Περιοχή Gaslamp - Σαν Ντιέγκο

Η γοητεία του δέκατου ένατου αιώνα παραμένει στο Gaslamp του Σαν Ντιέγκο

Η περιοχή Gaslamp του Σαν Ντιέγκο είναι μια από τις παλαιότερες γειτονιές της πόλης και ένα από τα πιο γνωστά της. Αλλά τι ακριβώς είναι; Πρώτα απ 'όλα, είναι μια περιοχή με πολλή αρχιτεκτονική γοητεία. Οι δρόμοι του είναι επενδεδυμένοι με κτίρια του 19ου αιώνα που αποκαταστάθηκαν στην αρχική τους πνοή. Εστιατόρια, καταστήματα και κλαμπ καταλαμβάνουν πρώην οίκους ανοχής και σαλόνια.

Μια τυχαία βόλτα θα σας δώσει μια αίσθηση του τόπου, και είναι μόνο λίγα τετράγωνα σε κάθε κατεύθυνση, καθιστώντας εύκολο να απολαύσετε τα υπέροχα κτίρια, να κάνετε λίγα ψώνια και να γευματίσετε.

Ποια είναι η μεγάλη προσφορά για την περιοχή Gaslamp;

Η περιοχή Gaslamp του Σαν Ντιέγκο προσελκύει επισκέπτες στα καταστήματα, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα. Θα βρείτε μπουτίκ που προσφέρουν ενδιαφέροντα είδη παράλληλα με τα καταστήματα t-shirt και τους πωλητές σουβενίρ, ενώ το Horton Plaza είναι το τοπικό εμπορικό κέντρο. Όταν η ενέργεια σας αποτύχει, θα βρείτε περισσότερα από 70 εστιατόρια και κλαμπ όπου μπορείτε να ανεφοδιαστείτε.

Ο Σαν Ντιέγκανς δεν μπορεί να γυρίσει τις μύτες τους για το Gaslamp αρκετά ψηλά όσο οι Φραγκισκανοί για το Wharf του Ψαρά, αλλά λίγοι κάτοικοι πηγαίνουν έξω από το δρόμο τους για να επισκεφτούν. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο Gaslamp είναι τουρίστες ή όσοι παρακολουθούν συναντήσεις στο κοντινό συνεδριακό κέντρο.

Με τόσους πολλούς επισκέπτες που είναι μόνο στην πόλη για λίγες μέρες, οι τοπικές επιχειρήσεις τείνουν να εστιάζουν περισσότερο στο να φτάνουν τους ανθρώπους μέσα από τις πόρτες τους απ 'ό, τι είναι στην υπηρεσία και την ποιότητα. Παρόλο που ορισμένα σημεία μπορεί να αποτελούν εξαίρεση σε αυτό, από την εμπειρία μου, τα εστιατόρια στην περιοχή τείνουν να παρέχουν μέτρια φαγητά και να παρέχουν αδιάφορη εξυπηρέτηση.

Πώς να βγείτε περισσότερο από την περιοχή Gaslamp

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Gaslamp, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του

Για μια βαθύτερη ματιά στις ρίζες του Gaslamp, κάντε μια ξενάγηση με περιηγήσεις από το Ίδρυμα Gaslamp. Αφήνουν από το Davis Horton House στην 410 Island Avenue (τέταρτο και νησί), η οποία είναι επίσης το σπίτι του Μουσείου Gaslamp.

Οι φανταστικές περιηγήσεις στην ιστορία προσφέρουν μια ξενάγηση φαντασμάτων νύχτας στο Gaslamp, μια καλή εναλλακτική λύση αν θέλετε να βγείτε έξω τη νύχτα και να μην είστε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Είναι η περιοχή Gaslamp κατάλληλη για εσάς;

Πρέπει να πάτε στο Gaslamp όταν βρίσκεστε στο Σαν Ντιέγκο ή όχι; Αυτο εξαρταται.

Εάν είστε ένας ομοφυλόφιλος, είναι ένα ωραίο μέρος για να περπατήσετε και να φτάσετε εύκολα όταν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο.

Αν σας αρέσει η αρχιτεκτονική, αξίζει μια επίσκεψη για να δείτε τα πανέμορφα, καλά ανακαινισμένα παλιά κτίρια.

Αν ψάχνετε για ένα πραγματικά καλό γεύμα, θα είναι καλύτερα να πάτε κάπου αλλού.

Και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις αντιπαθειές σας, μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη που γεμίζουν τα πεζοδρόμια τις νύχτες του Σαββατοκύριακου.

Πρακτικές

Οι δημόσιες τουαλέτες βρίσκονται στη γωνία των οδών Τρίτου και Γ.

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια σε αυτή τη μικρή περιοχή. Δυστυχώς, ένα πλήρες εστιατόριο δεν είναι πάντα καλό μέρος για φαγητό στο Gaslamp. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά εστιατόρια καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια για να βρουν τους ανθρώπους στην πόρτα απ 'ό, τι για να κάνουν για να τους παρέχουν μια καλή αξία για τα χρήματα όταν βρίσκονται μέσα. Χρησιμοποιήστε μια πρακτική προσέγγιση για την επιλογή ενός: Περπατήστε γύρω και προεπισκόπηση των μενού ή ελέγξτε μια εφαρμογή όπως το Yelp για αξιολογήσεις.

Πού βρίσκεται η περιοχή Gaslamp;

Η περιοχή Gaslamp βρίσκεται στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο κοντά στο συνεδριακό κέντρο.

Ονομάζεται επισήμως το "Quarter Gaslamp", το τετράγωνο-τετράγωνο-τετράγωνο σχήμα, που οριοθετείται από τις οδούς Broadway και K μεταξύ τέταρτου και έκτου δρόμου. Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες γι 'αυτό στο δικτυακό τόπο Gaslamp District.

Θα βρείτε πολλούς τρόπους για να φτάσετε εκεί:

Περιφέρεια Ιστορίας Gaslamp

Η περιοχή του Σαν Ντιέγκο Gaslamp ξεκίνησε αργά. Οι πρώτοι κάτοικοι της πόλης απέφυγαν την προκυμαία, επιλέγοντας αντ 'αυτού να χτίσουν στην υπερυψωμένη θέση της σημερινής παλιάς πόλης . Ένα πρώιμο αναπτυξιακό έργο κοντά στην προκυμαία απέτυχε, τόσο εντελώς ότι η περιοχή ήρθε να ονομάζεται Rabbitville, προς τιμήν των αρχικών κατοίκων της. Το 1867, ο επιχειρηματίας Αλόνζο Χόρτον δημιούργησε ένα νέο κέντρο κοντά στο νερό και σύντομα η περιοχή αναπτύσσεται. Παίρνουν παίκτες και πόρνες.

Ο θρυλικός (αλλά στη συνέχεια συνταξιούχος) σερίφη της παλιάς δύσης Wyatt Earp έτρεξε τέσσερις αίθουσες τυχερών παιχνιδιών στο Gaslamp αφού έφτασε στα μέσα της δεκαετίας του 1880. Καταχωρήθηκε ως καπιταλιστής (τζογαδόρος) στο 187 San Diego City Directory και έζησε για λίγο The Grand Horton, η οποία είναι τώρα γνωστή στο Horton Grand Hotel.

Με τα χρόνια, τα καταστήματα κινούνταν προς την Market Street και το μόνο που παρέμεινε ήταν μια περιοχή κόκκινου φωτός γνωστή ως Stingaree. Η Περιφέρεια Gaslamp εξασθενεί εδώ και πολλά χρόνια πριν από την αναγέννησή της.