Υπηρεσία νομισματοκοπείου της JetBlue

Η JetBlue Airways με έδρα τη Νέα Υόρκη έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της στην κατηγορία μιας υπηρεσίας χαμηλού εισιτηρίου. Επέκτεινε την έκκλησή του με την κυκλοφορία του Mint, της πρωτοποριακής κατηγορίας premium υπηρεσιών.

Ακτή με ακτή

Χρεωμένο ως "Coast-to-Coast χωρίς το κόστος", το Νομισματοκοπείο έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούνιο του 2014 στην κορυφαία εσωτερική διαδρομή της βιομηχανίας: τη Νέα Υόρκη ( JFK ) στο Λος Άντζελες ( LAX ). Η Νέα Υόρκη στο Σαν Φρανσίσκο (SFO) τέθηκε σε λειτουργία τον Οκτώβριο του 2014.

Από τότε, η έννοια έχει συναντήσει ευρεία επιτυχία.

Το 2015, η ανώνυμη αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει το νομισματοκοπείο στην πόλη εστίασης της Βοστώνης (BOS) και σε επιλεγμένες διαδρομές προς την Καραϊβική από τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Από τον Νοέμβριο του 2015, το Νομισματοκοπείο είναι διαθέσιμο στις διαδρομές μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου John F. Kennedy και της Αρούμπα και του Μπαρμπάντος. Αυτό καθιστά την JetBlue τον μοναδικό αμερικανικό φορέα με καθίσματα με επίπεδη θέση για να λειτουργεί τακτικά προγραμματισμένη υπηρεσία στην Καραϊβική.

Η υπηρεσία νομισμάτων είναι διαθέσιμη μεταξύ της Βοστώνης και του Λος Άντζελες / Σαν Φρανσίσκο από το 2016.

Επιπλέον, η εποχική εποχιακή υπηρεσία Mint μεταξύ Βοστώνης και Μπαρμπάντος θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2016.

Έτσι, πώς σχεδιάζει η JetBlue να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία μπροστά από την καμπίνα που είναι πολυτελής χωρίς να είναι βουλωμένη;

Ακολουθεί το θέμα των επιβατών.

Άφιξη σε κατάσταση μέντας

Τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus A321 έχουν εξοπλιστεί με αποκλειστικά καθίσματα Thompson Aero. Δεκαέξι καθίσματα με επίπεδη επιφάνεια θα μετατραπούν με το πάτημα ενός κουμπιού σε κρεβάτια μήκους 6 '8 ".

Αυτό είναι το μεγαλύτερο στην εγχώρια αγορά των ΗΠΑ.

Τα καθίσματα με μέντα είναι 20,7 "ευρύ.

Επιπλέον, τέσσερα καθίσματα Mint Σουίτα έχουν πλάτος 22,3 ". Πρόκειται για επιλογές μονόκλινου που βρίσκονται σε ιδιωτικές σουίτες με κλειστή πόρτα. Είναι η μόνη τέτοια σουίτα στην αμερικανική αγορά.

Η διαμόρφωση της καμπίνας μέντας θα είναι 2-2 στις σειρές 1, 3 και 5.

Οι σειρές 2 και 4 θα περιλαμβάνουν τις ιδιωτικές σουίτες 1-1.

Τα καθίσματα θα περιλαμβάνουν επίσης μαξιλάρια αέρα που μπορούν να ρυθμιστούν για σταθερότητα. μια λειτουργία μασάζ. αποθήκευση παπουτσιών. το κουμπί "ξυπνήστε για υπηρεσία" και τις δύο έξοδοι 110 volt με δύο θύρες USB. Μια οθόνη 15 ιντσών θα παράγει μέχρι 100 κανάλια DirecTV και περισσότερους από 100 ραδιοφωνικούς σταθμούς SiriusXM.

Για ένα βίντεο που δημιουργείται από τον υπολογιστή της νέας εμπειρίας του Mint στο JetBlue, κάντε κλικ εδώ.

