Μέσα στο οπλοστάσιο: Touring Kink.com

Μια ματιά μέσα στο μεγαλύτερο Φετίχ στούντιο στον κόσμο

Για όσους θέλουν μια πραγματική εσωτερική ματιά στον εναλλακτικό κόσμο φετίχ που φημίζεται για το Σαν Φρανσίσκο, το ιστορικό οπλοστάσιο είναι το mecca σας. Η έδρα του Kink.com, η οποία εξυπηρετεί πάνω από 25 διαφορετικές τοποθεσίες ενηλίκων από το εσωτερικό του μαζικού εσωτερικού χώρου, το οπλοστάσιο είναι ένα υπο-πολιτιστικό ορόσημο χωρίς ομότιμη διάσταση στο δυναμικό σεξουαλικό τοπίο του Σαν Φρανσίσκο. Ξεκινήστε με την περιήγηση στο στούντιο και εάν θέλετε περισσότερο, το προσωπικό του Kink.com έχει πολλές επιλογές για σας - μερικές που περιλαμβάνουν άμεση συμμετοχή στη μαγνητοσκόπηση.

Επισκεφθείτε το Kink.com

Το οπλοστάσιο βρίσκεται στην περιοχή αποστολής του Σαν Φρανσίσκο και είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω δημόσιων συγκοινωνιών από τα ξενοδοχεία της Union Square, λαμβάνοντας το BART στο 16ο και Mission και περπατώντας βόρεια δύο τετράγωνα.

Μέσα στο γύρο Kink.com

Το Kink.com προσφέρει τις περιηγήσεις του σε 90 λεπτά σχεδόν κάθε μέρα της εβδομάδας και αρκετές φορές την ημέρα τα Σαββατοκύριακα, μπορείτε να προχωρήσετε και να επιλέξετε την ημερομηνία και να κλείσετε την περιήγηση στη σελίδα του προγράμματος.

Το έκανα σε μια βράδυ της ημέρας, αλλά υπήρχαν ακόμη περίπου 20 άτομα στην περιήγηση - ένας συνδυασμός ντόπιων των κόλπων και έξω από τους επισκέπτες της πόλης.

Ο οδηγός μας ήταν ένας ηθοποιός του Kink.com, ο οποίος είχε εμφανιστεί σε μερικές δωδεκάδες από τις εσωτερικές παραγωγές και συναντηθήκαμε μαζί του στο σαλόνι του προσωπικού και στην περιοχή φαγητού.

Μετά από μια σύντομη επισκόπηση της εταιρείας, η οποία περιελάμβανε λίγη ιστορία στο ιστορικό οπλοστάσιο, ξεκινήσαμε να εξερευνούμε τα διάφορα σύνολα.

Δεν θα χαλάσω τη διασκέδαση για σας με τις λεπτομέρειες, αλλά υπάρχουν πέντε επίπεδα και πάνω από 50 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών μπουντρούμια, ντουλάπια κρέατος και δωμάτια που εκτείνονται για να μοιάζουν ακριβώς όπως γραφεία και διαμερίσματα.

Επίσης, έπρεπε να σκαρφαλώσουμε γύρω από την αίθουσα υποβραχιόνων, η οποία περιελάμβανε όλα τα είδη των μεσαιωνικών συσκευών, κλουβιών και άλλων επιδερμίδων.

Ένα πράγμα που πραγματικά χτύπησε το αστείο μου οστό ήταν το αρχικό ρομπότ Johnny 5 από την ταινία hit "Short Circuit" του 1986. Τώρα ανήκει στο Kink.com και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αρκετές από τις βολές του.

Υπήρξαν αρκετοί βλαστοί σε εξέλιξη καθώς περιηγούσαμε στο κτίριο, αλλά δεν μας επιτρέπεται να ρίξουμε μια ματιά σε όλα, αν και μερικοί από τους ηθοποιούς και τους ηθοποιούς μας πέρασαν στο διάδρομο.

Στο τέλος της περιοδείας κάθε συμμετέχων έλαβε ένα κουπόνι για ένα δωρεάν ποτό στο Armory Club, ένα μικρό παιδικό μπαρ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δρόμο όπου εκτείνονται πολλά από τα μέλη του Kink.com.

Βάζοντας βαθύτερα στο Kink.com

Στο τέλος της περιοδείας μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε μέρος του ζωντανού κοινού που είναι παρόν σε πολλές από τις βολές της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Μπορείτε να εγγραφείτε για τον ιστότοπο που σας ενδιαφέρει και λένε ότι θα επικοινωνήσετε μαζί σας όταν υπάρχει ανάγκη για μέλη ακροατηρίου. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει τίποτα ........

Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός εργαστηρίων σεξουαλικότητας που λαμβάνουν χώρα στο Kink.com, πολλοί που διεξάγονται από ερμηνευτές στην τηλεοπτική σειρά της εταιρείας.

Τα πάντα, από τα εργαστήρια των δουλεμπόρων με τα γυναικεία οργασμό, συμβαίνουν συχνότερα στο οπλοστάσιο, ελέγξτε την τρέχουσα λίστα των επερχόμενων εκδηλώσεων για περισσότερες πληροφορίες.