Όταν ο Πρόεδρος Παίζει: Οδηγός Αμπέλου της Μάρθας για τους υπόλοιπους μας

Ένας γρήγορος οδηγός για το Μασαχουσέτη του Αμπελώνα της Μάρθας

Όπως και οι Κλίντονες μπροστά τους, η οικογένεια Ομπάμα έχει επανειλημμένα επιλέξει το Αμπέλι της Μάρθας ως τον προορισμό των καλοκαιρινών διακοπών. Ο Πρόεδρος Obama, η σύζυγός του Michelle και οι κόρες Sasha και Malia έμειναν διακοπές στο Αμπέλι της Μάρθας στην απομονωμένη Blue Heron Farm τον Αύγουστο του 2009, 2010 και 2011 και από το 2013 νοικιάζουν ιδιωτικές κατοικίες στο Chilmark για τις διακοπές τους. Το 2016, η πρώτη οικογένεια επιστρέφει στο Chilmark για διαμονή δύο εβδομάδων από τις 6 έως τις 21 Αυγούστου.

Δείτε φωτογραφίες από την παραμονή του Obamas 2013 και τις πρώτες διακοπές στο Αμπέλι της Μάρθας

Ο προγραμματισμός της διαφυγής αμπελώνων της Martha σας δεν θα πρέπει να είναι τόσο περίπλοκος: δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι ένα εύκολο τέχνασμα που συντονίζει καταλύματα για τον πρόεδρο και τη συνοδεία της μυστικής υπηρεσίας. Οι αναφορές λένε ότι το 2016 του νησιού του ήταν δεκαπέντε αυτοκίνητα.

Μια ποικιλία από πόρους του Διαδικτύου μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό των διακοπών σας για τα αμπέλια της Martha εύκολη.

Να πάρει εκεί

Το Αμπέλι της Μάρθας βρίσκεται σε απόσταση 7 μιλίων από την ακτή του Cape Cod και είναι προσβάσιμο με πλοίο. Βρείτε τη μεταφορά με νηογνώμονα με τον οδηγό μου προς τα πλοία που εξυπηρετούν το Αμπέλι της Μάρθας, το Cape Cod και το Nantucket.

Το πορθμείο της Αρχής Αμαξοστοιχίας από την Woods Hole μέχρι το Vineyard της Μάρθας πραγματοποιεί καθημερινά πολλές εκδρομές και λειτουργεί όλο το χρόνο. Η ιστοσελίδα του Ferry παρέχει πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα και τις τιμές, καθώς και οδηγίες προς το σημείο αναχώρησης.

Η Αρχή Ατμόσφαιρας παρέχει τη μόνη μεταφορά αυτοκινήτου στο Αμπέλι της Μάρθας και το καλοκαίρι η κράτηση οχήματος είναι απαραίτητη.

Οι κρατήσεις είναι μια καλή ιδέα κατά τη διάρκεια των μη κορυφαίων ωρών ταξιδιού, επίσης, εάν θέλετε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι το αυτοκίνητό σας ή άλλο όχημα μπορεί να κάνει το ταξίδι μαζί σας.

Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη τριών ημερών ή λιγότερων, η σύστασή μου θα ήταν να αφήσετε το αυτοκίνητό σας πίσω. Θα βρείτε μια σειρά από άλλες επιλογές μεταφοράς μόλις φτάσετε στο αμπέλι της Μάρθας, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων λεωφορείων, των ταξί και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, των μοτοποδηλάτων και των ποδηλάτων.

Χρειάζεστε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στο Αμπέλι της Μάρθας; Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων με Expedia.

Το Vineyard της Μάρθας είναι επίσης προσβάσιμο αεροπορικώς. Το Cape Air προσφέρει πτήσεις προς το νησί από τη Βοστώνη, το New Bedford, το Nantucket και το Hyannis, στη Μασαχουσέτη. White Plains, Νέα Υόρκη. και Πρόβιντεντ, Ρόουντ Άιλαντ.

