Επισκεφθείτε την Spookiest City της Αμερικής: Salem!

Στοιχειωμένα Happenings και πράγματα να κάνουμε στο Salem, MA

Υπάρχει κάποιο πιο σπαρταριστικό μέρος στην Αμερική από το Σάλεμ της Μασαχουσέτης, που για πάντα χαρακτηρίστηκε από την υστερία το 1692 που οδήγησε σε κατηγορίες για μαγεία; Κι όμως - έρχομαι στην πόλη. Ίσως είναι ο αλατισμένος αέρας της θάλασσας και τα παρατεταμένα φαντάσματα των ναυτικών και των πειρατών. Ίσως είναι η σχέση του Salem με τον αγαπημένο μου συγγραφέα, Nathaniel Hawthorne, του οποίου τα συγγράμματα μερικές φορές αποκάλυψαν τη βασανισμένη πάλη του με την εμπλοκή ενός προγόνου στις καταδίκες μαγισσών.

Ίσως είναι ότι έφαγα την καλύτερη δυνατή πλευρά της ζωής μου εκεί!

Αλλά αρκετά για ME! Αν ψάχνετε για ένα τρομακτικό σημείο για μια απόδραση τον Οκτώβριο ή οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, το Σάλεμ της Μασαχουσέτης δεν μπορεί να νικήσει. Πρόκειται για μια πόλη με πεζοδρόμια με τόση ιστορία και τόσα πολλά πράγματα να κάνουμε.

Ο Οκτώβριος είναι ένας ιδιαίτερα καλός χρόνος για να επισκεφθείτε το Salem: Εκτός από το φυσιολογικό ορμητήριο της πόλης, θα βρείτε ένα πλήρες ημερολόγιο στοιχειωμένων Happenings που κυμαίνονται από μια εκδήλωση σε μια μπάλα κοστουμιών σε ξενάγηση με φανταστικές περιηγήσεις. Και δεν υπάρχει τίποτα σαν να είσαι στο Σάλεμ στην Απόκριες!

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ένα βήμα πίσω στο χρόνο με τις ημέρες όταν ένα παιδί σε μια φορεσιά ζόμπι δεν ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα στον κόσμο!

Επόμενη σελίδα> Salem Αξιοθέατα>

Όλο το χρόνο, το Salem εκμεταλλεύεται το κακό παρελθόν του, εξυπηρετώντας μια ποικιλία από αξιοθέατα που αναπαριστούν την ιστορία για την οποία η πόλη είναι πιο γνωστή. Επιπλέον, θα βρείτε και άλλα αξιοθαύμαστα μέρη για να επισκεφθείτε την ιστορία της ναυτιλίας του Salem και τις λογοτεχνικές του συνδέσεις.

Ξεκινήστε την περιπέτεια στο Salem στο Κέντρο Επισκεπτών του Salem. Από εκεί, είναι εύκολο να ακολουθήσετε το Μονοπάτι Κληρονομιάς, όπως το Freedom Trail της Βοστώνης , μια κόκκινη γραμμή που σας μεταφέρει στην πόλη και πέρα ​​από πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Salem.

Κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε το Μουσείο Peabody Essex (PEM) που ιδρύθηκε το 1799 και είναι το σπίτι των συναρπαστικών συλλογών τέχνης και ιστορίας. Η βιβλιοθήκη Phillips στην πανεπιστημιούπολη PEM (κλειστή για ανακαινίσεις, με μια προσωρινή τοποθεσία που είναι ανοιχτή τώρα στο Peabody της Μασαχουσέτης) είναι ένα αποθετήριο για τα πρωτότυπα δικαστικά έγγραφα από τις δοκιμασίες μαγείας.

Μετακινήστε στο Μουσείο Μάγισσας του Salem για μια συναρπαστική επανάληψη των κατηγοριών, της υστερίας, των δοκιμών και των εκτελέσεων του 1692 μέσω των διαθριών σε μέγεθος ζωής. Αυτό μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό για τα μικρότερα παιδιά, αλλά χρησιμεύει ως ένας θαυμάσιος προσανατολισμός και εισαγωγή στην ιστορία του Salem. Αν δεν έχετε ακόμη γεμίσει με ουρλιάζοντας πράγματα, συμπεριλάβετε και το Μουσείο Μπουντρούμι Μάγισσας στην περιήγησή σας. Εκεί, οι ηθοποιοί αναδημιουργούν τις δοκιμασίες μάγισσας βάσει των μεταγραφών του 1692.

