Μπαρ και συλλόγους του Holetown, Μπαρμπάντος

Η πρώτη και η δεύτερη λεωφόρος στο St. James είναι το μέρος για πάρτι

Αν θέλετε να εξερευνήσετε λίγο - ή πολύ - τη νυχτερινή ζωή των Μπαρμπάντος , ο χώρος που θα βρείτε είναι στην πρώτη και τη δεύτερη λεωφόρο του Holetown, μια διαμόρφωση σε σχήμα πετάλου που είναι μικρή σε μέγεθος αλλά τεράστια σε μεγάλες θέσεις για να σηκωθεί ένα ποτό ακούω μουσική.

Ξεκινήσαμε (και τελικά τελείωσαμε) μία νύχτα στο Piano Bar του Lexy στο τέλος της δεύτερης λεωφόρου, ένα σκοτεινό μέρος που σφύζει από, όπως υπονοεί το όνομα, μουσική για πιάνο, ευγένεια αυτή τη νύχτα του Frankie Golden, ο οποίος τιμολογείται ως "πρωτότυπο παιγνιόχαρτο "play-one, drink-one".

Το Golden παίζει όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Spinnaker Beach Club στην Πόλη του Παναμά, στη Φλόριντα και σε όλη την Ευρώπη. Ο τύπος είναι μια ταραχή, σβήνοντας παλιές και νέες μελωδίες και οδηγώντας το πλήθος σε τραγούδι και χορό.

Δεν είναι ένα τεράστιο μέρος, ώστε οι άνθρωποι και η μουσική να γεμίσουν το χώρο, με ένα μπαρ μακριά στη μία πλευρά και καθίσματα σε όλη. Το καλύτερο στοίχημα, αν θέλετε να ακούσετε τη συζήτηση των ατόμων με τα οποία είστε, είναι να καθίσετε έξω σε μια μικρή αίθριο. Αλλά αυτό δεν σταμάτησε μια γραμμή conga που είχε σχηματιστεί μέσα από το σπείρωμα έξω, γύρω από το αίθριο και πάλι πίσω, η μουσική ανατίναξης του Golden που παρείχε τη ρυθμική ώθηση. Πρόκειται για ένα πονηρά διασκεδαστικό μέρος και σίγουρα ένα από τα καλύτερα μέρη της περιοχής για να έχει μερικές βόλτες.

Επίσης, έγινε από το Oasis γύρω από το γωνιά, ένας άλλος σκοτεινός, καλά λιπασμένος χώρος με μαύρο μπαρ, με ταπετσαρισμένα σκαμνιά, φοίνικες και άλλη βλάστηση που αναπτύσσεται στα περιθώρια γύρω από την εσωτερική περιοχή, καμβά ανώτατο όριο πάνω, (με πόλο απογυμνωτή, αν είστε τόσο διατεθειμένοι να το χρησιμοποιήσετε), κοινόχρηστος καναπές καθισμάτων σε όλη την περιοχή, το σύνολο της αίσθησης του τόπου αποφασιστικά Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων δύο ναργιλές στο ράφι πίσω από το μπαρ.



Η μουσική παρέχεται από DJ, είναι φουσκωτά και είναι ένα εξαιρετικό μέρος όπου οι ντόπιοι και οι τουρίστες αναμειγνύονται. Είναι σκοτεινό, κάπως πλούσιο και σίγουρα μαγευτικό, με τη διάθεση του. Οι άνθρωποι μαζεύονται έξω για να καπνίζουν σε σπασμένα πεζοδρόμια, τηρώντας το διάταγμα για την απαγόρευση του εσωτερικού καπνίσματος, αλλά ο καπνός απλώς διαπερνά τις σχάρες στο μπροστινό μέρος της ράβδου ούτως ή άλλως.

Δεν έχει σημασία, όλα προσθέτουν στη γοητεία. Δείτε το στο http://en-gb.facebook.com/pages/Oasis-Bar-Barbados/147390205284502

Το βράδυ της Παρασκευής είναι πρωταρχικός χρόνος στην Holetown

Η αγαπημένη μου ένωση Holetown έπρεπε να είναι η Coco Bongo στην First Avenue, που άνοιξε τον Νοέμβριο του 2010 ο Jim Dunne, ένας βρετανός εργολάβος που είδε τη θέση ως μια μεγάλη νέα ευκαιρία. Ονομάστηκε μετά από το μπαρ στην ταινία Jim Carrey του 1994 "The Mask", είναι ένα υπέροχο μέρος με ένα υπέροχο κόκκινο σχιστόλιθο και πράσινο διακοσμητικό μπαρ, πολύχρωμους τοίχους, ευρύχωρα καθίσματα και το φιλόξενο Keisha, ο διευθυντής που θα σε σερβίρει ποτά σαν Τράπεζες μπύρα, την τοπική παρασκευή, και να σας πω όλα σχετικά με το νησί της. Παρέχουν ζωντανή μουσική τα Σάββατα, καραόκε τις Τετάρτες και σερβίρουν σίγουρα τη βρετανική τροφή στη φύση, όπως οι πίτες γεμισμένες με τυρί, μπριζόλα και νεφρούς, και βόειο κρέας και κρεμμύδι.

