Τι να Pack για την Αρκτική

Λίγα πράγματα που θα χρειαστείτε

Ακόμα και οι άνθρωποι που έχουν μια αποστροφή στο παγωμένο καιρό είναι ο πειρασμός από την Αρκτική και τι προσφέρει η παρθένα έρημη. Είναι μια περιπέτεια. Γνωστή για τα σκληρά άκρα του, είναι επίσης ονειρεμένος προορισμός του εραστή της φύσης. Όχι μόνο η Αρκτική προσφέρει θεαματικά φυσικά γεγονότα, η πολύ απομακρυσμένη της θέση είναι μια κάρτα ισοπαλίας για όσους επιθυμούν να ξεφύγουν από τον υπερπληθυσμό και το άγχος που την συνοδεύει.

Ένα ταξίδι γύρω από την εκπληκτική περιοχή της Αρκτικής των Νήσων Σβάλμπαρντ, ένα αρχιπέλαγος στον Αρκτικό Ωκεανό και μόλις 600 μίλια από το Βόρειο Πόλο , θα σας μεταφέρει σε μια απομακρυσμένη περιοχή που αποτελεί τόπο αναπαραγωγής για πολικές αρκούδες, ταράνδου, θαλάσσια πτηνά καθώς και άλλα θαλάσσια ζώα.

Βασικά θερμότητα βασικής στρώσης

Το μυστικό να γνωρίζουμε τι να συσκευάσουμε για την Αρκτική είναι να επενδύσουμε σε θερμό μαλλί ή πολυεστέρα βασικά στοιχεία στρώματος όπως ένα θερμικό γιλέκο και μακρύς-johns. Αποφύγετε τα θερμαντικά βαμβακερά καθώς αυτά απορροφούν την υγρασία και θα καταλήξετε να είστε ψυχρός. Με αυτά τα θερμοσώματα από πολυεστέρα ή μαλλί κοντά στο δέρμα σας, μπορείτε να φορέσετε φερμουάρ πάνω από τις κορυφές και τα σακάκια πάνω τους τα οποία μπορούν να απορρίπτονται ένα προς ένα καθώς ο καιρός θερμαίνεται.

Οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν μόνο στην Αρκτική για την άγρια ​​φύση και την απομάκρυνση, υπάρχουν και εκείνοι που αγαπούν τη ζωή της πόλης. Στο νησί Tromsoya, έξω από την ακτή της Νορβηγίας , το Tromso είναι μια πολυσύχναστη πόλη 280 μίλια βόρεια του Αρκτικού Κύκλου. Ενώ ο ήλιος δεν ανεβαίνει εδώ από το Νοέμβριο έως τα μέσα Ιανουαρίου, υπάρχουν πολλά για να φωτίσουν τη ζωή των ντόπιων καθώς και των παραθεριστών που αναζητούν ζωντανή διασκέδαση σε μια πόλη που μόλις κοιμάται. Οι εσωτερικοί χώροι είναι θερμαινόμενοι τεχνητά και μπορείτε ακόμα να φανείτε κομψό απλά αφαιρώντας μερικά από τα βαρύτερα εξωτερικά στρώματα για μια βραδιά διασκέδασης σε εσωτερικούς χώρους.

Αν είστε πραγματικά γενναίοι, Pack σε ένα κοντό μανίκι πουκάμισο

Ο χειμώνας της Αρκτικής διαρκεί από τον Νοέμβριο έως τον Φεβρουάριο και οι ημερήσιες θερμοκρασίες είναι κατά μέσο όρο περίπου στους 20 βαθμούς Κελσίου. Με τις θερινές θερμοκρασίες που κυμαίνονται γύρω από το μηδέν στα περισσότερα μέρη, είναι μόνο οι πολύ γενναίοι που θα προσπαθήσουν να συσκευάσουν σε μερικά κοντά μανίκια. Ακόμη και σε θερμότερες θερμοκρασίες, όπως στην Ανταρκτική Χερσόνησο, οι πιο μέτριες θερμοκρασίες είναι ακόμα χαμηλές, μεταξύ 5C και -5C το καλοκαίρι.

Παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα ηλιακό έγκαυμα, και θα πρέπει να συσκευάζονται σε balms για τα χείλη, αντιηλιακές κρέμες καθώς και γυαλιά ηλίου.

Τα αδιάβροχα αντικείμενα αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα

Μια προτεραιότητα όταν γνωρίζετε τι να συσκευάσετε για την Αρκτική είναι αδιάβροχα σακάκια και παντελόνια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το χιόνι συνεχώς λιώνει και δεν θέλετε να νιώσετε υγρό και κρύο, ενώ ακολουθείτε συναρπαστικές δραστηριότητες περιπέτειας ή περιηγήσεις στα αξιοθέατα. Φυσικά, το κλειδί για να μένει ζεστό στην Αρκτική είναι η συσκευασία σε όλα αυτά τα σημαντικά αξεσουάρ, όπως ζεστά κασκόλ, γάντια, παχιές κάλτσες και μάλλινα θερμαστές.

Μερικοί άνθρωποι αμφισβητούν την ιδέα της συσκευασίας σε καουτσούκ μπότες για μια αρκτική απαγόρευση, αλλά δεν θα το μετανιώσετε. Μερικές από τις περιπέτειές σας στην Αρκτική θα περιλαμβάνουν επισκέψεις σε αποικίες άγριας φύσης, για παράδειγμα σε φουσκωτό Zodiac και αν δεν θέλετε τα πόδια σας να παγώσει όταν βγείτε από το ένα στο παγωμένο νερό, τότε οι μπότες από καουτσούκ είναι απλά πρέπει. Έρχονται επίσης σε πρακτική στις αρκτικές κρουαζιέρες.

Συσκευασία το πιο ζεστό φούστα σας

Εάν πρόκειται να είστε σε πικρά κρύο καιρό στην Αρκτική, γνωρίζοντας τι να συσκευάσει για την Αρκτική μετά το θερμικό βαμβακερό γιλέκο και τα μακρύς-johns περιλαμβάνονται, είναι ένα ζεστό σακάκι. Ένα ζακέτα από χήνα που είναι αδιάβροχο και αδιάβροχο, αλλά και ελαφρύ και αναπνεύσιμο, θα καλύψει όλες τις ανάγκες της εξερεύνησης της Αρκτικής.

Αυτά τα σακάκια είναι διαθέσιμα σε μοντέρνα χρώματα για τους άνδρες και τις γυναίκες και έρχονται με ανθεκτικά φερμουάρ, καθιστώντας τα εύκολα για να τραβήξετε και να απενεργοποιήσετε όπως χρειάζεστε.

Ο κόσμος των ανθρώπων ονειρεύεται τις χιονισμένες εμπειρίες διακοπών και γνωρίζοντας τι να συσκευάσει για την Αρκτική θα περιλαμβάνει κάποιους απαραίτητους πόρους που θα σας προστατεύσουν από την ακραία έκθεση στο κρύο και με προσεκτική σκέψη δεν θα πάρει αρκετό χώρο τις ταξιδιωτικές σας τσάντες.