Αξιοθέατα κοντά στο Τζάκσονβιλ, Φλόριντα

Ponte Vedra & St. Augustine

Αν και το Τζάκσονβιλ έχει το μερίδιό του σε ελκυστικά αξιοθέατα , οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα πρέπει να γνωρίζουν τις πολλές επιλογές ψυχαγωγίας που είναι διαθέσιμες σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Ο Άγιος Αυγουστίνος και η Ponte Vedra είναι δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και διαθέτουν πολλά επαναλαμβανόμενα άτομα.

Αγίου Αυγουστίνου

Ο ιστορικός St. Augustine είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα αξιοθέατα αυτής της μεγάλης πόλης είναι αριθμητικά και αξίζει να τα επισκεφθείτε.

Αναφέρονται μόνο τέσσερα που συνιστώνται με συνέπεια.

Σχετικές : Τζάκσονβιλ Διασκέδαση Γεγονότα & Trivia

Άγριο Αποθεματικό Αγίου Αυγουστίνος

Το αγριοκτηματικό πάρκο Αγίου Αυγουστίνος των 7 στρεμμάτων δεν πρέπει να χάσετε, αλλά καλέστε, καθώς οι διήμερες ξεναγήσεις είναι προγραμματισμένες μόνο την Τετάρτη και το Σάββατο. Εκτελείται αποκλειστικά από εθελοντές, αυτό το καταφύγιο άγριων ζώων αποπνέει αγάπη και συμπόνια. Κάθε διασωθέν ζώο έχει μια ιστορία που ο ξεναγός είναι ευτυχής να μεταδώσει. Τα ζώα ανταποκρίνονται καλά στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση, καθώς πολλοί ήταν ιδιωτικοί και εξημερωμένοι. Η δωρεά φοροαπαλλαγής είναι εύλογη και αξίζει τον κόπο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι όλα τα χρήματα πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της άνεσης αυτών των προηγουμένως λυπημένων και ανεπιθύμητων άγριων ζώων. Προβλέψτε να μετακινηθείτε από την εμπειρία σας. Πολλοί επισκέπτες εμπνέονται να δώσουν ένα επιπλέον ποσό σε αυτή την άξια αιτία όταν γίνουν μάρτυρες της προφανής ανάγκης, της αγάπης και της αγάπης μεταξύ των ζώων και των φροντιστών τους.

Η κατοικία Ximenez-Fatio

Αυτό το οικοτροφείο του 1800 φιλοξενείται από πεπειραμένους και ξεχωριστούς οδηγούς που μεταφέρουν τον επισκέπτη πίσω στο παρελθόν. Επιπλωμένο στην εποχή από τις τρεις γυναίκες που είχαν αρχικά την ιδιοκτησία του ξενώνα, αυτός είναι ένας ιστορικός και αρχαιολογικός χώρος γεμάτος εντυπωσιακές πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης στη δεκαετία του 1800.

Φανταστείτε να χρειαστεί να εντυπωσιάσετε τους κατοίκους μόνο με μια εξωτερική κουζίνα, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, τρεχούμενο νερό ή κλιματισμό. Οι ερωτήσεις είναι ευπρόσδεκτες και το ενδιαφέρον είναι τόσο υψηλό που συχνά η περιοδεία των 40 λεπτών μετατρέπεται σε πολύ μεγαλύτερη επίσκεψη.

Flagler College

Κάποτε ονομάστηκε το ξενοδοχείο Ponce de Leon, το Flagler College ήταν ένα πολυτελές χειμερινό καταφύγιο για την ελίτ. Ονομάστηκε από τον οικοδόμο του, Henry Flagler, το αρχικό ξενοδοχείο χτίστηκε στα τέλη του 1800. Μόνο οι αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες καθιστούν την επίσκεψη αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν πανέμορφα παράθυρα Tiffany και μια εντυπωσιακή αυλή. Η πρόσβαση είναι περιορισμένη εκτός από την περιήγηση. οι οδηγοί είναι φοιτητές του κολλεγίου και σας μεταφέρουν σε μέρη μέσα από τα οποία δεν μπορείτε να δείτε μόνοι σας.

Βασιλικός καθεδρικός ναός

Ο καθεδρικός ναός της Βασιλικής είναι μια εργάσιμη ενορία, με ευπρόσδεκτους επισκέπτες ευπρόσδεκτοι για τις μάζες, αλλά αν έρχονται απλώς σε περιοδεία ελέγξτε τους διαθέσιμους χρόνους επισκεπτών εκ των προτέρων. Τα πραγματικά κεριά, οι ήσυχες γωνιές για μοναξιά, οι εκτεθειμένες δοκοί, τα περίτεχνα έπιπλα, το εντυπωσιακό όργανο σωληνώσεων και τα όμορφα χρωματιστά παράθυρα που φαίνονται μέσα από τις σκοτεινές σκιές αυτής της παραδοσιακής παλιάς εκκλησίας.

Ponte Vedra, FL

Στο Ponte Vedra, μπορείτε να ψωνίσετε στο τεράστιο εμπορικό κέντρο Sawgrass Village ή στο γκολφ σε ένα από τα γήπεδα γκολφ και τα country clubs.

Όμως, η Ponte Vedra είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα τροπικά, φυσικά της αξιοθέατα. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι ένα φυσικό απόθεμα.

Γκουάνα Τολομάτο Ματάνζας Εθνικό Ερευνητικό Αποθετήριο Εσοτουριανών

Ένας συνδυασμός του μουσείου και του ενυδρείου, Guana Tolomato Matanzas Εθνική Reserve Research Estuarine προσφέρει μια εξαιρετική επισκόπηση της χλωρίδας και πανίδας που προέρχονται από τη Φλώριδα. Ποδήλατο, πεζοπορία, ενοικίαση καγιάκ και ψάρι, καβούρι ή κολύμπι. Ο ήρεμος ποταμός περιβάλλεται από την εκπληκτική ομορφιά του φυσικού τοπίου της Φλώριδας.

Διαμονή και δείπνο

Φυσικά, τα καταλύματα και οι εγκαταστάσεις τραπεζαρίας αφθονούν τόσο στο St. Augustine όσο και στο Ponte Vedra. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία φαγητού. επιλέξτε από το χαλαρό παραθαλάσσιο φαγητό στην κουζίνα παγκόσμιας κλάσης. Τα καταλύματα ποικίλλουν από μέτρια απόδοση έως όμορφα διακοσμημένα beachfront condos, μονοκατοικίες, γραφικά ξενοδοχεία και πολυτελή θέρετρα.

Οι κάτοικοι του Τζάκσονβιλ έχουν πληθώρα δραστηριοτήτων από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν σε οποιαδήποτε από τις κοντινές πόλεις του Αγίου Αυγουστίνου ή της Ponte Vedra. Σε μικρή απόσταση από τη μεγάλη πόλη και τους επισκέπτες μπορεί να βρίσκεται σε έναν άλλο κόσμο. Δεν θα πρέπει να χάσετε ούτε την πόλη αν κάποιος ζει με πλήρες ωράριο ή είναι προσωρινός επισκέπτης του Τζάκσονβιλ.