Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αεροπορικές γραμμές Delta

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Η Delta που εδρεύει στην Ατλάντα ιδρύθηκε το 1924 ως η επιχείρηση Huff Daland Dusters που καλλιεργούσε τη σκόνη στο Macon, Ga. Η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στο Monroe, La., Ένα χρόνο αργότερα. Ο στόλος του 18 αεροπλάνων Huff-Daland Duster Petrel 31 είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός στόλος στον κόσμο, που φέρει νότο στη Φλόριντα, βόρεια του Αρκάνσας και δυτικά στην Καλιφόρνια και το Μεξικό.

Το 1927, ο Huff Daland άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Περού και εκμεταλλευόταν την πρώτη διεθνή ταχυδρομική και επιβατική διαδρομή στη δυτική ακτή της Νότιας Αμερικής (Lima προς Paita και Talara) για την θυγατρική εταιρεία Per Amway της Pan Am κατά το 1928.

Την ίδια χρονιά, η CE Woolman αγόρασε την Huff Daland Dusters και μετονόμασε την εταιρεία Delta Air Service για να τιμήσει την περιοχή του Δέλτα του Μισισιπή που υπηρέτησε.

Το 1929, η Delta πραγματοποίησε τις πρώτες επιβατικές πτήσεις της από το Ντάλας, Τέξας, Τζάκσον, Μις, μέσω Shreveport και Monroe, La., Χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Travel Air S-6000B, τα οποία φέρουν πέντε επιβάτες και πιλότο.

Στη δεκαετία του 1930, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε την υπηρεσία της από την Ατλάντα, άλλαξε το όνομά της στις Delta Air Lines και ενίσχυσε τις προσφορές υπηρεσιών επιβατών. Τη δεκαετία του 1940, μετέφερε την έδρα της στην Ατλάντα, έβαλε αερομεταφορείς στις πτήσεις Douglas DC-2 και DC-3, άρχισε να ταξιδεύει με φορτίο και άρχισε να προσφέρει ταξικό λεωφορείο μεταξύ Σικάγο και Μαϊάμι.

Τη δεκαετία του 1950 η Delta δημιούργησε το σύστημα hub-and-spoke, όπου οι επιβάτες μεταφέρονται σε ένα αεροδρόμιο και μεταφέρονται στους τελικούς προορισμούς. Επίσης αποκάλυψε το εικονικό λογότυπο Widget και ξεκίνησε την υπηρεσία τζετ DC-8.

Στη δεκαετία του 1960, η Delta δρομολόγησε τις υπηρεσίες Convair 880 και DC-9, πέταξε την πρώτη πτήση που συνέδεε την Ατλάντα και το Λος Άντζελες και ενεργοποίησε το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων SABER.

Η Delta ξεκίνησε την υπηρεσία Boeing 747 στη δεκαετία του 1970. Επίσης, συγχωνεύθηκε με την Northeast Airlines, εισήγαγε πτήσεις με αεροσκάφη Lockheed L-1011 και άρχισε να ταξιδεύει μεταξύ Ατλάντα και Λονδίνου.

Και το 1979, ο μεταφορέας γιόρτασε την 50ή επέτειό του.

Στη δεκαετία του 1980, η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε το πρόγραμμα συχνών δρομολογίων που θα γίνει Sky Miles, παρακολούθησε τους υπαλλήλους της να συγκεντρώσουν 30 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν ένα Boeing 767 που ονομάστηκε "Το Πνεύμα του Δέλτα" και συγχωνεύθηκε με τις Western Airlines. Στη δεκαετία του 1990, αγόρασε τις υπερατλαντικές διαδρομές του Pan Am και το Pan Am Shuttle, αποκάλυψε την ιστοσελίδα του και επεκτάθηκε στη Λατινική Αμερική. Κατά τη δεκαετία του 2000, εξαγόρασε τη Northwest Airlines, υπέβαλε αίτηση για προστασία από πτώχευση του κεφαλαίου 11 και πρόσθεσε πτήσεις σε 124 νέες μη στάσιμες διαδρομές και 41 προορισμούς.

