Συμβουλές για Ταξιδεύοντας Solo Με μια ομάδα Tour

Έχετε επιλέξει μια περιοδεία και είστε έτοιμοι να κλείσετε το ταξίδι σας. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα - δεν έχει κανείς να ταξιδέψει. Πρέπει να παραιτηθείτε από το όνειρό σας και να μείνετε στο σπίτι ή θα πρέπει να ταξιδέψετε μόνοι σας ;

Ταξιδεύοντας με μια ομάδα περιοδεία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε μια σόλο περιπέτεια, να κάνετε φίλους και να επιλύσετε προβλήματα ασφαλείας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη περιοδεία, οπότε θα θέλετε να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας πριν κλείσετε το ταξίδι σας.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να ταξιδεύετε σόλο με μια ομάδα περιοδεία.

Αποφασίστε εάν θέλετε να πληρώσετε ένα ενιαίο συμπλήρωμα ή να βρείτε ένα συγκάτοικο

Οι μοναδικοί ταξιδιώτες πρέπει συνήθως να πληρώσουν ένα μόνο συμπλήρωμα όταν ταξιδεύουν με μια ομάδα περιοδεία. Τα ξενοδοχεία, οι κρουαζιέρες και οι τουριστικοί πράκτορες βασίζουν τα ποσοστά ανά άτομο σε διπλή χρήση. Το ενιαίο συμπλήρωμα αποζημιώνει τους παρόχους ταξιδιών για την απουσία του δεύτερου αυτού κατόχου. Αυτό σημαίνει ότι οι ατομικοί ταξιδιώτες πληρώνουν περισσότερα.

Ορισμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες βοηθούν τους ταξιδιώτες μεμονωμένα να εξοικονομήσουν χρήματα, προσφέροντάς τους μια υπηρεσία συγκρισης δωματίου. Οι μοναδικοί ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να βρουν συγκάτοικους, ταιριάζουν με έναν άλλο σόλο ταξιδιώτη του ίδιου φύλου, ώστε και οι δύο να είναι σε θέση να πληρώσουν το χαμηλότερο ποσοστό διπλής χρήσης.

Θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν είναι καλύτερο να εξοικονομήσετε χρήματα με το δωμάτιο με έναν ξένο ή να πληρώσετε περισσότερα για να έχετε ένα δωμάτιο στον εαυτό σας. Οι ταξιδιώτες που ροχαλίζουν ή είναι εσωστρεφείς ενδεχομένως να επιθυμούν να εξοικονομήσουν και να πληρώσουν το ενιαίο συμπλήρωμα, ώστε να μπορούν να έχουν ένα δωμάτιο στον εαυτό τους, αλλά πολλοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες συγκρίσεως διαμερισμάτων και να το κάνουν με μεγάλη επιτυχία.

Επιλέξτε τη σωστή εκδρομή

Αν θέλετε να συναντήσετε νέους ανθρώπους, μην εγγραφείτε για μια ρομαντική περιήγηση ζευγαριών. Αντ 'αυτού, αναζητήστε δρομολόγια που περιλαμβάνουν όχι μόνο επισκέψεις σε διάσημα μνημεία και μουσεία αλλά και εμπειρίες που συνδέουν τους ταξιδιώτες με τους τοπικούς πολιτισμούς. Είναι εύκολο να εξοικειωθείτε με τους άλλους ανθρώπους της ομάδας σας, ενώ συμμετέχετε σε μια τάξη τέχνης ή μαγειρικής, κάνετε μια βόλτα στην φύση ή αναζητάτε ένα συγκεκριμένο τύπο τοπικού τυριού.

Καθώς ανασκοπείτε περιηγήσεις, κοιτάξτε προσεκτικά το επίπεδο δραστηριότητας κάθε διαδρομής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια περιοδεία που δεν θα σας φθείρει.

Πάνω απ 'όλα, επιλέξτε μια περιοδεία που σας μεταφέρει σε μέρη που πάντα ήθελε να επισκεφθείτε. Ο ενθουσιασμός σας θα δείξει και θα εμπνεύσει άλλους ανθρώπους στην ομάδα περιοδεία σας να θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

Μελετήστε το δρομολόγιο σας

Πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας, ρίξτε μια ματιά στο δρομολόγιό σας. Κατά τη διάρκεια ξεναγών και ομαδικών γευμάτων, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τη συντροφικότητα. "Με δική σας" τα γεύματα και ο ελεύθερος χρόνος θα αποτελέσουν περισσότερο από μια πρόκληση. Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε μόνοι σας και αγκαλιάστε την ευκαιρία να δείτε και να κάνετε ό, τι σας απευθύνει, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις προτιμήσεις κάποιου άλλου.

