Πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε τον καρκίνο με σκι Vail

Σκι για μια αιτία

Το Κολοράντο κάνει φιλανθρωπία διαφορετικά.

Σε άλλα κράτη, οι άνθρωποι τρέχουν, περπατούν και ποδήλατα για να συγκεντρώσουν χρήματα για θεραπεία καρκίνου και ευαισθητοποίηση.

Εδώ, σκι για μια αιτία.

Η μεγαλύτερη ετήσια συλλογή σκι είναι η Pink Vail (είναι συνήθως την άνοιξη, αλλά σε διαφορετικές μέρες), η μεγαλύτερη ημέρα σκι στον κόσμο για να ωφεληθεί από την αιτία του καρκίνου.

Το Pink Vail είναι έτοιμο να φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα του έθνους, με περισσότερα από 5.000 στρέμματα σκόνης να εξερευνήσει και ένα από τα πιο αξιόλογα.

Το Vail φιλοξενεί πολλούς ολυμπιονίκες, καθώς και τη θέση του Burton US Open.

Το Pink Vail δεν είναι ένας αγώνας, per se, και δεν χρειάζεται καν να κάνετε σκι για να συμμετάσχετε - αν και οι περισσότεροι συμμετέχοντες κάνουν, γιατί, καλά, Vail. (Αν έχετε βρεθεί ποτέ εκεί, γνωρίζετε τη μαγνητική έλξη αυτών των πλαγιών.) Μπορείτε απλά να οδηγήσετε την γόνδολα στο βουνό ή να προσφέρετε εθελοντικά για να βοηθήσετε πίσω από τις σκηνές. Η μεγάλη εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων χρειάζεται περισσότερους από 300 εθελοντές κάθε χρόνο.

Μερικοί συμμετέχοντες ντύνονται σε τρελά κοστούμια και καταλήγουν σε funky ονόματα ομάδων και παραδόσεις.

Μία ματιά στο βουνό στην Pink Vail Day, και θα ξέρεις γρήγορα από πού ήρθε το όνομα της εκδήλωσης. Το λευκό χιόνι καλύπτεται με ροζ, από κοστούμια των συμμετεχόντων μέχρι πουκάμισα μέχρι μαλλιά.

Προσελκύει πολλούς ντόπιους σκιέρ - από ανθρώπους που έχουν πληγεί από καρκίνο σε άτομα που αναζητούν μια θετική δικαιολογία για να συμπιέσουν σε μια τελευταία ημέρα σκι, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν.

Το Pink Vail προσελκύει πολλούς επισκέπτες στο Κολοράντο και είναι ένας μοναδικός τρόπος να περάσετε μια μέρα άνοιξης στο βουνό για τους τουρίστες που διέρχονται.

Ιστορικό του Pink Vail

Η εκδήλωση Pink Vail ξεκίνησε το 2012 και έγινε άμεσα δεκτή. Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων λένε ότι ξεπέρασαν το στόχο τους κατά 60% - υποδεικνύοντας σε αυτούς ότι ήταν επάνω σε κάτι.

Μέχρι το επόμενο έτος, το γεγονός σχεδόν διπλασιάστηκε.

Μέχρι το 2015, η Pink Vail προσέλκυσε περισσότερους από 2.400 συμμετέχοντες σε 162 ομάδες. Μόνο εκείνο το έτος έφερε πάνω από 720.000 δολάρια.

Από την ίδρυσή της, η Pink Vail έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Το οικογενειακό Pink Vail βασίζεται στην κορυφή του Gondola Eagle Bahn, το οποίο είναι εύκολο να φτάσετε στο σκι ή όχι.

Το εκατό τοις εκατό των προϊόντων παραμένουν τοπικά και αποστέλλονται στο Περιφερειακό Κέντρο Καρκίνου του Shaw για τη φροντίδα ασθενών και προγραμμάτων, όπως δωρεάν μαθήματα γυμναστικής, διατροφική βοήθεια και άλλα είδη υποστήριξης για καρκινοπαθείς και επιζώντες.

Επισκέπτης Vail Over Pink Vail Σαββατοκύριακο;

Παρόλο που πλησιάζετε στην εκτός εποχής περίοδο, το κατάλυμα μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της εισροής επισκεπτών για την εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων. Μπορείτε να βρείτε συνήθως ειδικές προσφορές για την εκδήλωση, αν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα δωμάτια, όπως το Lionsquare Lodge. στο παρελθόν, αυτό το ξενοδοχείο έχει προσφέρει $ 5 δωρεά ανά δωμάτιο για την αιτία.

Μην ανησυχείτε για τη μεταφορά όταν βρίσκεστε στην πόλη. Η ίδια η πόλη είναι εντελώς walkable, και το λεωφορείο που ταξιδεύει συνεχώς μέσα από την πόλη είναι δωρεάν και εύκολο να καταλάβω.

Άλλοι τρόποι για το σκι για μια αιτία

Η Pink Vail δεν είναι ο μόνος φοιτητής στο Κολοράντο.

Το Invest In Kids Jane-A-Thon είναι ένα μακροχρόνιο ετήσιο γεγονός στο Winter Park που κερδίζει χρήματα για το πρόγραμμα Invest in Kids. Στην πραγματικότητα, ισχυρίζεται ότι είναι το πιο μακροχρόνιο γεγονός αυτού του είδους στο κράτος.

Αυτό το ski / board-a-thon είναι ένα διήμερο γεγονός που αυξάνει χιλιάδες δολάρια για ευάλωτα παιδιά.

Υπάρχει επίσης το Ski to Defeat ALS ή το Gore-Tex Grand Traverse, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για το Σκανδιναβικό Συμβούλιο της CB. Αυτός ο αγώνας σκι για σπορ στη χιονοδρομία των 40 μιλίων εκτείνεται μεταξύ του Crested Butte και του Aspen.

Πολλά χιονοδρομικά κέντρα δίνουν εισιτήρια ανελκυστήρα και κάρτες σκι σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και χρήματα δώρων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Για παράδειγμα, η λεκάνη Arapahoe έδωσε πάνω από 73.000 δολάρια σε εισιτήρια και περάσματα το 2013-14. Έχει τρία κύρια γεγονότα εφέτος: το Beacon Bowl, το Enduro και το Save Our Snow.

Το 14-plus-year-old Beacon Bowl ξεπερνάει μόνο το σκι και περιλαμβάνει ένα διαγωνισμό αναζήτησης φάρων και demos σκυλιών χιονοστιβάδας.

Έτσι, ενώ τα χιονοδρομικά κέντρα του Κολοράντο είναι μεγάλη διασκέδαση και άξιος λόγος για να επισκεφτούν το Κολοράντο, από μόνοι τους, κάνουν επίσης ένα σημείο να συμβάλλουν στην κοινωνία σε ένα ουσιαστικό, κοινωνικό επίπεδο. Έτσι όταν πηγαίνετε στο σκι, παρόλο που το εισιτήριο ανόδου είναι πολύ ακριβό, μπορείτε να αισθανθείτε λίγο καλύτερα γνωρίζοντας ότι μπορεί, ακόμη και έμμεσα, να βοηθήσει μια σημαντική αιτία.