Το πράγμα της μάγισσας είναι συναρπαστικό, αλλά ήρθε η ώρα να μεταβείτε σε κάποια από τα άλλα αξιοθέατα του Salem. Ξεφορτωθείτε τις μάγισσες και στο θαλασσινό παρελθόν του Σάλεμ στο Μουσείο Μάγισσας & Ναυτικών του Wax του Salem.

Γνωρίστε πολλούς από τους χαρακτήρες από το παρελθόν του Salem, ρεαλιστικά αναδημιουργημένο σε κερί, και συμμετέχετε σε πρακτικές δραστηριότητες όπως το τριβή των τάφων. Μια αποκηρυγμένη Wicked Special Deal διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της εποχής αποκριών παρέχει πρόσβαση στο μουσείο κεριών, στο Κάστρο του Frankenstein, στο Spellcasting και στο Haunted Witch Village (είμαστε σχεδόν έτοιμοι με μάγισσες, ορκίζομαι!) Για μόλις 20 δολάρια.

Το Μουσείο Πειρατών της Νέας Αγγλίας έχει μια συναρπαστική συλλογή από αναμνηστικά από τις ημέρες που διαβόητοι ναυτικοί ληστές όπως ο Blackbeard και ο Captain Kidd τρομοκρατούσαν τα νερά από τη Βόρεια Θάλασσα της Βοστώνης. Γνωρίστε τους περίφημους ραβδώσεις και κάντε κυνήγι για κρυμμένο θησαυρό. Επίσης, κάντε μια στάση στο Εθνικό Ιστορικό Χώρο του Salem Maritime. Η περιοχή της προκυμαίας περιλαμβάνει τρία προβλήτα, το συγκρότημα Custom House των ΗΠΑ (όπου ο Nathaniel Hawthorne ανοίγει το μυθιστόρημά του, The Scarlet Letter ), το σπίτι Derby, το Narbonne House και το West India Goods Store, καθώς και το ψηλό πλοίο Friendship of Salem . Δείτε δωρεάν ταινίες που περιγράφουν το ναυτικό παρελθόν του Salem και ξεναγηθείτε στο συγκρότημα.

Μην παραλείψετε το αγαπημένο μου σημείο Salem, το House of Seven Gables. Αθανασιωμένος από τον Nathaniel Hawthorne, το House of Seven Gables είναι ένα από τα παλαιότερα επιζώντα ξύλινα αρχοντικά του 17ου αιώνα στη Νέα Αγγλία. Αν ψάχνετε για spookiness, θα αγαπήσετε τη μυστική σκάλα του σπιτιού και αυτή την ιστορία φαντασμάτων. Το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε Hawthorne βρίσκεται επίσης στην περιοχή, η οποία είναι ανοιχτή για εκδρομές καθημερινά (εκτός από την 1η Ιανουαρίου 15).

Αν είστε ατρόμητοι και ενδιαφέρονται για το ποιο πνεύμα παραμένουν στο Salem, υπογράψτε για μια έρευνα φαντασμάτων αργά τη νύχτα με το Paranormal Salem.

Οι ημερήσιες εκδρομές φάντασμα είναι επίσης διαθέσιμες.

Άλλα αξιοθέατα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν περιλαμβάνουν το Salem 1630 Pioneer Village. Το Phillips House, ένα ομοσπονδιακό αρχοντικό γεμάτο αντικείμενα. Pickering House, το παλαιότερο σπίτι που καταλαμβάνεται συνεχώς από την ίδια οικογένεια. Το σπίτι της μάγισσας ( έπρεπε να γλιστρήσει σε ένα ακόμη σημείο μάγισσας ... είναι τελικά ο Σάλεμ!), Πρώην σπίτι των δικαστικών δοκιμασιών μάγισσας Τζόναθαν Κορίν. και The Old Burying Point, το παλαιότερο νεκροταφείο του Salem που περιείχε τους τάφους ενός προσκυνητή Mayflower και δικαστή μαγισσών δικαστή John Hathorne, πρόγονος του Nathaniel Hawthorne.