Εάν επιθυμείτε να φτάσετε στο νησί με το δικό σας σκάφος, επικοινωνήστε με το harbormaster στο Edgartown, 508-627-4746. Menemsha, 508-645-2846; Oak Bluffs, 508-693-4355; ή Vineyard Haven, 508-696-4249.

Που να μείνω

Θα βρείτε πληθώρα επιλογών για καταλύματα στο Vineyard της Martha, που κυμαίνονται από ιδιωτικές κατοικίες διαθέσιμες προς ενοικίαση σε γραφικά ξενώνες bed & breakfast σε κλασικά ξενοδοχεία. Ακολουθεί μια συλλογή από χρήσιμους πόρους για την εύρεση καταλυμάτων στο Αμπέλι της Μάρθας.

Κάντε κλικ στο Up a Martha's Αμπελώνας διακοπές - Το Winnetu Oceanside Resort κάνει εύκολη τη διαφυγή στο Αμπέλι της Μάρθας. Εδώ είναι η αναθεώρησή μου για αυτό το θέρετρο.

Bed & Breakfasts στο Vineyard της Μάρθας - Βρείτε ένα πανδοχείο στο νήσο Martha's Vineyard στη Μασαχουσέτη με τον οδηγό B & B.

Martha's Vineyard Vacation Rentals - Θα βρείτε καταλύματα για πολλά ενοικιαζόμενα σπίτια και εξοχικές κατοικίες της Martha's Vineyard, καθώς και κτηματομεσίτες που ειδικεύονται σε ενοικιάσεις αμπέλου της Martha, μεταξύ των συνδέσμων μου προς τις πόλεις της Μασαχουσέτης.

Το Camping Vineyard της Martha - Αν και οι επιλογές είναι περιορισμένες, το κάμπινγκ είναι μια δυνατότητα για όσους αναζητούν μια προσιτή διανυκτέρευση στο Vineyard της Martha's.

Ενοικιάσεις ενοικίασης από τον ιδιοκτήτη - Αυτό το κατάστημα ενοικίασης έχει δεκάδες τρέχοντα ακίνητα προς ενοικίαση στο Vineyard της Martha, που κυμαίνονται από ένα σπιτάκι έξι υπνοδωματίων με μια θερμαινόμενη πισίνα σε ένα γραφικό εξοχικό σπίτι δύο υπνοδωματίων σε μια ήσυχη λωρίδα στο Edgartown.

Martha's Vineyard Resort - Αυτό το νησιωτικό θέρετρο προσφέρει τόσα πολλά για τους λάτρεις των σπορ! Ένα ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας έχει θέα σε δύο γήπεδα τέννις του πρωταθλήματος. Το γκολφ, το ψάρεμα, η ιστιοπλοΐα και η πεζοπορία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, όπως τα γραφικά καταστήματα, τα ιστορικά μνημεία, οι γκαλερί τέχνης, οι παραλίες και τα εστιατόρια του Martha's Vineyard.

Καλέστε το εμπορικό επιμελητήριο Martha's Vineyard στο 508-693-0085 για περισσότερες προτάσεις διαμονής.

Επόμενη Σελίδα: Εστιατόριο Νησί, Τι να κάνετε, Περισσότερα

Εστιατόριο με ντόπια νησιά της Μάρθα

Σε αντίθεση με τον Μπαράκ Ομπάμα, πιθανότατα δεν θα έχετε τον δικό σας σεφ ενώ είστε διακοπές (αν και το Huffington Post ανέφερε ότι το πρώτο ζευγάρι είχε μια νύχτα νύχτα στο Beach Plum Inn το 2011 και επέστρεψαν σε αυτό το ρομαντικό νησί αγαπημένο το 2013 , σύμφωνα με την Daily News, ενώ το State Road είναι ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του αμπελώνα της Martha's Vineyard).

Εδώ είναι περισσότερες ιδέες για φαγητό στο Αμπέλι της Μάρθας:

Το εστιατόριο Plum Beach - Σταθερά κατατάσσεται ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο Vineyard της Μάρθας και η επιλογή του προεδρικού ζευγαριού, το Plum Beach στο Menemsha προσφέρει πανοραμική θέα και τοπική κουζίνα.

