Μάθετε τις Ώρες του Ζωολογικού Κέντρου του Memphis και τις Βασικές πληροφορίες για τα Μέλη

Ο ζωολογικός κήπος του Μέμφις είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης και ένας από τους κορυφαίους ζωολογικούς κήπους της χώρας λόγω των εκτεταμένων ανακαινίσεών του τις τελευταίες δεκαετίες. Βρίσκεται σε 70 στρέμματα και διαθέτει περισσότερα από 3.500 ζώα, ο Ζωολογικός Κήπος Memphis είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για μια ημερήσια εκδρομή με την οικογένεια.

Οι καλοκαιρινές ώρες λειτουργούν από την 1η Μαρτίου έως τις 15 Οκτωβρίου, όταν ο Ζωολογικός Κήπος του Μέμφις είναι ανοιχτός από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. καθημερινά, ενώ οι χειμερινές ώρες διαρκούν το υπόλοιπο έτος όταν ο ζωολογικός κήπος κλείνει μία ώρα νωρίτερα στις 4 μ.μ. Ο ζωολογικός κήπος είναι κλειστός για τις ευχαριστίες, Την Παραμονή των Χριστουγέννων και την Ημέρα του Χριστού, αλλά ανοίγει το βράδυ των Χριστουγέννων στις 5:30 μ.μ. για το SunTrust Zoo Lights.

Η είσοδος στον ζωολογικό κήπο του Μέμφις το 2018 κοστίζει 15 δολάρια για ενήλικες, 14 δολάρια για ηλικιωμένους άνω των 60 ετών και 10 δολάρια για παιδιά ηλικίας 2 έως 11 ετών. Για τους κατοίκους του Τενεσί, ο ζωολογικός κήπος προσφέρει ελεύθερη είσοδο την Τρίτη, ενώ ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο περιλαμβάνουν συχνά και μειωμένες τιμές. Ωστόσο, εάν αγοράσετε μια ετήσια συμμετοχή στον ζωολογικό κήπο, μπορείτε να επισκεφθείτε το ζωολογικό κήπο Memphis όσο συχνά θέλετε, οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, χωρίς επιπλέον κόστος.

Memphis Πληροφορίες για τα Μέλη του Zoo

Η είσοδος στο ζωολογικό κήπο μπορεί να είναι δαπανηρή, ιδιαίτερα αν φέρνετε ολόκληρη την οικογένεια, αλλά η αγορά ενός οικογενειακού μέλους στο ζωολογικό κήπο μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κόστους, αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε περισσότερες από μία φορές το χρόνο. Για ένα ετήσιο τέλος, εσείς και η οικογένειά σας μπορείτε να επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο όσο συχνά θέλετε, χωρίς επιπλέον χρέωση, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδικές λειτουργίες ζωολογικού κήπου με μειωμένες τιμές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι ατομικές συνδρομές (ένας ονομασμένος ενήλικας) είναι $ 45, τα διπλά (δύο άτομα) μέλη είναι $ 70, ενώ η οικογένεια (δύο ενήλικες στο ίδιο νοικοκυριό και όλα τα παιδιά 21 και κάτω) είναι $ 99.

Για επιπλέον $ 20 ανά μέλος, μπορείτε να φέρετε έναν επισκέπτη μαζί σας δωρεάν ανά επίσκεψη.

Η συμμετοχή περιλαμβάνει επίσης δωρεάν χώρο στάθμευσης, προσκλήσεις μόνο για μέλη για προεπισκόπηση νέων εκθέσεων και ειδικές εκδηλώσεις, έκπτωση 15% στα κατάστημα δώρων Zoo, εκπτώσεις σε πάρτι γενεθλίων και ειδικά εισιτήρια (όπως Zoo Lights και Zoo Boo) γενικά κουπόνια αποδοχής.

Η αγορά ενός μέλους του Ζωολογικού Κέντρου Memphis περιλαμβάνει επίσης έκπτωση 50% σε περισσότερους από 150 συμμετέχοντες ζωολογικούς κήπους και ενυδρεία της American Zoo Association. Αυτό θα μπορούσε να έρθει χρήσιμο όταν έλαβε οικογενειακές διακοπές.

Ποιες είναι οι αμοιβές των μελών;

Η είσοδος στο ζωολογικό κήπο του Μέμφις όχι μόνο σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα σε πολλαπλά ταξίδια για να δείτε τα ζώα, αλλά βοηθά επίσης το ζωολογικό κήπο να χρηματοδοτήσει τις προσπάθειες διατήρησης και τα έργα ανακαίνισης που δίνουν στα ζώα ένα καλύτερο σπίτι.

Οι τελευταίες ανακαινίσεις του Ζωολογικού Κέντρου του Μέμφις επικεντρώθηκαν στο να φέρνουν στη συντήρηση, την έρευνα και την εκπαίδευση τις εκθέσεις και τα εκθέματα του ζωολογικού κήπου και τα τέλη συνδρομής βοήθησαν στη χρηματοδότηση των εγκαταστάσεων νέων διαδραστικών χαρακτηριστικών γύρω από το πάρκο.

Επιπλέον, τα τέλη συνδρομής συμβάλλουν στην αντιστάθμιση του κόστους της σίτισης και της φροντίδας των ζώων στο ζωολογικό κήπο και τη διοργάνωση εποχιακών εκδηλώσεων όπως το "Πιστεύετε ή όχι" του Ripley's! ένα ιδιαίτερο γεγονός που συμβαίνει στις 3 Μαρτίου έως τις 8 Ιουλίου 2018. Ως μέλος, έχετε επίσης πρόσβαση σε αυτά τα ειδικά εκθέματα και μπορείτε να υιοθετήσετε ακόμη και ένα ζώο στο ζωολογικό κήπο.