Σαν Ντιέγκο ζωολογικό κήπο Γεγονότα: Μάθετε τα πάντα για αυτό το διάσημο ζωολογικό κήπο

Μάθετε τα πάντα για τον παγκοσμίου φήμης ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο.

Το πρώτο γεγονός του Ζωολογικού Κήπου του Σαν Ντιέγκο που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι είναι ένα ίδρυμα του Σαν Ντιέγκο - στην πραγματικότητα είναι παγκοσμίως γνωστό. Ιδρύθηκε πριν από 90 χρόνια, ο ζωολογικός κήπος είναι ένα αγαπημένο τουριστικό αξιοθέατο και έχει παγκόσμια φήμη στον τομέα της άγριας πανίδας και της φροντίδας των ζώων.

Τι κάνει ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο διαφορετικός από τους άλλους ζωολογικούς κήπους;

Ο Ζωολογικός Κήπος του Σαν Ντιέγκο θέτει το πρότυπο για τους σύγχρονους ζωολογικούς κήπους - οι καινοτόμοι ζωικοί οικοτόποι του παρέχουν φυσικές τοποθεσίες για τα ζώα, συχνά με διαφορετικά είδη που ζουν μεταξύ τους.

Η εγκατάσταση των 100 στρεμμάτων διαθέτει καταπράσινο τοπίο και φύλλωμα, ενώ τα φαράγγια και οι μεζέδες κάνουν την εμπειρία μοναδική για τους επισκέπτες.

Ο Ζωολογικός Κήπος του Σαν Ντιέγκο Γίγαντες Πάντες

Ο ζωολογικός κήπος έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό των κρίσιμων απειλούμενων γιγαντιαίων πανδών στη Βόρεια Αμερική. Εκτιμάται ότι υπάρχουν μόνο περίπου 1.600 γίγαντες πανδάνες στον κόσμο, γι 'αυτό είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία να μπορέσουμε να τις δούμε στο ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο.

Τι άλλα ζώα μπορείτε να δείτε;

Ο ελέφαντας Οδύσσεια προσφέρει ένα ευρύχωρο σπίτι για τους ελέφαντες, καθώς και άλλα ζώα, όπως το California condors. Το Monkey Trails είναι ένα πολυεπίπεδο οικοτόπου με πιθήκους από την Ασία και την Αφρική, καθώς και άλλα είδη. Tiger River και Polar Bear Plunge παρουσιάζουν αυτά τα δημοφιλή ζώα. Και υπάρχουν συνήθως διασκεδαστικές περιπέτειες στο Absolutely Apes, όπου οι κάτοικοι των οραγγουτάνων κρέμονται έξω.

Ειδικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο ζωολογικό κήπο

Κάντε μια βόλτα στο Skyfari, το αεροπορικό τραμ. Αυτό σας δίνει μια εκπληκτική και συγκλονιστική θέα στους κήπους του ζωολογικού κήπου.

Η περιήγηση με λεωφορείο με οδηγό είναι ένας καλός τρόπος για να γνωρίσετε τον εαυτό σας με αυτό που προσφέρει ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο. Ο ζωολογικός κήπος του παιδιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποκτήσετε τα παιδιά κοντά στα ζώα. Οι διάφορες ζωγραφικές εκθέσεις είναι ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές.

Σαν Ντιέγκο Ζωολογικός Ιστορία

Η συλλογή του ζωολογικού κήπου του Σαν Ντιέγκο δημιουργήθηκε από τη διάσπαση δειγμάτων που παρέμειναν στο πάρκο Balboa στο τέλος της Διεθνούς Έκθεσης Παναμά-Καλιφόρνιας 1915-1916.

