Ημέρα Μουσείων του Σακραμέντο

Τα μουσεία περιοχής ανοίγουν τις πόρτες τους δωρεάν τον Φεβρουάριο

Η ελεύθερη ημέρα των μουσείων του Σακραμέντο είναι εδώ και σχεδόν 20 χρόνια και συνεχίζει να βελτιώνεται. Κάθε χρόνο, περισσότερα μουσεία και εκπαιδευτικά κέντρα ενώνουν μαζί για να προσφέρουν μια εμπειρία σε εκείνους που διαφορετικά δεν είχαν την πολυτέλεια να επισκεφθούν.

Πότε να επισκεφθείτε ένα Μουσείο Σακραμέντο δωρεάν

Αυτή η ελεύθερη έλξη στο Σακραμέντο συμβαίνει κάθε Φεβρουάριο. Η ετήσια ημερομηνία είναι πάντα στο πρώτο ή στο δεύτερο Σάββατο του μήνα. Τα μουσεία διατηρούν τις κανονικές ώρες λειτουργίας τους, αλλά η ελεύθερη είσοδος γίνεται από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με τους τελικούς επισκέπτες να γίνονται δεκτοί στις 4 μ.μ.

Είναι πραγματικά δωρεάν;

Σε αυτή την ξεχωριστή μέρα όπου τα συμμετέχοντα μουσεία του Σακραμέντο ανοίγουν τις πόρτες τους προς τιμήν της κοινότητας, όλοι οι συμμετέχοντες οργανισμοί είναι απολύτως ελεύθεροι να απολαύσουν. Τα υπόλοιπα δύο - Sacramento Zoo και Fairytale Town - προσφέρουν μισή τιμή εισόδου για να διατηρήσουν πλήθη, χώρο στάθμευσης και επαρκές προσωπικό. Για να λάβετε δωρεάν εισιτήριο σε ένα μουσείο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε σε μια συμμετέχουσα θέση, αλλά να έρθετε νωρίς, καθώς οι περισσότεροι προορισμοί προσελκύουν ένα πλήθος σε αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Γιατί το Σακραμέντο έχει Ελεύθερη Ημέρα Μουσείων

Η κοινότητα τέχνης και πολιτισμού του Σακραμέντο αναγνωρίζει πραγματικά την ποικιλομορφία που βρίσκεται στην πόλη και τις γύρω περιοχές της. Το να αποκτήσετε μουσεία στις αυλές πολλών ανθρώπων που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να παρευρεθούν αποστερεί την κοινότητα από κάτι υπέροχο. Επίσης, όσοι κανονικά θα επιλέξουν ένα άλλο χόμπι πέρα ​​από την ανάγνωση μιας γκαλερί τέχνης ή να μάθουν για το σημαντικό παρελθόν της Καλιφόρνιας συχνά ερωτεύονται αυτόν τον κόσμο των οδυνηρών εκθεμάτων μετά από μια ημέρα δωρεάν.

Συμμετέχοντα Μουσεία

Ορισμένα μουσεία που βρίσκονται στο ετήσιο κατάλογο περιλαμβάνουν:

Αεροδιαστημικό Μουσείο Καλιφόρνιας
Καλιφόρνια Μουσείο Αυτοκινήτου
Μουσείο Ιστορίας Χυτηρίων της Καλιφόρνια
Το Μουσείο Καλιφόρνιας
Καλιφόρνια Στρατιωτικό Μουσείο
Καλιφόρνια State Capitol Museum
Καλιφόρνια Κρατικό Μουσείο Σιδηροδρόμων
Μουσείο τέχνης Crocker
Μουσείο Επιστημών και Διαστημικού Κέντρου
Don & June Μουσείο Φαρμακείων Salvatori της Καλιφόρνια
Παραμυτική πόλη
Ιστορικό μουσείο Folsom
Κέντρο Ιστορίας Heidrick Ag (Woodland)
Leland Stanford Mansion State Historic Park
Maidu Μουσείο & ιστορική τοποθεσία 404
Παλιό Μουσείο Σχολείου Σακραμέντο
Παλαιό ιστορικό πάρκο του Σακραμέντο
Roseville Utility Exploration Centre
Μουσείο Παιδιών του Σακραμέντο
Ζωολογικός κήπος του Σακραμέντο
Ιστορικό Νεκροταφείο της πόλης του Σακραμέντο
Μουσείο Ιστορίας του Σακραμέντο
Μουσείο πολυπολιτισμικών τεχνών Sojourner Truth
Κρατικό Ινδικό Μουσείο
Ιστορικό πάρκο του κρατιδίου του Sutter
Μουσείο Ιστορίας Wells Fargo (Capitol Mall)
Μουσείο Ιστορίας Wells Fargo (Παλαιό Σακραμέντο)

Συμβουλές για Συμμετοχή

Όπως θα φανταζόταν κανείς, η Ελεύθερη Ημέρα του Μουσείου του Σακραμέντο προσελκύει αρκετά πλήθη. Για το λόγο αυτό, οι συντονιστές των εκδηλώσεων ενθαρρύνουν τους επισκέπτες των μουσείων να προγραμματίσουν όχι περισσότερες από δύο διαφορετικές επισκέψεις μεταξύ 10 π.μ. και 4 μ.μ. Αυτό εξασφαλίζει ότι ο καθένας έχει την ευκαιρία να απολαύσει αυτό που προσφέρει, καθώς και να κρατήσει την ημέρα σας χωρίς άγχος.

Το Παιδικό Μουσείο του Σακραμέντο περιορίζει την είσοδό τους σε 100 επισκέπτες ανά ώρα. Φτάστε νωρίς για να βρείτε χώρο στάθμευσης ή καλέστε τα μουσεία μέσα στη μέρα για να δείτε πόσα πλήθη είναι.

Εάν σχεδιάζετε να χτυπήσετε περισσότερα από ένα μουσείο, βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε καλά: Φέρτε νερό, αντηλιακά και σνακ για τους νέους συμμετέχοντες και αφήστε αρκετό χρόνο για ταξίδια, στάθμευση και όλοι για να ζήσετε αυτό που θέλουν να δουν.

Θυμηθείτε ότι πολλά από τα μουσεία που συμμετέχουν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ένα το άλλο. Ωστόσο, μερικά έχουν δικό τους δωρεάν χώρο στάθμευσης, όπως:

Τοποθεσίες

Η πλειοψηφία των δωρεάν μουσείων του Σακραμέντο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Τα υπόλοιπα είναι διάσπαρτα σε όλη την περιοχή σε περιοχές όπως Roseville, Folsom, Woodland και μόλις ανατολικά, νότια και βόρεια του κέντρου. Ένας πλήρης χάρτης όλων των μουσείων, συμπεριλαμβανομένων των διευθύνσεών τους, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ημέρας του Ελεύθερου Μουσείου.