Φεστιβάλ Τεχνών Τσίρκο του Μόντρεαλ 2017: Μοντρεάλ Complètement Cirque

Το Montreal Complètement Cirque Promises Flips, Dips και Showmanship

Φεστιβάλ Τεχνών Τσίρκο του Μόντρεαλ 2017: Μοντρεάλ Complètement Cirque

Κάποιος θα μπορούσε να κάνει μια υπόθεση για το Μόντρεαλ να είναι μια παγκόσμια πρωτεύουσα για τις τέχνες του τσίρκου, τι με την έδρα της Cirque du Soleil που βρίσκεται στην πόλη παράλληλα με την Εθνική Σχολή Τσίρκου και άλλους γνωστούς κύκλους του Τσίρκου όπως το Les 7 Doigts de la main και το Cirque Éloize αξίωση για διεθνή τσίρκο φήμη.

Επομένως, δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά φεστιβάλ του Μόντρεαλ - τα Μυρραϊκά Συμπληρωματικά Κυκλώματα για τις στρεβλώσεις, τις αψιμαχίες, το ζευγάρωμα, την εξισορρόπηση, το κλόουν, τα ιπτάμενα και άλλα σωματικά κατορθώματα καλλιτεχνών τσίρκου μας εκπλήσσουν με το χρόνο μέσα στο χρόνο έξω.

Το Montréal Complètement Cirque είναι μια συντονισμένη δημιουργική προσπάθεια του La TOU, της Εθνικής Σχολής Τ Circus, του Cirque Éloize, του Les 7 Doigts de la main, του En Piste - ενός εθνικού δικτύου τσίρκο και φυσικά του juggernaut Cirque du Soleil.

Η επόμενη έκδοση του φεστιβάλ τσίρκου διαρκεί από τις 6 Ιουλίου έως τις 16 Ιουλίου 2017 και διαθέτει επαγγελματίες τσίρκου από όλο τον κόσμο που συγκλίνουν στο talk shop καθώς και εκτελούν τα τελευταία τους έργα για το κοινό.

Montreal Complètement Cirque: Ελεύθερες Εκθέσεις

Οι ελεύθερες εκπομπές έχουν γίνει ένα σημαντικό κομμάτι του προγραμματισμού του Montréal Complètement Cirque, που πραγματοποιήθηκε σε όλη την πόλη σε διάφορες υπαίθριες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Complexe Desjardins , Jardins Gamelin και του Gay Village σε όλο το φεστιβάλ. Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα.

Για την πλήρη σύνθεση του 2017, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Montréal Complètement Cirque.

Επισκεφτείτε το Μόντρεαλ; Σκεφτείτε να διαμείνετε σε αυτά τα κεντρικά ξενοδοχεία φεστιβάλ , πολλά από τα οποία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις ελεύθερες παραστάσεις του Montréal Complètement Cirque.

Montréal Complètement Cirque Δείτε κριτικές από προηγούμενες χρονιές