Πώς να προγραμματίσετε ένα τρομερό ταξίδι Σαββατοκύριακου στο Σαν Ντιέγκο

Πώς να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο στο Σαν Ντιέγκο

Σχεδιάζοντας ένα Σαββατοκύριακο στο Σαν Ντιέγκο φαίνεται εύκολο, ειδικά αν ζείτε στη Νότια Καλιφόρνια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κράτηση ξενοδοχείου, μια ματιά σε μια εφαρμογή ή δύο, μια γρήγορη ερώτηση στους φίλους σας στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, και να φύγετε.

Στην πραγματικότητα, ορισμένοι ειδικοί λένε ότι το είδος της ελάχιστης προετοιμασίας και της παρορμητικής μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες νίκες στη ζωή γενικά. Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά αν εφαρμόσετε τη φιλοσοφία τους για να προγραμματίσετε την απόδραση του Σαββατοκύριακου στο Σαν Ντιέγκο, μπορεί να μην βιώσετε αυτά τα "Ουάου!" στιγμές που ελπίζατε.

Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαφυγή σας, με όλες τις συμβουλές και τις ιδέες που χρειάζεστε για να έχετε ένα Σαββατοκύριακο που θα καυχηθείτε για μήνες.

Είναι το Σαν Ντιέγκο η σωστή θέση για εσάς;

Αν δεν ξέρετε τι μοιάζει με το Σαν Ντιέγκο, ρίξτε μια γρήγορη ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες από τις πανέμορφες παραλίες τους και στη συνέχεια ελέγξτε έξω στο κέντρο της πόλης .

Το Σαν Ντιέγκο είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής απόδραση για οικογένειες. Για να πάρετε κάποιες ιδέες φιλικές προς τα παιδιά, χρησιμοποιήστε τον οδηγό για να επισκεφθείτε το Σαν Ντιέγκο με παιδιά .

Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για τους λάτρεις της παραλίας. Οι αγοραστές επιθυμούν να κάνουν κυνήγι ευκαιρίας στην κοντινή Τιχουάνα .

Το Σαν Ντιέγκο είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για θαλάσσια σπορ, όπου μπορείτε να παίξετε στον ωκεανό ή να περάσετε τη μέρα σας σε ένα μεγάλο πάρκο πόλης γεμάτο όρμο και λιμνοθάλασσες.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο

Ξεκινήστε τον προγραμματισμό σας ελέγχοντας τα κορυφαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο . Αν έχετε ήδη πάει στο Σαν Ντιέγκο και ψάχνετε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε αυτά τα πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε στο Σαν Ντιέγκο .

Αν επισκέπτεστε το Σαν Ντιέγκο την άνοιξη, ένα από τα αγαπημένα του Instagram είναι τα Carlsbad Flower Fields , όπου τα πολύχρωμα πεδία του κυματιστού κυνηγιού ranunculus είναι τόσο όμορφα όσο κάθε βοτανικός κήπος.

Αν πάτε το καλοκαίρι, θα βρείτε πολλά πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε για μια καλοκαιρινή νύχτα στο Σαν Ντιέγκο .

Καλύτερη ώρα για να πάτε στο Σαν Ντιέγκο

Ο καιρός στο Σαν Ντιέγκο είναι μεγάλο σχεδόν κάθε στιγμή, αλλά δεν είναι τέλειο.

Στην πραγματικότητα, βροχή στο Σαν Ντιέγκο, ειδικά το χειμώνα. Εάν βροχή συμβαίνει στο σαββατοκύριακο σας, δοκιμάστε κάποια από αυτά τα πράγματα να κάνετε σε μια βροχερή μέρα στο Σαν Ντιέγκο .

Μάιο και Ιούνιο μπορεί επίσης να φέρει πολλές παράκτια ομίχλη (μερικές φορές αποκαλείται Ιουνίου Gloom) που μπορεί να καθυστερήσει όλη την ημέρα.

Η ετήσια σύμβαση Comic-Con προσελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους που είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ελέγξτε τις ημερομηνίες τους και αποφύγετε τους, αν μπορείτε.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Σαν Ντιέγκο

Το Gaslemp Quarter είναι δημοφιλές, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το αποφύγετε. Τα εστιατόρια είναι ακριβά με κακή εξυπηρέτηση και είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί χώρος στάθμευσης στην περιοχή. Αν σας αρέσει η ιστορία και η αρχιτεκτονική του 1800, ίσως αξίζει ένα γρήγορο ταξίδι, αλλά βρείτε κάπου αλλού για φαγητό.

Το Σαν Ντιέγκο είναι μια μεγάλη μητροπολιτική περιοχή και εκτείνεται πάνω από 300 τετραγωνικά μίλια. Και αυτή είναι ακριβώς η ίδια η πόλη. Οι τουριστικές περιοχές είναι πιο εκτεταμένες σε σχέση με άλλες περιοχές και οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι λεπτές. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να έχετε ένα αυτοκίνητο, αλλά θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων για να φτάσετε σε μέρη που κατά τα άλλα είναι δύσκολο να φτάσετε. Η μόνη εξαίρεση είναι το πάρκο Safari του Σαν Ντιέγκο, το οποίο είναι τόσο μακριά από το κέντρο, ώστε οποιαδήποτε μεταφορά εκτός από τον εαυτό σας θα ήταν σχεδόν τόσο ακριβή όσο τα εισιτήριά σας.

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε την Τιχουάνα, δεν θα έχετε πρόβλημα να μπείτε στο Μεξικό. Για να επιστρέψουμε, οι πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να πάρουν το διαβατήριό τους επειδή δεν είναι αρκετή η άδεια οδήγησης. Εάν δεν είστε πολίτης των ΗΠΑ, ένα διαβατήριο ή μια πράσινη κάρτα είναι απαραίτητη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για μια ομαλή και εύκολη διέλευση των συνόρων .

Λίγα εστιατόρια στο Σαν Ντιέγκο έχουν έναν κωδικό ενδυμασίας. Εκτός αν έχετε προγραμματίσει ένα εξαιρετικό βράδυ, αφήστε τα εσώρουχα παντελόνι σας στο σπίτι και χαλαρώστε. Γεμίστε το κενό σημείο στην τσάντα σας με ένα πρόσθετο σακάκι αντ 'αυτού. Τα βράδια κοντά στον ωκεανό μπορούν να είναι πιο δροσερά από ότι μπορείτε να περιμένετε, επιβεβαιώνοντας την κουρασμένη παλιά συμβουλή να φορέσετε σε στρώματα.

Που να μείνω

Το Σαν Ντιέγκο είναι μεγαλύτερο από ό, τι νομίζετε και το καλύτερο μέρος για να μείνετε εξαρτάται από το τι πρόκειται να κάνετε. Ξεκινήστε με αυτό: Πώς να αποφασίσετε πού να μείνετε στο Σαν Ντιέγκο .

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία και κάμπινγκ .

Να φτάσετε στο Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο απέχει περίπου 130 μίλια από το Λος Άντζελες και 330 μίλια από το Λας Βέγκας. Μάθετε πώς να φτάσετε από το Λας Βέγκας , πώς να ταξιδεύετε ανάμεσα στο Σαν Φρανσίσκο και το Σαν Ντιέγκο και πώς να φτάσετε στο Σαν Ντιέγκο από το Λος Άντζελες .

Το αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο ονομάζεται Lindbergh Field (SAN).