Θέσεις ενοικίασης διακοπών: Dream Exotic Rentals

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα πολυτελών εξοχικών κατοικιών από όλο τον κόσμο, το Dream Exotic Rentals ξεκίνησε ως ιδέα το 2000 από τη Maria Salazar και βασίζεται στο Μαϊάμι της Φλώριδας. Είναι ένας ιδιοκτήτης μάρκετινγκ ιδιοκτησίας που δημοσιεύει τα σπίτια που οι άνθρωποι θέλουν να νοικιάσουν σε παραθεριστές. Αντί να δημοσιεύουν κάθε προσφορά που αποστέλλεται, καταγράφουν μόνο αυτά που πληρούν τα κριτήρια τους. Δεν υπάρχουν ποτέ τα σπίτια που πωλούνται στην λίστα και οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης που λαμβάνει αρνητική ανατροφοδότηση έπαυσε αμέσως που πραγματικά μπορεί να δώσει ειρήνη στο μυαλό στους πιθανούς ενοικιαστές.

Ο μόνος σκοπός τους είναι να διαφημίζουν και να εμπορεύονται μόνο τα καλύτερα καταλύματα διακοπών. Η εργασία με τον ιδιοκτήτη για να βεβαιωθείτε ότι η ιδιοκτησία είναι εύκολα αντιληπτή και διαθέσιμη στον ιστό.

Από την Αφρική μέχρι την Ασία, υπάρχουν πολλαπλές ενοικιάσεις σε περισσότερες από 80 χώρες και σε περισσότερες από 20 πολιτείες των ΗΠΑ. Για να βρείτε μια τοποθεσία, απλά επιλέξτε τον προορισμό στο Dream Exotic Rentals. Μόλις επιλεγεί, όλα τα διαθέσιμα σπίτια παρατίθενται μαζί με το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο count, πόσοι μπορούν να κοιμηθούν, το γενικό εύρος τιμών και την εβδομαδιαία αιχμή. Αν οι τιμές δεν είναι διαθέσιμες, οι ερωτήσεις γίνονται αποδεκτές. Περαιτέρω λεπτομέρειες περιλαμβάνουν υψηλής ποιότητας φωτογραφίες της μονάδας, λεπτομερή περιγραφή των ανέσεων και συγκεκριμένες πολιτικές της βίλας. Εάν υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν οι ενοικιάσεις, το προσωπικό είναι περισσότερο από ευτυχής να βοηθήσει να βρει θέσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες αυτές. Εάν γίνει ένας αγώνας, πρέπει να γίνει κράτηση 50% της αγοράς και 50% οφείλεται 60 ημέρες πριν από τις ημερομηνίες που κρατούνται.

Ως μέρος της υπηρεσίας τους, το Dream Exotic Rentals χειρίζεται όλες τις συναλλαγές καθιστώντας το πολύ εύκολο να νοικιάσετε το τέλειο σπίτι διακοπών. Από τις αρχικές έρευνες μέχρι τη σύναψη συμβάσεων και την παρακολούθηση, ο ιδιοκτήτης της βίλας ποτέ δεν συνομιλεί με τον ενοικιαστή. Όλα γίνονται μέσω του προσωπικού τους. Όταν συμφωνηθούν οι τοποθεσίες, αποστέλλεται ένα τιμολόγιο στον ενοικιαστή.

Όταν γίνει η πρώτη πληρωμή, το ενημερωμένο τιμολόγιο αποστέλλεται στον κάτοχο. Μόλις φθάσει η πλήρης πληρωμή, αφαιρείται η συμφωνημένη προμήθεια και το υπόλοιπο αποστέλλεται στον ιδιοκτήτη. Όλα αυτά αναλύονται σε μια σύμβαση, προστατεύοντας τις επενδύσεις όλων των εμπλεκομένων. Μετά τις διακοπές, το προσωπικό μιλάει με τους ενοικιαστές για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι σύμφωνα με τα πρότυπα και το ακίνητο πρέπει να συνεχίσει να αναφέρεται.

Το Dream Exotic Rentals είναι ένας από τους πολυάριθμους χώρους που ανήκουν στην Luxury Lifestyle Management Inc. και συνδέεται με την ενοικίαση κατοικιών, τα κατοικίδια για να μείνετε, τις ενοικιάσεις πολυτελών τρόπων ζωής, τα ζεστά αυτοκίνητα στο Μαϊάμι, τις ευρωπαϊκές ενοικιάσεις διακοπών, τις χάρτες διασημοτήτων γιοτ και τον ιδιοκτήτη Villa Rentals . Αυτή είναι μια μεγάλη ομάδα ιστοτόπων που τροφοδοτούν τους διακριτικούς και αναβαθμισμένους ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με το Better Business Bureau, το Luxury Lifestyles έχει ένα A + και έχει πολλές θετικές κριτικές στο διαδίκτυο από ικανοποιημένους πελάτες. Όλες οι κριτικές πελατών στην ιστοσελίδα μιλούν για το πώς η υποδοχή του προσωπικού είναι ακόμα και όταν συμβαίνουν γεγονότα που είτε απαιτούν αλλαγή σχεδίου είτε πλήρη ακύρωση. Εκτιμούμε αυτό το είδος της ανατροφοδότησης, διότι γνωρίζουμε ότι τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά. Αυτό δίνει την ειρήνη του μυαλού κατά την κράτηση μιας ενοικίασης διακοπών, όπως τα πράγματα μπορεί πάντα να καταλήξει γύρω από διακοπές που προκαλούν σχέδια για αλλαγή.

Μπορείτε πραγματικά να βρείτε μια από τις καλοκαιρινές διακοπές ενοικίασης και ίσως ακόμη και την ενοικίαση των ονείρων σας με Dream Exotic Rentals. Ευχάριστο ταξίδι!