Αναμονή φιλικότητας

Οι συνάδελφοί σας συμμετέχουν σε ξενάγηση και θέλουν να συναντήσουν νέους ανθρώπους . Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να ταξιδέψουν με μια ομάδα περιοδεία, αντί να τα πηγαίνουν μόνοι τους. Πηγαίνετε σε αυτή την εμπειρία ταξιδιού που αναμένεται να κάνει νέους φίλους, και πιθανότατα θα.

Φτάστε με ένα χαμόγελο

Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες μερικές φορές εκφοβίζουν άλλους ταξιδιώτες επειδή δεν είναι όλοι πρόθυμοι να ταξιδέψουν μόνοι τους. Μπορεί να ακούτε σχόλια όπως "Είσαι τόσο γενναίος για να ταξιδέψετε μόνος" ή "Ποτέ δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό που κάνετε". Χρησιμοποιήστε αυτές τις δηλώσεις ως εκκινητές συνομιλιών.

Λέγοντας κάτι σαν "Νόμιζα ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά αυτή η ομάδα είναι μεγάλη! Γιατί επιλέξατε αυτή την περιοδεία;" μπορεί να μετατρέψει τα σχόλια σε ταξιδιωτικές συζητήσεις.

Αν θέλετε οι άνθρωποι στην ομάδα περιοδείας σας να σας μιλήσουν, να είστε ο πιό φιλικός εαυτός σας, να πείτε γεια σε όλους στην ομάδα σας και να ακούσετε τις ταξιδιωτικές ιστορίες των νέων φίλων σας. Μην φοβάστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Αποφύγετε αμφιλεγόμενα θέματα. "Έχετε κάνει μια περιοδεία με τον [ταξιδιωτικό σας πράκτορα] πριν;" είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, ρωτήστε μερικούς από τους συμπολίτες σας: "Σας ενοχλεί αν έρθω μαζί σας για δείπνο;" Θα είναι πιθανότατα ευτυχισμένοι που θα τους εντάξετε.

Σχεδιάστε να περάσετε μερικές (ευχάριστες) ώρες μόνοι σας

Ένα από τα πλεονεκτήματα του σόλο ταξιδιού είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε χρόνο με άλλους ανθρώπους εκτός αν θέλετε. Αν σας αρέσει να είστε γύρω από άλλους ανθρώπους όλη την ώρα, μπορείτε να εγγραφείτε για μια περιοδεία που προσφέρει ταίριασμα.

Αν, αντίθετα, σας αρέσει να είσαι και μόνος τώρα και μόνος, μπορείς να πληρώσεις το ενιαίο συμπλήρωμα (ή, ακόμα καλύτερα, να βρεις μια περιοδεία που δεν χρεώνει ένα) και να απολαύσεις λίγο ήσυχο χρόνο στο τέλος κάθε μέρας.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να τρώτε μόνοι σας ή να εξερευνείτε μόνοι σας μια φορά. Μερικές φορές τα ζευγάρια και οι μικρές ομάδες φίλων που ταξιδεύουν μαζί, εμπλέκονται τόσο πολύ ώστε να κάνουν τα καθημερινά τους σχέδια να ξεχνούν για οποιονδήποτε άλλον στην περιοδεία, και αυτό είναι καλό. Επιλέξτε ένα εστιατόριο, ένα μουσείο ή ένα αξιοθέατο και αξιοποιήστε στο έπακρο το χρόνο σας εκεί.

Μπορείτε να περάσετε από άλλα μέλη της ομάδας σας. αν το κάνετε και λέτε γειά σου, οι πιθανότητες είναι υψηλές που θα σας προσκαλέσουν να συμμετάσχετε. Εάν κάθεστε μόνος σε ένα εστιατόριο και κάποιος από την ομάδα περιοδείας σας βλέπει, το άτομο αυτό μπορεί να σας ζητήσει να συμμετάσχετε.

Εξερευνώντας μόνοι σας μπορεί να είναι μεγάλη διασκέδαση. Πηγαίνετε όπου σας παίρνει η καρδιά σας. Ρωτήστε τον σερβιτόρο σας για συστάσεις για φαγητό όταν γευματίζετε - και δοκιμάστε ένα. Βρείτε το γραφείο τουριστικών πληροφοριών και ρωτήστε πού μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες απόψεις ή την καλύτερη τοπική μουσική. Προχωρήστε σε ένα τοπικό πάρκο και προσέξτε τους ανθρώπους ή περπατήστε στα μονοπάτια και απολαύστε τα δέντρα και τα λουλούδια. Πίσω με την ομάδα σας, μπορείτε να μοιραστείτε τις περιπέτειές σας με τους φίλους της ομάδας σας και να τους ρωτήσετε πώς πέρασαν την ημέρα τους.