Οικογένειες φιλικές ιδέες για μια βροχερή μέρα στο Σαν Ντιέγκο

Τι να κάνει με τα παιδιά στις σπάνιες βροχερές ημέρες του Σαν Ντιέγκο

Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά ακόμη και το Σαν Ντιέγκο παίρνει μια βροχερή μέρα τώρα. Σε μια πόλη που είναι γνωστή για την ηλιοφάνεια της, αυτό μπορεί να αφήσει τους γονείς να ανακαλύψουν τι να κάνουν με τα παιδιά όταν δεν μπορούν να χτυπήσουν την παραλία, το πάρκο, το ζωολογικό κήπο ή άλλο αγαπημένο υπαίθριο παιχνίδι στο Σαν Ντιέγκο. Εδώ είναι μερικές από τις κορυφαίες δραστηριότητες βροχερή μέρα να κάνει με τα παιδιά στο Σαν Ντιέγκο.

Σάι Ντιέγκο Βροχερή Ημέρα Δραστηριότητα # 1: Μετάβαση σε Μερικά Τραμπολίνα

Αν το μικρό σας χρειάζεται να πάρει κάποια ενέργεια έξω και να τα πάρει σε ένα υπαίθριο πάρκο δεν είναι μια επιλογή, να διατηρήσει ένα τραμπολίνο σε ένα από τα πάρκα άλμα γύρω από το Σαν Ντιέγκο.

Θα πάρετε το δικό σας ελαστικό τραμπολίνο που είναι χτισμένο στο επίπεδο του εδάφους για επιπλέον ασφάλεια. Η ενοικίαση είναι συνήθως για μια ώρα - μόνο αρκετός χρόνος για το παιδί σας να φορέσει τον εαυτό του έξω από το άλμα ενεργά στο μεγάλο τραμπολίνο. Καλέστε τους άλλους γονείς και ζητήστε τους και τα παιδιά τους να έρθουν για να μοιραστούν τον χώρο του τραμπολίνα για να κάνουν την ημέρα πιο προσιτή. Προστιθέμενο μπόνους: Τα τραμπολίνα είναι μια μεγάλη προπόνηση, ώστε να ενταχθείτε στον εαυτό σας μπορεί να σημαίνει να πάτε να παραλείψετε το γυμναστήριο απλά από το παιχνίδι με το παιδί σας.

Τραμπολίνα τοποθεσίες στο Σαν Ντιέγκο βρίσκονται σε:

Rockin 'Jump: 8190 Μιραλάνοι Drive, Σαν Ντιέγκο

Sky Zone Σαν Ντιέγκο: 851 Showroom Τόπος # 100, Chula Vista

Περιοχή Sky San Marcos: 860 Los Vallecitos Blvd, San Marcos

Σάββατο βράδυ Δραστηριότητα # 2: Εκμάθηση διασκέδασης στο Μουσείο Επιστημών

Μάθετε πώς το νερό το κάνει στη βρύση σας, να γίνει μίνι μηχανικός, να ανακαλύψετε τον τρόπο που ταξιδεύει ο ήχος και πολλά άλλα στο κέντρο επιστήμης του στόλου Reuben H. στο Balboa Park.

Εσείς και το παιδί σας θα μάθετε νέα πράγματα ενώ θα έχετε ευχάριστη ψυχαγωγία χάρη στην εκθεσιακή έκθεση του κέντρου επιστήμης Reuben H. Fleet Science Center, πολλά από τα οποία έχουν πρακτικές δραστηριότητες για παιδιά. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μια εκπαιδευτική ταινία στο θολωτό θέατρο "Giant Screen" που βρίσκεται στο επιστημονικό κέντρο (διαθέσιμο για προβολή με επιπλέον κόστος).

Ημέρα βροχής του Σαν Ντιέγκο Δραστηριότητα # 3: Πολυτελή εμπειρία κινηματογράφου

Μια από τις πεντανόστιμες δραστηριότητες βροχερών ημερών, ανεξάρτητα από το πού ζείτε, πηγαίνει στις ταινίες και το Σαν Ντιέγκο δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν το παιδί σας παρακαλεί να δει την τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων ή ταινιών παραμυθιών, αλλάξτε την από την μέση κινηματογραφική εμπειρία, μεταβαίνοντας σε Cinepolis, όπου μπορείτε να ξαπλώσετε σε άνετες ξαπλώστρες με απομακρυσμένες ρυθμίσεις και παραγγείλετε φαγητά και ποτά απευθείας από την καρέκλα σας, τα οποία θα σας παραδοθούν πριν ή ακόμα και κατά τη διάρκεια της ταινίας. Το Σαν Ντιέγκο είναι τυχερό να έχει ζευγάρι επιλογές θεάτρου Cinepolis τόσο βόρεια όσο και νότια: ένα Del Mar και το άλλο στο Carlsbad.

Και πότε γίνεται πολύ ζεστό ...

Αυτές οι βροχερές δραστηριότητες ημέρας λειτουργούν επίσης καλά για την άλλη πλευρά του φάσματος καιρού - όταν γίνεται πολύ ζεστό - δεδομένου ότι όλες αυτές οι δραστηριότητες βρίσκονται σε κλιματιζόμενα κτίρια. Ευτυχώς, ακραίες καιρικές συνθήκες επίσης δεν συμβαίνουν πολύ στο Σαν Ντιέγκο, αλλά όταν το κάνετε μπορείς επίσης να ξεφύγεις από αυτές τις κρουαζιέρες ημέρας διασκέδασης που βρίσκονται γύρω από το Σαν Ντιέγκο.