Υπηρεσία τύπου μέντας

Η υπηρεσία τύπου μέντας ξεκινάει με έγκαιρη επιβίβαση και με γρήγορη ασφάλεια (όπου υπάρχει). Οι επιβάτες θα απολαύσουν μια προ-αναχώρηση αναψυκτικού-αναψυκτικό "κοκτέιλ ασβεστίου και amuse-bouche μια φορά αερομεταφερόμενη. Και το δείπνο υπόσχεται να συγκεντρώσει επίσης υψηλά σημάδια. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά από μικρά πιάτα μενού που αναπτύσσονται σε συνεργασία με το εστιατόριο Saxon + Parole της Νέας Υόρκης. Η πλήρης μπουκάλι κρασί και άλλα αλκοολούχα ποτά είναι δωρεάν.

Μετά το γεύμα, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν βιολογικά επιδόρπια από το Blue Marble Ice Cream και μια γλυκιά απόλαυση από την Αρτοποιία Mah-ze-Dahr. Θα ακολουθήσουν και ποτά εσπρέσσο, από την πρώτη μηχανή καπουτσίνο που κατασκευάστηκε για το σκοπό αυτό σε μια εγχώρια αεροπορική εταιρεία.

Μια άλλη συστροφή του νομισματοκοπείου: τα αρσενικά και τα θηλυκά εξαρτήματα. Δημιουργούνται από την Birchbox, τη δημοφιλή πλατφόρμα ανακάλυψης προϊόντων ομορφιάς, καλλωπισμού και τρόπου ζωής.

Σημείο Τιμή

Η JetBlue δεν κάνει τίποτα για την ανταγωνιστική της στρατηγική. Ο μεταφορέας ελπίζει να καταλάβει τους επιβάτες που πληρώνουν σήμερα υψηλότερες τιμές για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Οι εισαγωγικές τιμές που ξεκίνησαν από $ 499 και $ 599 σε κάθε τρόπο θα φτάσουν σαφώς σε μεγάλο βαθμό προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ανακοινώνοντας το προϊόν το φθινόπωρο του 2013, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JetBlue, Dave Barger, σημείωσε ότι ο Min θα γεμίσει μια θέση που δεν εξυπηρετείται. Δηλαδή, "ο πελάτης που θέλει να απολαύσει πρώτης τάξεως υπηρεσία με εξαιρετικό και προσιτό ναύλο".

"Νομίζουμε ότι το νομισματοκοπείο είναι καλύτερο από την πρώτη και την επιχειρηματική κατηγορία των άλλων αεροπορικών εταιρειών και με ναύλους που το καθιστούν προσιτό σε όλους, νομίζουμε ότι η Νομισματοκοπείο θα γίνει η προφανής επιλογή για πελάτες που πετούν σε όλη τη χώρα".

Βασικές αναβαθμίσεις

Εκτός από τη διαμόρφωση του Mint, τα νέα Airbus A321 της JetBlue θα διαθέτουν βελτιώσεις στο βασικό προϊόν του μεταφορέα.

Περιλαμβάνουν νέο σχεδιασμό καθισμάτων, μεγαλύτερες προσωπικές οθόνες με πρίζες και κάτοχο ποτού.

Οι επιβάτες στις διαδρομές της Νέας Υόρκης-Λος Άντζελες / Σαν Φρανσίσκο θα απολαύσουν επίσης την αγορά. Αυτός είναι ένας σταθμός αυτοεξυπηρέτησης γεμάτος με σνακ, αναψυκτικά και νερό. Είναι ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για όλους τους επιβάτες: δωρεάν Fly-Fi, η επόμενη γενιά super-fast Wi-Fi που υπόσχεται ταχύτητες λήψης ίση με εκείνες που ισχύουν στο έδαφος.

Η γραμμή θα εκμεταλλευτεί ένα αεροσκάφος υπο-στόλου 11 A321 στις αρχές του 2015.