Τα διάσημα αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο

Μην παραλείψετε να δείτε αυτά τα ορόσημα του Σαν Ντιέγκο

Μεγαλώνοντας στο Σαν Ντιέγκο, ήμουν σε θέση να συγκεντρώσω κάποιες γνώσεις των τοπικών ορόσημων του Σαν Ντιέγκο - μέρη και πράγματα που με κάποιο τρόπο υποδηλώνουν την ουσία και το χαρακτήρα του Σαν Ντιέγκο. Τώρα, δεν εννοώ τα προφανή, δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα ή προορισμούς όπως η Sea World ή ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο . Ή ακόμα και περιοχές όπως η Gaslamp Quarter ή η Παλιά Πόλη.

Αυτό που μιλάμε εδώ είναι οντότητες που φωνάζουν την προσοχή σας ενώ ταξιδεύετε μέσα στην πόλη.

Για τους επισκέπτες, αυτό υποδηλώνεται από το "Τι είναι αυτό;" παράγοντα - όταν το βλέπετε, αυτό περιπλέκει την περιέργειά σας για να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό. Έτσι, εδώ είναι ένας κατάλογος μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Σαν Ντιέγκο.

Γέφυρα του κόλπου του Σαν Ντιέγκο-Κορόναδο

Αυτό το χαριτωμένο, σκούρο μπλε διάστημα είναι το σημαντικότερο σημείο πρόσβασης στα αξιοθέατα του Coronado και του ναυτικού σταθμού North Island. Η γέφυρα χωρίς χρεώσεις παρέχει μια από τις πιο όμορφες απόψεις της πόλης και του κόλπου από οπουδήποτε και μόνο για την τιμή του φυσικού αερίου. Απλά θυμηθείτε, δεν υπάρχει στάση στη γέφυρα.

Πύργος της Καλιφόρνια

Αυτό το όμορφο καμπαναριό στο πάρκο Balboa (και μέρος του Μουσείου του Ανθρώπου) είναι συνήθως στην πρώτη γραμμή του τι συλλαμβάνει την προσοχή των επισκεπτών στο τεράστιο πάρκο του Σαν Ντιέγκο. Με το όμορφο και διακοσμημένο κεραμίδι που καλύπτεται από campanile, αυτό προκαλεί την ισπανική αρχιτεκτονική Moor που διαπερνά αυτή την περιοχή.

Mount Soledad

Αυτό το λόφο 800 ποδιών με το σταυρό στην κορυφή της στην περιοχή La Jolla του Σαν Ντιέγκο παρέχει 360 μοιρών θέα στην πόλη και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Προσβάσιμο από έναν καταρράκτη δρόμο, η κορυφή του βουνού διαθέτει χώρο στάθμευσης και μια χλοώδη περιοχή για πικνίκ, ξεκινώντας ένα ταξίδι κατά μήκος κοντινά μονοπάτια, ή απλά παίρνοντας την εκπληκτική θέα.

Mount Helix

Το Όρος Helix είναι ο ομόσπονδο κράτος της Ανατολικής Κομητείας στο όρος Soledad στην ακτή: ένα υψηλό ακρωτήριο στολισμένο με ένα σταυρό στην κορυφή του, που βλέπει από το Interstate 8 και προσβάσιμο από έναν τυλιγμένο δρόμο στην αποκλειστική κατοικημένη περιοχή του Mt.

Ελιξ. Προσφέρει επίσης θέα 360 μοιρών στο ανατολικό τμήμα του νομού Σαν Ντιέγκο. Το αμφιθέατρο στην κορυφή του βουνού χρησιμοποιείται για θεατρικές παρουσιάσεις και δημοφιλείς υπηρεσίες ανατολής του Πάσχα.

Ο ναός του Μόρμον

Φαίνεται σαν κάτι από την γη φαντασίας - ή μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Με τα αιχμηρά καράβια και τη λαμπερή λευκή πρόσοψη, ο ναός του Μόρμον παράγει διπλές και τριπλές αποδράσεις από τους αυτοκινητιστές που ταξιδεύουν στο Interstate 5 μέσω της περιοχής La Jolla. Μόνο για τα μέλη της Εκκλησίας των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, αυτή η αστραφτερή λευκή δομή έχει γίνει ορόσημο του Σαν Ντιέγκο με την αίσθηση της υπέροχης παρουσίας της.

Το τρόλεϊ

Τους βλέπετε ενώ βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης, διασχίζοντας το ποτάμι του Σαν Ντιέγκο, επιταχύνοντας από τη στιγμή που είστε παγιδευμένοι σε αυτοκινητοδρόμους: είναι το καροτσάκι του Σαν Ντιέγκο. Το Σαν Ντιέγκο μπορεί να μην έχει σύστημα μετρό όπως η πόλη της Νέας Υόρκης, αλλά έχουμε το φωτεινό κόκκινο σύστημα τρόλεϊ. Με τον κύριο κόμβο του στο κέντρο της πόλης και με διακλάδωση τόσο προς τα νότια όσο και προς τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού και μέσω της Mission Valley προς ανατολάς προς Santee, το Τολλέι του Σαν Ντιέγκο είναι δημοφιλής τρόπος δημόσιας συγκοινωνίας και όσο το σύμβολο της Σαν Ντιέγκο ως κόκκινες κεραμοσκεπές.

Cabrillo Εθνικό Μνημείο / Point Loma Φάρος

Προς τιμήν του Χουάν Ροντρίγκεζ Καμπρίλο, ο οποίος έφυγε σε ό, τι είναι τώρα ο κόλπος του Σαν Ντιέγκο το 1542, αυτό το Εθνικό Πάρκο βρίσκεται στην άκρη του Point Loma, μια μακρά, γραφική χερσόνησο που σχηματίζει τον κόλπο του Σαν Ντιέγκο.

Το πάρκο προσφέρει μια από τις πιο απίστευτες απόψεις του λιμανιού, του Ειρηνικού Ωκεανού και του κέντρου της πόλης, και μπορείτε να πάρετε κάποια ιστορία για να πάτε μαζί με την θέα στο κέντρο επισκεπτών και το παλιό φάρο.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας ορόσημο στο Σαν Ντιέγκο;