Ο οδηγός σας για το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας

Οδηγός Αεροδρομίου

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Ο Διεθνής Αερολιμένας της Φιλαδέλφειας κατέλαβε την 20η θέση στη Βόρεια Αμερική, με τη διαχείριση 30,7 εκατομμυρίων επιβατών το 2014, σύμφωνα με το International Airport Council-North America. Οι υπάλληλοι λένε ότι το αεροδρόμιο παράγει πάνω από 14,4 δισεκατομμύρια δολάρια σε δαπάνες για την περιφερειακή οικονομία και αντιπροσωπεύει περισσότερες από 141,000 θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Το αεροδρόμιο λειτουργεί ως κόμβος για την American Airlines.

Άλλοι μεταφορείς με μεγάλη παρουσία στο αεροδρόμιο περιλαμβάνουν τις Delta Air Lines , Southwest Airlines και United Airlines. Έχει επτά τερματικά με 126 πύλες μαζί με τέσσερις διαδρόμους. Σερβίρει 91 εσωτερικούς και 39 διεθνείς προορισμούς.

Ο Διεθνής Αερολιμένας της Φιλαδέλφειας έχει δαπανήσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε βελτιώσεις κεφαλαίου από το 2000, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης του τερματικού Ε των 45 εκατομμυρίων δολαρίων. μια ανακαίνιση του τερματικού σταθμού A-East ύψους 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων. 550 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του Terminal A-West.

Διεύθυνση:

8000 Essington Ave, Φιλαδέλφεια, ΡΑ 19153

Κατάσταση πτήσης

Να φτάσετε στο αεροδρόμιο

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας είναι προσβάσιμο από I-95, I-76 και Route 291.

Δημόσιες συγκοινωνίες: Πρόγραμμα περιφερειακής σιδηροδρομικής γραμμής του αεροδρομίου SEPTA

Η διαδρομή μονής διαδρομής προς το κέντρο πόλεων είναι μόνο 8,00 δολάρια μετρητά (επιπλέον 1,00 δολάρια για συνδέσεις με άλλες περιφερειακές σιδηροδρομικές γραμμές SEPTA στις 30th Street, Suburban Station και Jefferson (Market East).

Οι πλατφόρμες περιφερειακής σιδηροδρομικής γραμμής SEPTA Airport μπορούν να προσεγγιστούν από τους πεζόδρομους μεταξύ των τερματικών σταθμών και των αναλώσιμων σάκων στους τερματικούς σταθμούς A-East, B, C, D και E (τερματικός σταθμός F). Τα τρένα προς Centre City Philadelphia αναχωρούν κάθε 30 λεπτά μεταξύ 5:09 π.μ. και 12:09 π.μ. και σταματούν στα Terminals E, C / D, B και A-East πριν συνεχίσουν στο Eastwick, University City, 30th Street Station, Suburban Station και Jefferson (Market East).

Η εξυπηρέτηση με λεωφορεία προσβάσιμη από το SEPTA παρέχεται από τις διαδρομές 37 (προς / από τη Νότια Φιλαδέλφεια), 108 (από / από το 69ο Κέντρο Μεταφορών Οδού) και 115 (από / προς την Suburban Square στο Ardmore). Η τιμή του λεωφορείου κοστίζει 2,25 δολάρια. οι μεταφορές είναι 1,00 δολάρια (ακριβής ναύλος, μετρητά μόνο). Τα λεωφορεία SEPTA στη ζώνη 1 εκτός των αποσκευών των Τερματικών A-East, B, C, D και E (οι επιβάτες του Terminal F έχουν πρόσβαση στα λεωφορεία του Terminal E).

Ταξί

Οι υπηρεσίες ταξί είναι προσβάσιμες στη ζώνη 5 στον οδικό άξονα των εμπορικών μεταφορών. Οι τιμές ταξί βασίζονται ανά ταξίδι, όχι ανά άτομο. Τα περισσότερα ταξί μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τρεις επιβάτες. Σε ορισμένες περιπτώσεις ορισμένοι τύποι οχημάτων μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερις επιβάτες. Οι κανόνες συγκράτησης για την ασφάλεια των παιδιών ισχύουν για τα ταξί.

Φόροι: 10,00 € ελάχιστο εισιτήριο από το αεροδρόμιο προς οποιονδήποτε προορισμό. Υπάρχει μια κατ 'αποκοπή ποσό $ 28.50 από το αεροδρόμιο προς την κεντρική περιοχή της Φιλαδέλφειας.

Σαΐτα

Χώρος στάθμευσης στο PHL

Χάρτες του αεροδρομίου PHL

Σημεία ελέγχου ασφάλειας

Αερογραμμές στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας

PHL Αεροδρόμιο ανέσεις

Ξενοδοχεία

Παρόλο που το αεροδρόμιο δεν διαθέτει ξενοδοχείο στην περιοχή, υπάρχουν περισσότερες από 300 επιλογές στην περιοχή. Παρακάτω υπάρχουν 10 επιλογές που βρίσκονται στη γύρω περιοχή.

  1. Philadelphia Airport Marriott

  2. Extended Stay America Philadelphia Airport

  3. Embassy Suites by Hilton Philadelphia Airport

  4. Αεροδρόμιο Philadelphia Courtyard

  5. Το Fairfield Inn Philadelphia Airport

  6. Hampton Inn Philadelphia-Διεθνές Αεροδρόμιο

  7. Hawthorn Suites by Wyndham Αεροδρόμιο Philadelphia

  8. Sheraton Suites Philadelphia Airport

  9. Το Microtel Inn & Suites by Wyndham Philadelphia Airport

  10. Το αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας DoubleTree by Hilton

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Μεταξύ των ασυνήθιστων υπηρεσιών που προσφέρονται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Philadelphia περιλαμβάνεται η τέχνη στο αεροδρόμιο. Το πρόγραμμα τέχνης διαθέτει μια σειρά εκθεμάτων περιστροφής που περιλαμβάνουν αφίσες ταινιών που έγιναν στη Φιλαδέλφεια, Νέοι Καλλιτέχνες - Κάνοντας μια πραγματική διαφορά και 75 χρόνια εμπορικής αεροπορικής υπηρεσίας @ PHL Από το 1940.

Μια συνεργασία με την Autism Inclusion Resources LLC, τη Διοίκηση Ασφάλειας των Μεταφορών (TSA), το Γκρενό Κέντρο και τις συμμετέχουσες αεροπορικές εταιρείες για να βοηθήσουν τις οικογένειες με αυτιστικά παιδιά να εξοικειωθούν και να αισθάνονται άνετα με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας.

Περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες