Πώς να παραπονεθείτε για μια πτήση της American Airlines

Πώς να επικοινωνήσετε με την American Airlines για να επιλύσετε ένα ζήτημα

Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να αντιμετωπίσουν όλα τα είδη προβλημάτων, από τις καθυστερήσεις στις μετακινήσεις προς τους φόβους που προκαλούν ταξί ταξί . Αλλά μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να περιμένετε προβλήματα όταν βγείτε έξω στο δρόμο για δουλειές, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει απαραίτητα να βάζετε μαζί τους. Αντ 'αυτού, οι επαγγελματίες ταξιδιώτες πρέπει να είναι έτοιμοι να επικοινωνήσουν με μια αεροπορική εταιρεία, ένα ξενοδοχείο ή ταξιδιωτικό πράκτορα όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως πρέπει.

Όταν ταξιδεύω για επαγγελματικούς σκοπούς, ταξιδεύω συχνά στην American Airlines.

Ευτυχώς, δεν είχα κανένα πρόσφατο πρόβλημα στις πτήσεις μου. Αλλά αν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα σε μια πτήση της American Airlines, βεβαιωθείτε ότι φτάσατε στην American Airlines για να τους ενημερώσετε.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους οι ταξιδιώτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την American Airlines με κάποιο πρόβλημα ή πρόβλημα. Αν το κάνετε, δείτε μερικές συμβουλές:


Πληροφορίες επαφής
Συχνά ο πιο εύκολος τρόπος για να επιλύσετε ένα πρόβλημα είναι να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην American Airlines. Η φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους θα συλλέξει τις πληροφορίες που χρειάζονται για να σας βοηθήσει.

Λάβετε υπόψη σας ότι μπορεί να χρειαστούν μερικές μέρες για να επικοινωνήσουν ξανά μαζί σας.

Η ταχυδρομική διεύθυνση της American Airlines είναι:

Σχέσεις πελατών της American Airlines
ΤΚ 619612 MD 2400
Αεροδρόμιο DFW, TX 75261-9612

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση, μπορείτε να στείλετε τη διανυκτέρευση σε:
Σχέσεις πελατών της American Airlines
4255 Amon Carter Blvd. MD 2400
Fort Worth, TX 76155-2603

Ο αριθμός τηλεφώνου της American Airlines είναι: 817.786.3778. Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8: 30α-4: 30π Κεντρική ώρα (εκτός ορισμένων αργιών)