Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Μόντρεαλ 2017 Marche de Noël aux flambeaux

Η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση του Μόντρεαλ, γνωστή ως Marche de Noël aux flambeaux, είναι μια ευκαιρία για οποιονδήποτε να συμμετάσχει σε μια βραδινή πομπή που χαρακτηρίζει έως και 12.000 κορίτσια περπατώντας στη λεωφόρο Mont-Royal, κερί στο χέρι. Συνήθως πραγματοποιήθηκε το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου, το 2017, η Marche de Noël aux flambeaux πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2017 από τις 7 μ.μ.

Marche de Noël aux flambeaux 2017 Διαδρομή

Η διαδρομή συνήθως παραμένει η ίδια με κάθε χρόνο.

Εδώ είναι ένας χάρτης της διαδρομής Marche de Noël aux flambeaux 2017. Η παρέλαση ξεκινά στις 7 μ.μ. στο Parc des Compagnons στη γωνία Mont-Royal και Cartier, μετακινώντας κατά μήκος του Mont-Royal και τελειώνοντας στις 7:30 μ.μ. στο Parc La Fontaine .

Μια χούφτα χορωδίες και ένα πλήθος από εμπνευσμένους από τις διακοπές χαρακτήρες πιπέρι την πομπή κεριών, περπατώντας παράλληλα με τους συμμετέχοντες καθώς τραγουδούν. Τα κεριά, ένα must για οποιονδήποτε συμμετέχει, πωλούνται στην περιοχή με $ 2 το καθένα. Ή αντί να πληρώσουν 2 δολάρια, οι διοργανωτές δέχονται επίσης πλούσια, παιδικά βιβλία, παιχνίδια και μη φθαρτά είδη διατροφής ως δωρεά σε αντάλλαγμα για ένα κερί. Οι πωλήσεις κεριών προχωρούν και οι δωρεές μεταφέρονται παραδοσιακά στην τράπεζα τροφίμων Moisson Montreal.

Marche de Noël aux flambeaux 2017: Συμμετοχή στην παρέλαση

Όπως είπα και πριν, ο καθένας μπορεί να ενταχθεί. Αυτή είναι μια μεγάλη εμπειρία για τις οικογένειες, ειδικά επειδή τα παιδιά μπορούν εύκολα να μπουν στο πνεύμα των διακοπών κρατώντας τα κεριά τους και τραγουδώντας μαζί με περαστικούς χορούς, προβλέποντας τα πυροτεχνήματα του βράδυ στο τέλος της παρέλασης.

Και είναι προσιτό. Εκτός από τις αγορές κεριών και εθελοντικές δωρεές, δεν υφίστανται άλλα έξοδα. Για να εξασφαλίσετε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να ασφαλίσετε το κερί σας, δοκιμάστε να μπείτε στο χώρο τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα.

Marche de Noël aux flambeaux 2017: Τα πυροτεχνήματα

Πιάστε τα πυροτεχνήματα ακριβώς πάνω από τα νερά του Parc La Fontaine στις 7:45 μ.μ. που αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 15 λεπτά.

Στις 7.30 μ.μ., λίγο πριν ξεκινήσει το πυροτεχνημάτων είναι μια ζωντανή εκπομπή με τοπική πράξη.

Αυτό το προφίλ Marche de Noël aux flambeaux έχει μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα. Οποιεσδήποτε απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το προφίλ είναι ανεξάρτητες, δηλ. Απαλλαγμένες από δημόσιες σχέσεις και μεροληψία προώθησης, και χρησιμεύουν για να κατευθύνουν τους αναγνώστες όσο πιο ειλικρινείς και όσο το δυνατόν πιο εξυπηρετικοί. οι εμπειρογνώμονες του χώρου υπόκεινται σε αυστηρή πολιτική δεοντολογίας και πλήρους αποκάλυψης, έναν ακρογωνιαίο λίθο της αξιοπιστίας του δικτύου.