Φεστιβάλ και εκδηλώσεις στο Μόντρεαλ Μάιος 2018

Το Μόντρεαλ είναι μια πολυσύχναστη πόλη όλο το χρόνο με πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και γιορτές, συναυλίες και παραστάσεις, καθώς και δραστηριότητες αφοσίωσης στην κοινότητα. Ωστόσο, κάθε Μάιο, κυρίως λόγω της πολυαναμενόμενης άφιξης της άνοιξης, η πόλη αρχίζει πραγματικά να ζεσταθεί με δεκάδες υπαίθριες εκδηλώσεις και πράγματα να κάνουν.

Από εκδηλώσεις ελεύθερης τέχνης και πολιτισμού μέχρι μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ και συναυλίες του χρόνου, η προσθήκη αυτών των δραστηριοτήτων στο δρομολόγιο για το ταξίδι σας στο Μόντρεαλ θα σας βοηθήσει να βυθίσετε στον πολιτισμό της νότιας πόλης του Κεμπέκ. Είτε είστε τουρίστας είτε δια βίου, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι για να κάνετε αυτό το μήνα στο Μόντρεαλ.

Ενώ ο καιρός στο Μόντρεαλ είναι σημαντικά θερμότερος καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα, θυμηθείτε να συσκευάσετε ένα ελαφρύ μπουφάν και αδιάβροχο, καθώς ο Μάιος μπορεί να είναι μάλλον βρεγμένος και οι θερμοκρασίες ακόμα βουτούν κάτω από τη νύχτα. Ωστόσο, τα λουλούδια και το φύλλωμα είναι σε πλήρη άνθιση, που σημαίνει ότι είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να απολαύσετε υπαίθριες γιορτές και δραστηριότητες όλο το μήνα.