Λονδίνο Οδηγός Εισιτηρίων για την Oklahoma

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού να σβήσετε ή να διαγράψετε αριθμούς

Ήταν η ημέρα των εκλογών, 2 Νοεμβρίου, για να είμαστε ακριβείς, όταν η Οκλαχόμας ενέκρινε συντριπτικά μια κρατική λαχειοφόρο αγορά. Με τα εισοδήματα που προορίζονταν για το κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα, τα πρώτα εισιτήρια έκπτωσης ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του 2005 και λίγο αργότερα ακολούθησε το Pick 3. Τον Ιανουάριο του 2006, η Οκλαχόμα ξεκίνησε το Powerball, ένα παιχνίδι με μεγάλα τζάκποτ που παίζεται μεταξύ πολλών κρατών. Ένα άλλο πολυκρατικό παιχνίδι, Mega Millions, προστέθηκε στη συνέχεια.

Πριν να χαράξετε το εισιτήριο ή να επιλέξετε αυτούς τους αριθμούς, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα πράγματα σας. Ακολουθεί μια γρήγορη κατάρρευση της Λοταρίας της Οκλαχόμα με τους διαθέσιμους τύπους παιχνιδιών, τον τρόπο παιχνιδιού τους, το κόστος και τις πιθανότητες να κερδίσετε για το καθένα και τις θέσεις που θα αγοράσετε.

Τύποι Παιχνιδιών

Πώς να παίξετε - Ξυστό

Ανάλογα με το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι παίκτες προσπαθούν να κάνουν ένα από τα λίγα διαφορετικά πράγματα:

* Διαβάστε τις οδηγίες κάρτας προσεκτικά, καθώς συχνά υπάρχουν πολλοί τρόποι να κερδίσετε.

Οι συνολικές αποδόσεις της νίκης είναι περίπου 1 στο 4,5 και ελαφρώς καλύτερες για μερικά παιχνίδια. Οι πληρωμές γενικά αντιστοιχούν στην τιμή και οι κάρτες είναι διαθέσιμες για $ 1, $ 2, $ 3 και $ 5.

Το $ 10 "Golden Ticket" scratcher πληρώνει όσο και $ 100.000.

Πώς να παίξετε - Επιλέξτε 3 και μετρητά 5

Οι κάρτες Pick 3 και Cash 5 έχουν 5 στήλες. Για μετρητά 5 παιχνίδια, επιλέγετε 5 αριθμούς (μόνο 1-36). Για το Pick 3, μπορείτε να παίξετε ένα ή και τα πέντε, ανάλογα με το ποσό που θέλετε να περάσετε και να αποφασίσετε ανάμεσα σε τέσσερις τύπους παιχνιδιού:

Ευθεία : Αριθμοί σε ακριβή σειρά
Κουτί : Αριθμοί με οποιαδήποτε σειρά
Μπροστινό ζεύγος : Πρώτα 2 αριθμοί με την ακριβή σειρά
Πίσω ζεύγος : Τελευταίοι 2 αριθμοί σε ακριβή σειρά

Για το Pick 3, κάθε στήλη κοστίζει $ 1 και κάθε τύπος στη στήλη αυτή κοστίζει $ 1. Οι αποδόσεις για το "ζευγάρι μπροστά" και "πίσω ζεύγος" είναι 1: 100 και πληρώνουν $ 50. Οι αποδόσεις για το "κουτί" κυμαίνονται από 3-6: 1000 και πληρώνουν $ 80 ή $ 160. Οι αποδόσεις για τον "ευθεία" τύπο είναι 1: 1000 και πληρώνουν $ 500 βραβείο.

Κάθε παιχνίδι Cash 5 είναι $ 1. Πέντε αγώνες πληρώνουν το τζακ ποτ των $ 25.000 (αφορολόγητων). Οι νικητές μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν εισιτήριο. Οι αποδόσεις είναι 1: 8 έως 1: 376.000 για το τζάκποτ.

Πώς να παίξετε - Powerball, Mega Millions & Hot Lotto

Powerball, Mega Millions και Hot Lotto είναι όμοια, μόνο με διαφορετική ορολογία. Οι κάρτες έχουν 5 πλαίσια. Μπορείτε να παίξετε ένα ή και τα πέντε, ανάλογα με το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε. Επιλέξτε 5 αριθμούς και 1 ειδικό αριθμό. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν οι ίδιοι τους αριθμούς ή να επιτρέψουν στον υπολογιστή να επιλέξει.

Μια επιλογή πολλαπλών επιλογών κοστίζει επιπλέον, αλλά μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη έως και 5 φορές.

Κάθε παιχνίδι Powerball είναι $ 2 ενώ το Mega Millions και το Hot Lotto είναι $ 1. Οι πιθανότητες να κερδίσετε το τζάκποτ Powerball είναι 1: 292 εκατομμύρια.

Από που να αγοράσω

Τα καταστήματα ευκολίας, τα βενζινάδικα και τα παντοπωλεία σε ολόκληρη την πολιτεία πωλούν ξυστά και άλλα εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών. Αναζητήστε το λογότυπο της Λοταρίας της Οκλαχόμα στο παράθυρο.

Κερδίζοντας Αριθμούς

Περίεργος να ξέρεις αν κέρδισες; Δείτε τους παρακάτω συνδέσμους για τους νικηφόρους αριθμούς της Λοταρίας της Οκλαχόμα, όπως το Cash 5, το Pick 3 και τα multi-state παιχνίδια, το Powerball και το Hot Lotto.

Επιπλέον, υπάρχει ένα ιστορικό με δυνατότητα αναζήτησης όλων των κερδοφόρων αριθμών για κάθε ένα από τα παραπάνω παιχνίδια. Δείτε τους νικητές κατά ημερομηνία ή αναζητήστε συγκεκριμένους αριθμούς και δείτε αν έχετε κερδίσει για ένα προηγούμενο σχέδιο.