Down Island - Αυτός ο Oak Bluffs νεοφερμένος καλωσόρισε τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία Ομπάμα για δείπνο το 2016. Το μενού εξελίσσεται συνεχώς σε αυτό το prix-fixe, έρχεται-όπως-you-είναι, κοινόχρηστο εστιατόριο.

Η ψαραγορά του Larsen - Στο ψαροχώρι Menemsha, το Larsen's είναι ένας προορισμός για φρέσκα ψάρια που αλιεύονται κατά παραγγελία, ή να πάρει φρέσκο ​​ψάρι και να προετοιμάσει ένα αξέχαστο γεύμα στα ενοικιαζόμενα καταλύματα σας.

Το Outermost Inn - Αυτό το εστιατόριο που βρίσκεται ψηλά πάνω στα γκρεμό του Gay Head του νησιού μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα του και προσφέρει γραφική θέα στο δείπνο καθώς και διανυκτερεύσεις για πρωινό και πρωινό.

Το Martha's Vineyard Online Dining Guide έχει πολλές άλλες προτάσεις: Αυτή η online βάση δεδομένων των εστιατορίων Martha's Vineyard μπορεί να αναζητηθεί ανά κατηγορία εστιατορίων ή τοποθεσία.

Το εμπορικό επιμελητήριο Martha's Vineyard προσφέρει επίσης έναν οδηγό εστιατορίου online.

Τι να κάνετε στο Αμπέλι της Μάρθας

Το Αμπέλι της Μάρθας είναι γνωστό για τις παραλίες του, 19 από αυτές! Αν το ψάρεμα είναι το πράγμα σας, το Vineyard Online της Martha έχει καταχωρήσει τα charter αλιείας αμπέλου της Martha. Ή γιατί να μην εξερευνήσετε το νησί με ποδήλατο όπως οι Ομπάμα;

Το TravelMuse προσφέρει συμβουλές σχετικά με το Biking Martha's Vineyard και μερικές προτεινόμενες διαδρομές.

Οι παίκτες του Avid μπορούν να επιλέξουν από δύο δημόσια γήπεδα γκολφ στο νησί: Farm Neck Golf Club στο Oak Bluffs ή στο Mink Meadows Golf Club στο Vineyard Haven.

Γκαλερί τέχνης αφθονούν στο Αμπέλι της Μάρθας. Εδώ είναι μερικές που μπορείτε να επισκεφθείτε: Η Συλλογή Σιναποθήκη στο West Tisbury αντιπροσωπεύει δεκάδες νησιώτες τεχνίτες σε σχεδόν κάθε μέσο? Η Seastone Papers, επίσης στο West Tisbury, ειδικεύεται σε χειροποίητα χαρτιά. και το Field Gallery στο West Tisbury αντιπροσωπεύουν σύγχρονα έργα καλλιτεχνών νησιών.

Θα θελήσετε επίσης να δείτε: Το Carousel Flying Horses, το παλαιότερο καρουζέλ πλατφόρμας στις ΗΠΑ και το Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο. τις κατοικίες με μελόψωμο του Συνδέσμου Συνάντησης Αμπελοτόπων της Martha στο Oak Bluffs. την παλαιότερη κατοικία του νησιού, το Vincent House, το οποίο είναι ανοιχτό για περιηγήσεις από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή σε σεζόν. και έναν ή όλους τους πέντε φάρους του Αμπελώνα.

Περισσότερα Αμπέλου της Μάρθας

Άλλη ενδιαφέρουσα ανάγνωση:

Ιστορία Αμπέλου της Μάρθας - Αυτός ο απολογισμός της προέλευσης και της ιστορίας του νησιού γράφτηκε το 1923 από τον Henry Franklin Norton.

Προηγούμενη Σελίδα: Πως θα φτάσετε στο νησί και τις δυνατότητες καταλυμάτων αμπέλου της Μάρθας