Άλλες αξιοσημείωτες τρύπες Holetown θα ήταν οι The Mews, που μου λένε ότι είναι και ένα πολύ καλό εστιατόριο με εκλεκτικό ευρωπαϊκό μενού και όπου, μετά από ώρες, το ζεστό μπαρ θερμαίνει τη νύχτα. Ditto για το Spago, γνωστό για την ιταλική κουζίνα και ζωντανή διασκέδαση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, με μια μεγάλη βεράντα από την πλευρά του δρόμου δημοφιλή για τους ανθρώπους που παρακολουθούν. Ελέγξτε το στο www.spagobarbados.com

Αν και δεν το έκανα μέσα, αγάπησα το εξωτερικό του One Love Bar, ένα λαμπερό μπλε και κίτρινο ζωγραφισμένο μέρος όπου συγκεντρώνονταν άνθρωποι μέσα και έξω, και ο Angry Annie, διάσημος για τα πλευρά του, ή έτσι είπε το σημάδι έξω.



Εάν πηγαίνετε εδώ σε μπαρ, μην ξεχνάτε ότι οι βραδιές της Παρασκευής είναι οι πιο πολυσύχναστες, οι μπάρες έχουν μπλοκαριστεί, η μουσική είναι δυνατή. Πήγα τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο βράδυ (hey, έρευνα, ξέρεις;) και η διαφορά ήταν νύχτα και μέρα, με το βράδυ του Σαββάτου να είναι απίστευτα νεκρό για μια νύχτα το Σαββατοκύριακο. Απλά πάμε με την τοπική ροή, νομίζω, και αν θέλετε να χορεύετε, πάτε τις Παρασκευές, αν θέλετε να βγάλετε χαμηλά και casual, το Σάββατο είναι το καλύτερο στοίχημά σας, αν και αρκετά από τα μπαρ κλείνουν νωρίς. Και το κλείσιμο εδώ σημαίνει σχεδόν κάθε φορά, αλλά υπάρχει μια σειρά από καμπίνες έξω από τα μέρη που περιμένουν να σας φέρουν πίσω στο ξενοδοχείο σας, οι καμπίνες είναι κυρίως τα προσωπικά οχήματα των οδηγών, καλά διατηρημένα και καθαρά.

Holetown ήταν η πρώτη πόλη στα Μπαρμπάντος, και ανακαλύφθηκε από τους ξένους το 1625 από τον Άγγλο Χένρι Πάουελ, ο οποίος απομακρύνθηκε από την πορεία και βρήκε το νησί αρκετά τυχαία.

Επέστρεψε δύο χρόνια αργότερα με έποικους και ονόμασαν την περιοχή Jamestown, μετά τον βασιλιά Ιάκωβο Ι. Το όνομα διήρκεσε δύο χρόνια έως ότου ήρθαν περισσότεροι άποικοι και, λόγω της εισόδου από τη θάλασσα, μετονομάστηκαν στην περιοχή Holetown, η οποία παραμένει σήμερα . Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη του νησιού.

Κάτι που αξίζει να σημειωθεί: Το φεστιβάλ Barbados Holetown πραγματοποιείται κάθε Φεβρουάριο κάθε χρόνο από το 1977 (το 2011, που θα είναι στις 13-20 Φεβρουαρίου), και γιορτάζει την ιστορία του, μια εβδομάδα ακόμα και ζωντανής μουσικής, χορού, χαλύβδινες ταινίες calypso, συζητήσεις μνήμης, έκθεση στο Μουσείο του Holetown, περιηγήσεις με λεωφορεία, οδοιπορικές εκδηλώσεις και ντόπιοι που πωλούν τέχνες, χειροτεχνία, φαγητό και ποτό. Για περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://www.holetownfestivalbarbados.com/

Κάθε νησί της Καραϊβικής έχει τη γεύση της, μέρα και νύχτα, και όταν ο ήλιος κατεβαίνει στο Μπαρμπάντος, το Holetown είναι ένα από τα πιο καυτά σημεία.