Ο οδηγός σας για τις αεροπορικές εταιρείες προϋπολογισμού σε όλο τον κόσμο

Ένα τεράστιο κατάλογο κάθε αεροπορικής εταιρίας προϋπολογισμού στον κόσμο

Εάν είστε φοιτητής, θα φτάσετε χωρίς αμφιβολία στο δίκαιό σας μερίδιο των αεροπορικών εταιρειών με προϋπολογισμό καθώς ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο. Στα χρόνια που ταξίδευα, έκανα την αποστολή μου να βρω τις φτηνότερες πτήσεις προς τον προορισμό μου, είτε μου αρέσει ώρες ή μέρες.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βρείτε φτηνές πτήσεις είναι μέσω των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους της χώρας σας. Συνήθως μια απλή αναζήτηση στο Skyscanner ή στο Adioso θα σας οδηγήσει σε φθηνότερες πτήσεις προς τον προορισμό σας και οι περιοχές αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες επειδή μπορείτε να περιηγηθείτε ανά χώρα αντί για πόλη και να διαδώσετε τις προτεινόμενες ημερομηνίες ταξιδιού σας σε ένα μήνα για να δείτε πότε φθάνετε ημέρες για να πετάξει.

Μια άλλη τοποθεσία που αγαπώ για την εξεύρεση προσιτών αεροπορικών εισιτηρίων είναι η Secret Flying. Αυτός ο ιστότοπος μοιράζεται τις φθηνότερες προσφορές από την περιοχή σας στον κόσμο και ενημερώνεται πολλές φορές την ημέρα. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορείτε να φτάσετε στην Ευρώπη για επιστροφή $ 300, για τη Νοτιοανατολική Ασία για επιστροφή $ 500 και την Καραϊβική για $ 200 επιστροφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσετε τα μάτια σας στη Secret Flying και να κρατήσετε τις ημερομηνίες ταξιδιού ανοικτές.

Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις;

Μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πού κοιτάτε στο Διαδίκτυο, απλά δεν μπορείτε να βρείτε την πτήση που θέλετε για την τιμή που χρειάζεστε. Σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να αρχίσετε να ψάχνετε αεροπορικές εταιρείες με προϋπολογισμό που ενδέχεται να μην συμπεριληφθούν σε συσσωρευτές αεροπορικών εισιτηρίων, όπως το Skyscanner.

Ανατρέξτε στην παρακάτω λίστα αν ψάχνετε να βρείτε φτηνές πτήσεις και θέλετε να δείτε τις επιλογές αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους είτε για τον προορισμό σας είτε για την πόλη άφιξής σας.

Αφρική

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες προτάσεις μας για αεροπορικές εταιρείες με προϋπολογισμό στην Αφρική - ένα μέρος όπου το ταξίδι είναι εκπληκτικά ακριβό:

Αλγερία

Αγκόλα

Μποτσουάνα

Αίγυπτος

Γκάνα

Κενύα

Λιβύη

Μαλάουι

Μαρόκο

Μοζαμβίκη

Ναμίμπια

Νότια Αφρική

Τανζανία

Τυνησία

Ασία

Η Ασία είναι η αγαπημένη μας ήπειρος, οπότε έχουμε μεγάλη εμπειρία εξερεύνησης της περιοχής μέσω αεροπορικής εταιρείας προϋπολογισμού.

Εδώ είναι όλες οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους που μπορείτε να βρείτε στην περιοχή (Air Asia είναι το απόλυτο συμπάραμά μας!).

Βιρμανία

Κίνα

Χονγκ Κονγκ

Ινδία

Ινδονησία

Ιαπωνία

Δημοκρατία της Κορέας

Λάος

Μαλαισία

Φιλιππίνες

Σιγκαπούρη

Σρι Λάνκα

Ταϊλάνδη

Βιετνάμ

Πακιστάν

Ευρώπη

Δεν υπάρχει έλλειψη οικονομικών αεροπορικών εταιρειών στην Ευρώπη, με σχεδόν κάθε χώρα να έχει ένα ή περισσότερα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η πτήση στην Ευρώπη είναι φθηνότερη από τη λήψη λεωφορείου ή τρένου! Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα όλων των φορέων χαμηλού κόστους στην περιοχή:

Τσεχική Δημοκρατία

Γαλλία

Γερμανία

Ουγγαρία

Ισλανδία

Ιρλανδία

Ιταλία

Νορβηγία

Ρουμανία

Ισπανία

Ηνωμένο Βασίλειο

μέση Ανατολή

Εδώ είναι όλες οι κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στη Μέση Ανατολή:

Κουβέιτ

Σαουδική Αραβία

Τουρκία

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Βόρεια Αμερική

Τώρα, μια λίστα όλων των αεροπορικών εταιρειών με προϋπολογισμό στη Βόρεια Αμερική. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρείτε οικονομικά προσιτά αεροπορικά εισιτήρια στη Βόρεια Αμερική, αλλά είναι σπάνια τόσο φθηνή όσο θα βρείτε στην Ευρώπη.

Καναδάς

Μεξικό

Ηνωμένες Πολιτείες

Ωκεανία

Η Ωκεανία έχει μερικές αεροπορικές εταιρείες με χαμηλές τιμές που βρίσκονται στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά αν ψάχνετε να ταξιδέψετε στο Νότιο Ειρηνικό, μπορείτε να περιμένετε να περάσετε ένα πάρα πολύ στο αεροπορικό εισιτήριο.

Αυστραλία

Νέα Ζηλανδία

Κεντρική Αμερική & Καραϊβική

Εδώ είναι οι οικονομικές αεροπορικές εταιρείες στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική.

Αντίγκουα και Μπαρμπούντα

νότια Αμερική

Η Νότια Αμερική μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσει, οπότε αν σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι στην ήπειρο, πιθανότατα θα βρείτε τον εαυτό σας να πετάτε μεταξύ προορισμών μερικές φορές. Εδώ είναι όλοι οι αερομεταφορείς χαμηλού κόστους που λειτουργούν στη Νότια Αμερική.

Βολιβία

Βραζιλία

χιλή

Κολομβία

Εκουαδόρ

Παραγουάη

Περού