Επόμενη σελίδα> Salem Haunted Happenings>

Προηγούμενη σελίδα

Ο Οκτώβριος είναι ένας υπέροχος μήνας για να επισκεφθείτε το Salem - η πόλη ξέρει να επωφεληθεί από τη φρικτή της φήμη και υπάρχουν πολλές περιηγήσεις και εκδηλώσεις που σχεδιάζονται σε συνδυασμό με τη γιορτή των Haunted Happenings . Ακολουθούν μερικές ιδέες:

Τα οινοπνευματώδη ποτά
Στις 7, 8, 9, 14, 15, 21, 22, 28 και 29, 2016, περιηγηθείτε στο The House of Seven Gables και συναντήστε χαρακτήρες από το διάσημο μυθιστόρημα του Hawthorne.

Οι εκδρομές ξεκινούν από τις 8 έως τις 10.30 μ.μ. κάθε βράδυ (7 με 9 μ.μ. μόνο στην αποκριών). Τα εισιτήρια είναι $ 15 ανά άτομο και μπορούν να αγοραστούν online. Καλέστε το 978-744-0991 για περισσότερες πληροφορίες.

Η στοιχειωμένη γειτονιά
Το Salem Witch Village και το Μουσείο Wax του Salem παρουσιάζουν τη στοιχειωμένη γειτονιά από τις 1 έως τις 31, 2016. Εξερευνήστε το Κάστρο του Frankenstein και το Haunted Witch Village. Παρακολουθήστε μια πραγματική μάγισσα casting ξόρκια? Συμμετέχετε σε μια περιοδεία με φανταστικές εκδηλώσεις ή περιηγήσεις στα νεκροταφεία και πολλά άλλα!

Στοιχειωμένα γεγονότα στο ξενοδοχείο Hawthorne
Το Hawthorne Hotel θα φιλοξενήσει ένα 21+ "Seven Deadly Sins" θεματικό πάρτι αποκριών στις 29 Οκτωβρίου 2016. Οι ενήλικες αγαπούν αυτό το ετήσιο Halloween Costume Ball. Καλέστε το 978-744-4080 για εισιτήρια και λεπτομέρειες.

Μηνύματα από τον κόσμο του Πνεύματος
Η μόνη αυθεντική συνάντηση του Salem θα πραγματοποιηθεί το βράδυ τον Οκτώβριο στο Σαλόνι Πνεύματος του OMEN. Τα πνευματικά μέσα θα κάνουν αυτά τα βράδια να συνομιλούν με τους νεκρούς. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο (εφαρμόζεται τέλος επεξεργασίας).

Η επίσημη σφαίρα των μάγιστων του Salem Witches
Η ετήσια Official Hall of Salem Witches 'Halloween Ball, ένα βράδυ ανακαλύψεων και cavorting με τον κόσμο του πνεύματος, λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Hawthorne στην καρδιά του ιστορικού Salem. Η εκδήλωση παρουσιάζεται από την Μάγισσα Πρεσβύτερος Χριστιανική Ημέρα και συνυπάρχει με τον Brian Cain.

Το φετινό θέμα είναι "Over the Rainbow: The Magical World of Oz" και οι επισκέπτες καλούνται να φορούν κοστούμια εμπνευσμένα από τα βιβλία και την ταινία Oz. Οι δράκοι δράκων του δράκου θα εκτελέσουν. Στο απογευματινό βράδυ, οι Μάγισσες του Salem καλωσορίζουν το Νέο Έτος των Μάγιστων, ρίχνοντας ένα μαγικό κύκλο για να ανοίξουν το πέπλο στον κόσμο του πνεύματος. Αγορά εισιτηρίων online.

