Ξεκινήστε την περίοδο διακοπών του Σαν Ντιέγκο με την παρέλαση της μητέρας χήνας

Αν ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό να κάνετε αυτήν την εορταστική περίοδο στο Σαν Ντιέγκο, μην ξεχάσετε τον κοντινό El Cajon, ο οποίος φιλοξενεί κάθε χρόνο τη διασκέδαση και την εορταστική παρέλαση της Μητέρας Χήνας. Η μητέρα της χήνας μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν σκέφτεστε την "εορταστική περίοδο", αλλά διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα για αυτό το ετήσιο γεγονός και γιατί η ιστορία του δεσμεύεται πίσω στις διακοπές.

Τι είναι η Παρέλαση της Μητέρας Χήνας;

Το Parade Goose Parade ξεκίνησε το 1947 από τον Thomas Wigton, Jr.

και μια ομάδα επιχειρηματιών του El Cajon. Αυτή η παρέλαση ήταν το δώρο τους από την επιχειρηματική κοινότητα προς τα "Παιδιά της Ανατολικής Κομητείας".

Η παρέλαση της μητέρας χήνας προσελκύει πάνω από 400.000 θεατές και επιλέγει ένα διαφορετικό θέμα κάθε χρόνο. Τα πτητικά μπορούν να επιλέξουν ένα θέμα ρινοπλαστικής ή μια οθόνη που σχετίζεται με το ετήσιο θέμα. Η παρέλαση έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς σε μια παρέλαση: πορείες, μπάντες, πλωτήρες, κλόουν, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, ιππείς και πολλά άλλα. Η εκδήλωση μεταδίδεται σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Γιατί είναι η Παρέλαση της Μητέρας Χήνας στο El Cajon;

Ο επιφανής επιχειρηματίας του El Cajon, Thomas Wigton, οδηγούσε σπίτι από το Λος Άντζελες ένα βροχερό βράδυ και είχε μια καταιγίδα: η επιχειρηματική κοινότητα του El Cajon έπρεπε να δώσει στα παιδιά ένα δώρο Χριστουγέννων και χτύπησε την ιδέα μιας παρέλασης. Ο El Cajon δεν είχε ακόμα τη δική του ετήσια παρέλαση και έτσι σύντομα άρχισε να υπάρχει η Παρέλαση της Μητέρας Χήνας.

Πότε λαμβάνει χώρα η παρέλαση της γέλης της μητέρας;

Η Παρέλαση της Μητέρας Γούνας πραγματοποιείται πάντα την Κυριακή πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το γεγονός ότι διαταράσσει τα οικογενειακά γεγονότα μετά την ημέρα των Ευχαριστιών (ή τα ψώνια).

Το Parade Goose Mother απολαμβάνει επίσης τα παιδιά, σηματοδοτώντας την αρχή της εποχής των Χριστουγέννων όταν ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην πόλη στο τέλος της παρέλασης με το δικό του ειδικό πλωτήρα.

Η μητέρα της χήνας Parade Moment in History

Το 1963, η ιστορία παρενέβη και επηρέασε την παρέλαση. Περισσότεροι από 300.000 θεατές και 94 μονάδες βρίσκονταν στη θέση τους όταν έλαβε το λόγο ότι ο Πρόεδρος John F.

Ο Κένεντι δολοφονήθηκε. Η παρέλαση αναβλήθηκε για την 1η Δεκεμβρίου λόγω της τραγωδίας.

Ακόμη και η Disney Της αρέσει η μητέρα της χήνας

Η παρέλαση προσέλκυσε πάνω από 400.000 το 1973 όταν οι Mickey και Minnie Mouse ήταν συνάδελφοι και έφεραν πολλούς φίλους της Disneyland μαζί για να ευχαριστήσουν τους θεατές.

Ποια είναι η πορεία παρέλασης;

Ξεκινάει γενικά στη γωνία της Main Street και της Magnolia και προχωράει ανατολικά στην Main Street, μεταβαίνει στη δεύτερη οδό και συνεχίζει βόρεια στο Madison, όπου τελειώνει επίσημα.

Συμβουλές παρέλασης

Φέρτε μερικά σάντουιτς, σνακ και άφθονο παγωμένο νερό για ζεστές μέρες (ή ένα θερμοσκληρυνόμενο καυτό ζεστό κακάο για τις κρύες μέρες). Επίσης φέρτε μια πτυσσόμενη καρέκλα για να καθίσει για να είναι πιο άνετα. Αν έχετε παιδιά, φέρτε μια κουβέρτα, ώστε να είναι πιο άνετα ενώ κάθεστε στο περίπτερο που προσφέρει μερικές υπέροχες απόψεις για την παρέλαση.

Επεξεργασία από την Τζίνα Ταρνάτση στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.