Η Delta και οι αερομεταφορείς της Delta Connection προσφέρουν υπηρεσίες σε 323 προορισμούς σε 57 χώρες σε έξι ηπείρους και εκμεταλλεύονται ένα κύριο στόλο με περισσότερα από 800 αεροσκάφη. Η αεροπορική εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας συμμαχίας του SkyTeam . Η Delta και οι συνεργαζόμενοι συνεργάτες της προσφέρουν στους ταξιδιώτες πάνω από 15.000 ημερήσιες πτήσεις σε βασικούς κόμβους και αγορές, όπως το Άμστερνταμ, η Ατλάντα, η Βοστώνη , το Ντιτρόιτ, το Λος Άντζελες , η Μινεάπολη / Στ. Paul, Νέα Υόρκη-JFK και LaGuardia , Λονδίνο Χίθροου , Παρίσι-Σαρλ ντε Γκωλ , Σαλτ Λέικ Σίτι, Σιάτλ και Τόκιο-Νάριτα.

Κεντρικά γραφεία:

Η Delta ιδρύθηκε στο Monroe της Λουιζιάνα. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta από το 1941.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Το Delta διαθέτει έναν ισχυρό ιστότοπο με πληροφορίες για τους πελάτες, όπως ταξίδια κρατήσεων, αυτοκίνητα, ξενοδοχεία και πακέτα διακοπών. δείτε την κατάσταση της πτήσης. check-in για κάρτες επιβίβασης και ετικέτες αποσκευών. το πρόγραμμα frequent flyer SkyMiles. ναύλων πωλήσεων; συμβουλές καιρού; το έδαφος και την πτήση της αεροπορικής εταιρείας. το Sky Club; την πιστωτική κάρτα της αεροπορικής εταιρείας. σύμβαση μεταφοράς · και ειδήσεις.

Χάρτες θέσεων:

Πρέπει να βρείτε το κάθισμά σας, να υπολογίσετε πόσα χώρο διαθέτετε για μεταφορικά μέσα; Η Delta Air Lines σας επιτρέπει να δείτε τις διαστάσεις, τους αριθμούς θέσεων και τους χάρτες, τις επιλογές ψυχαγωγίας και πολλά άλλα στο στόλο των αεροσκαφών τους εδώ.

Τηλεφωνικό νούμερο:

Πρέπει να μιλήσετε με κάποιον στο Delta, να καλέσετε μια κράτηση ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων; Εδώ θα βρείτε έναν κατάλογο με τους αριθμούς τηλεφώνου της Delta Air Lines.

Συχνές Φυλλάδιο / Συμμαχία:

Γίνετε μέλος στο Skymiles , διαχειριστείτε το λογαριασμό σας και μάθετε πώς να κερδίζετε, να χρησιμοποιείτε και να μεταφέρετε μίλια εδώ. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη Συμμαχία SkyTeam εδώ.

Σημαντικές βλάβες / συμβάντα:

Το πιο θανατηφόρο δυστύχημα της Delta συνέβη στις 2 Αυγούστου 1985. Η πτήση απογειώθηκε από το Fort Lauderdale και συνετρίβη στο διεθνές αεροδρόμιο Dallas-Fort Worth, σκοτώνοντας 133 επιβάτες και πλήρωμα. Τριάντα τέσσερις επιβάτες επέζησαν. Η ιστορία της συντριβής αργότερα μετατράπηκε σε τηλεοπτική ταινία και έγιναν πολλές αλλαγές στην πρότυπη εκπαίδευση διάτμησης του ανέμου, την πρόγνωση του καιρού και την ανίχνευση διάτμησης αέρα.

Αεροπορικά Νέα από το Delta:

Για τις πιο πρόσφατες ειδοποιήσεις ειδήσεων Delta Air Lines σε διάφορες γλώσσες, ανατρέξτε στον κόμβο ειδήσεων.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Delta:

Μια πτήση Delta Air Lines από το Gulfport-Biloxi στο Hartsfield-Jackson στις 28 Δεκεμβρίου 2015, μετέφερε τον 100 εκατομμυριοστό επιβάτη για να φτάσει στο αεροδρόμιο, ένα ρεκόρ για οποιοδήποτε αεροδρόμιο στον κόσμο. Ο μεταφορέας διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη μετεωρολογική ομάδα - 25 ισχυρών - στον κόσμο. Αυτοί οι μετεωρολόγοι παρέχουν ολοκληρωμένες και λεπτομερείς προβλέψεις που βοηθούν την αεροπορική εταιρεία να λαμβάνει αποφάσεις που επηρεάζουν τη λειτουργία του παγκόσμιου στόλου.