Κρουαζιέρες με στοιχειωμένο λιμάνι
Το Mahi Mahi Harbor Cruises & Events θα σας οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι 75 λεπτών γεμάτο με τρομακτικές ιστορίες, που βρίσκονται στο Salem Sound και κατά μήκος της ακτής της Νέας Αγγλίας. Υπάρχει ένα πλήρες μπαρ και σχάρα στο πλοίο, ενώ οι δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες περιλαμβάνουν ανάγνωση κάρτας Tarot και ζωγραφική προσώπου. Haunted Harbor Cruises αναχωρούν από το Pickering Wharf καθημερινά από τις 1 έως τις 31 (δείτε το site για ώρες). Τα εισιτήρια είναι 25 ευρώ για ενήλικες και 15 ευρώ για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών. Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο ή καλέστε το 978-825-0001. Άλλες κρουαζιέρες με Haunted Happenings περιλαμβάνουν 21+ κρουαζιέρες Boo's στις βραδιές του Σαββάτου τον Οκτώβριο και την Κυριακή και τη Δευτέρα 30 και 31 Οκτωβρίου.

Παραμύθια και Άλες
Δείξτε τρεις τοπικές μπίρες, και στη συνέχεια εγκαταλείψτε για μια ώρα σπονδυλικής στήλης με τον Sir Arthur Hennessey να γυρίζει τρομακτικές ιστορίες. Τα εισιτήρια είναι 24 δολάρια για αυτές τις βραδιές πώλησης στο Μουσείο / Θέατρο του Salem's Gallows Hill στις 7, 8, 13, 14, 21, 22, 28, 29 και 30.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online ή να καλέσετε το 978-317-1169 για πληροφορίες.

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Salem Haunted Happenings στο Web για ένα ημερολόγιο πολλών ακόμα εκδηλώσεων του Haunted Happenings του Οκτωβρίου στο Salem.

Επόμενη σελίδα> Αν πάτε στο Salem ...>

Προηγούμενη σελίδα <Σάλεμ Αξιοθέατα <

Που να μείνω

Το Hawthorne Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές διαμονής για τους επισκέπτες στο Salem, Μασαχουσέτη. Αν θέλετε να επισκεφθείτε το Salem με τα παιδιά, το φιλικό προς την οικογένεια και βολική τοποθεσία Salem Waterfront Hotel & Suites είναι μια καλή επιλογή.

Άλλα καταλύματα στο Salem περιλαμβάνουν το Amelia Payson House, ένα αναπαλαιωμένο B & B αναγέννησης. το Coach House Inn, ένα αρχοντικό του 1879 με βικτοριανό αρχοντικό, με αντίκες διακόσμηση. Το Salem Inn αποτελείται από τρία ιστορικά κτίρια που είναι εγγεγραμμένα στο Εθνικό Μητρώο Ιστορικών Χώρων. και το Stepping Stone Inn, χτισμένο το 1846 για ναυτικό αξιωματικό και βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού Salem.

Πού να δειπνήσετε

Εάν θέλετε να καταναλώσετε μια προνομιακή πλευρά που θα θυμάστε για τα επόμενα χρόνια, φροντίστε να συμπεριλάβετε μια στάση στο σταθμό Victoria στο δρομολόγιό σας. Το εστιατόριο βρίσκεται στο Pickering Wharf και έχει θέα στο λιμάνι του Salem. Το μπαρ σαλάτας στο σταθμό Victoria είναι κάτι που θα σας αρέσει.

Για ένα εκλεκτικό μενού αγαπημένων pub και τοπικά παρασκευασμένα παρασκευάσματα, κατευθυνθείτε προς την Beer Works του Salem στην οδό Derby Street 278, όπου υπάρχει πάντα κάτι νέο στη βρύση.

Και φροντίστε να επισκεφθείτε το EW Hobbs στο Salem Willows Park για να δοκιμάσετε το καλύτερο ποπ κορν στον κόσμο . Καλέστε 978-745-7691 για να ελέγξετε τις εποχιακές ώρες.

Επόμενη σελίδα> Απόκριες στο Σάλεμ: Μια περιήγηση φωτογραφίας

Προηγούμενη σελίδα <Ημικρυφώματα του Salem <