρασταφιανισμού και τη μυστηριώδη κουλτούρα των Μαρωνιών. Και φυσικά αυτός είναι ο τόπος γέννησης της μουσικής reggae, που γιορτάζεται παντού, καθημερινά, σε αυτό το νησί που αγαπάει.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ της Τζαμάικα

Η γενέτειρα της reggae γιορτάζει τη μουσική της κληρονομιά και πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια των ετήσιων εκδηλώσεων και των φεστιβάλ , που περιλαμβάνει ένα ζευγάρι τζαζ φεστιβάλ, την εβδομάδα Bob Marley, ένα τουρνουά αλιείας μάρλιν και μια σαφώς Τζαμαϊκανή λήψη καρναβαλιού της Καραϊβικής.

Νυχτερινή ζωή της Τζαμάικα

Το New Kingston είναι το πιο ζεστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Τζαμάικα, αλλά θα βρείτε πολλά πάρτι αργά το βράδυ σε όλο το νησί, από Negril έως Mo Bay , το σπίτι της διάσημης Hip Strip .