Παιδικό φιλικό Memphis το καλοκαίρι

Memphis είναι ένας καυτός προορισμός τόσο για τους εγχώριους όσο και για τους διεθνείς επισκέπτες, ενώ ενώ η μεγάλη διασκέδαση επικεντρώνεται σε ενήλικες και μουσικούς τουρίστες, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Είτε επισκέπτεστε το Μέμφις από την Αγγλία ή την Ιαπωνία, είτε έχετε ζήσει στην πόλη Bluff για 20 χρόνια, αυτές οι φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες του Μέμφις το καλοκαίρι θα ευχαριστήσουν όλη την οικογένεια.

Απολαύστε αγροκτήματα Shelby

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει το Shelby Farms, το τεράστιο πάρκο 4.500 στρεμμάτων στο East Memphis.

Οι περιπατητές, οι δρομείς και οι ποδηλάτες μπορούν να κάνουν το ταξίδι τους στο Midtown κατά μήκος της σκιασμένης Shelby Farms Greenline, μιας πλακόστρωτης διαδρομής επτά μιλίων που είναι μια πρώην σιδηροδρομική γραμμή μέσω της καρδιάς του Μέμφις. Υπάρχουν πολλές λίμνες για ψάρεμα, καγιάκ ή ιππασία. Τα παιδιά είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουν την παιδική χαρά Woodland Discovery ή το Go Ape! Περιπέτεια.

Πιάστε μια ταινία Classic

Η ετήσια σειρά ταινιών Orpheum Theatre Orpheum του θεάτρου Orpheum περιλαμβάνει φιλικές προς την οικογένεια ταινίες καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, από κλασικά όπως το "The Wizard of Oz" μέχρι πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως "Hook" και "Harry Potter and the Prisoner of Azkaban".

Ανακαλύψτε την «Τέχνη των Βιντεοπαιχνιδιών»

Παιδιά αυτές τις μέρες, όλα όσα θέλουν να κάνουν είναι να παίζουν βιντεοπαιχνίδια φαίνεται. Το Μουσείο Τέχνης του Memphis Brooks φέρνει τα βιντεοπαιχνίδια στην καλλιτεχνική πλευρά με την "Τέχνη των Βιντεοπαιχνιδιών", μια έκθεση μέσα από τις 13 Σεπτεμβρίου, η οποία παρουσιάζει 40 χρόνια καλλιτεχνικών έργων, βίντεο, συνεντεύξεων και ακόμη και διαδραστικών παιχνιδιών.

Η «Τέχνη των Βιντεοπαιχνιδιών» διερευνά 85 παραδείγματα του είδους, που κυμαίνονται από τις πρώτες εργασίες για το Atari μέχρι τα κορυφαία παιχνίδια του PlayStation 3. Αντανακλά τις επιλογές 119.000 ατόμων από 175 χώρες που έδωσαν 3.7 εκατομμύρια ψήφους για να αποφασίσουν ποια, εκατοντάδες παιχνίδια, ήταν τα πιο σημαντικά.

Παρακολουθήστε ένα παιχνίδι Memphis Redbirds

Αυτό μοιάζει με ένα όχι-brainer, αλλά έχω εκπλαγεί πρόσφατα για να ανακαλύψετε σε συνομιλία πόσα γονείς δεν έχουν πάρει ποτέ τις οικογένειές τους σε ένα παιχνίδι Redbirds. Είναι συγκλονιστικό, πραγματικά, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη πόσο προσιτό είναι να αγοράσετε εισιτήρια για να καθίσετε σε μία από τις δύο νέες θέσεις μπλόφα καθισμάτων στο αριστερό και το δεξί πεδίο. Τα παιχνίδια του Σάββατο βράδυ διαθέτουν πυροτεχνήματα και οι Κυριακές δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να τρέξουν τις βάσεις μετά το παιχνίδι.

Κατανοήστε τα πολιτικά δικαιώματα

Το Εθνικό Μουσείο Πολιτικών Δικαιωμάτων είναι ένας θησαυρός στην κοινότητα του Μέμφις. Βοηθήστε τα παιδιά σας να κατανοήσουν τον αγώνα για πολιτικά δικαιώματα στις ΗΠΑ που συνεχίζεται σήμερα. Τοποθετημένο στο Lorraine Motel, το site της δολοφονίας του Dr. Martin Luther King Jr, το μουσείο αποτελεί σημαντικό μάθημα ιστορίας για τους επισκέπτες.

Ανακαλύψτε το Ιστορικό Μουσικής

Μπορεί να είναι δαπανηρή η όλη οικογένεια να επισκεφθεί το Graceland, το μουσείο Rock 'n' Soul, το Sun Studio και το Μουσείο Αμερικανικής Soul Music του Stax. Επιλέξτε ένα ή δύο ή απλά διαδώστε τις επισκέψεις καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα παιδιά δεν είναι ποτέ πολύ μικρά για να εκτεθούν στη μεγάλη μουσική που έπαιξε ρόλο στη δημιουργία του Μέμφις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι διασκέδασης για να ανακαλύψετε μουσική στην πόλη Bluff με μουσεία μουσικής Memphis.

Εκπαιδευτική μάθηση

Το Παιδικό Μουσείο του Μέμφις και το Πυροσβεστικό Μουσείο του Μέμφις δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον.

Και τα δύο μουσεία αξίζουν τον κόπο των οικογενειών, ιδιαίτερα εκείνων με μικρότερα παιδιά. Το Παιδικό Μουσείο του Μέμφις διαθέτει επίσης ένα πάρκο διασκέδασης για παιδιά.

Ανακαλύψτε τον ποταμό Μισισιπή

Τα παιδιά όλων των ηλικιών - και οι γονείς τους, επίσης - βρίσκουν τον ποταμό Μισισιπή να γοητεύει. Κάτω από τα τεράστια δέντρα σκιάς στο πάρκο Greenbelt στο νησί Mud είναι ένα διασκεδαστικό σημείο για να πλησιάσετε στον ποταμό. Το μουσείο Metal παρέχει αναμφισβήτητα την καλύτερη θέα του ποταμού κάτω. Φυσικά το Tom Lee Park και η Beale Street Landing προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο ποτάμι, για να μην αναφέρουμε την παιδική χαρά στο χώρο προσγείωσης. Σκεφτείτε μια βόλτα με ατμόπλοιο ή ακόμα και το μουσείο του ποταμού Μισισιπή στο Mud Island River Park είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε την ημέρα.