Η Μη Κερδοσκοπική Ζωολογική Εταιρεία του Σαν Ντιέγκο ενσωματώθηκε στις 2 Οκτωβρίου 1916 από έναν τοπικό χειρούργο Dr. Harry M. Wegeforth και φίλους. Ο ζωολογικός κήπος βρίσκεται στην σημερινή του θέση στο Balboa Park από το 1922. Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο των 100 στρεμμάτων έχει υποστεί μαζικές αλλαγές από την ίδρυσή του το 1916, εισάγοντας καινοτόμα σχέδια και εκθέματα που χαρακτηρίζουν 4.000 ζώα που αντιπροσωπεύουν 800 είδη.

Ο οδηγός σας παίρνει στον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο

Αν έχετε μεγαλώσει στο Σαν Ντιέγκο ή αν έχετε παιδιά, ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο είναι ένας από τους τόπους που αγαπάτε. Είναι πραγματικά ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του Σαν Ντιέγκο και σε ηλικία 90 ετών και μετρώντας, έχει αναμνήσεις αμέτρητων γενεών. Ως γεννημένος και ανυψωμένος Σαν Ντιέγκαν, η μετάβαση στο ζωολογικό κήπο ως παιδί ήταν πάντα ένα ξεχωριστό γεγονός. Ως ενήλικας, εκτιμώ την αποστολή της Ζωολογικής Εταιρείας και εκτιμώ τις αλλαγές που έγιναν προς όφελος των κατοίκων των ζώων.

Εάν επισκέπτεστε τον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο, μια μέρα είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε δικαιοσύνη. Είναι μια μεγάλη εγκατάσταση, με πολλές κλίσεις, φαράγγια και mesas, ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε λίγο περίπατο, αλλά αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε τον ζωολογικό κήπο. Το καλοκαίρι, οι βραδινές ώρες του ζωολογικού κήπου νύχτας σας επιτρέπουν να απολαύσετε τον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο σε διαφορετικό φως.

Τα καλύτερα στοιχήματα: Δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο χωρίς να δείτε τους παγκοσμίου φήμης γιγαντιαίους πανδούς. Εδώ είναι μια συμβουλή: πηγαίνετε στο Giant Panda Research Station το πρώτο πράγμα το πρωί κατά την άφιξή σας στο ζωολογικό κήπο επειδή αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία σας να δείτε πραγματικά τα pandas να είναι ενεργά αφού κοιμούνται πολύ. Οι πολικές αρκούδες στο Polar Bear Plunge είναι επίσης εκπληκτικές να παρακολουθήσουν, ειδικά από το υποβρύχιο παράθυρο προβολής.

Οι ουραγκοτάγκοι και οι σιγαγκάντες των Απόλυτα πιθήκων πάντα μπαίνουν σε μια παράσταση, όπως κάνουν και οι γορίλες στο Gorilla Tropics. Η υποβρύχια θέα των ιπποτών στο Ituri Forest σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το υποβρύχιο μπαλέτο τους. Επίσης, περάστε πολύ χρόνο στο βιότοπο Monkey Trails ... αξίζει ένα ολόκληρο απόγευμα.

Ο ιστότοπος Zoo του Σαν Ντιέγκο προσφέρει επίσης podcasts για να κατεβάσετε και να προσαρμόσετε τη δική σας περιοδεία στο iPod σας.

Ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο για εισιτήρια και τοποθεσία

Ο ζωολογικός κήπος του Σαν Ντιέγκο βρίσκεται βόρεια του κέντρου του Σαν Ντιέγκο στο Balboa Park και είναι ανοιχτό κάθε μέρα του χρόνου. Η είσοδος στην καλύτερη τιμή (η οποία περιλαμβάνει περιήγηση με λεωφορείο με λεωφορείο, λεωφορείο Kangaroo Express και αεροπορικό τραμ Skyfari και όλες τις τακτικά προγραμματισμένες εκπομπές) είναι $ 50 για ενήλικες και $ 40 για παιδιά ηλικίας 3 έως 11 ετών. Ο Ζωολογικός Κήπος του Diego έχει επίσης μια σειρά από ξεχωριστές εκδρομές στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε, όπως η ανατολή και η νυχτερινή εκδρομή.