Ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου στο Ελληνικό Peak Mountain Resort

Cascades Water Park στη λίμνη Hope Lake της Νέας Υόρκης

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκτός από το σκι στην ελληνική κορυφή, συμπεριλαμβανομένης της εκτόξευσης στο Cascades Indoor Water Park, μέρος του Hope Lake Lodge του θέρετρου. Το πάρκο που ελέγχεται από το κλίμα προσφέρει όλο το χρόνο διασκέδαση με μπιλιάρδο. Μετά από μια χειμωνιάτικη μέρα που ξαπλώνει στις πλαγιές, θα μπορούσατε να αποφύγετε τα νεροτσουλήθρα. Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να βαρέλια κάτω τις διαφάνειες σε μια βροχερή καλοκαιρινή μέρα (ή σε οποιονδήποτε άλλο καιρό σε οποιαδήποτε εποχή).

Σύμφωνα με τα πρότυπα εσωτερικών πάρκων, το Cascades δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ούτε και τα αξιοθέατα του marquee που βρίσκονται σε μεγαλύτερα, πιο πλήρεις εσωτερικούς χώρους, όπως ένας προσομοιωτής σερφ "FlowRider" ή ένας καταρράκτης νερού. Αλλά έχει μια συμπαθητική συλλογή από αξιοθέατα, όπως μια πισίνα με κύματα, διαφάνειες νερού και ένα διαδραστικό κέντρο παιχνιδιού με έναν κάδο γεμιστήρα.

Δύο διαφάνειες, μια διαφάνεια σώματος και μια δεύτερη που οι οδηγοί περιηγούνται σε εφάπαξ ή διπλού επιβάτη σωλήνες, είναι οι δύο πιο συναρπαστικές βόλτες στο πάρκο. Ξεκινούν και τελειώνουν σε εσωτερικούς χώρους, αλλά οι κλειστοί σωλήνες εκτείνονται και έξω από το κτίριο. Στο άλλο άκρο του φάσματος συγκίνησης, το Little Bear Falls είναι προσανατολισμένο προς τις μικρές πύλες. Στο μεταξύ, το Cascades προσφέρει διαφάνειες και άλλα αξιοθέατα που οι επισκέπτες όλων των ηλικιών και ανοχής των συγκινιών θα μπορούσαν να δώσουν μια στροβιλισμού.

Εκτός από τα εσωτερικά αξιοθέατα, το πάρκο προσφέρει μια θερμαινόμενη εξωτερική πισίνα που λειτουργεί όλο το χρόνο.

Ditto για ένα ζεστό μπανιέρα που είναι τόσο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και έχει μια δίοδο να επιπλέουν μεταξύ των δύο. Θα φανταστώ ότι το μούσκεμα στο υπαίθριο τζακούζι σε μια κρύα μέρα του χειμώνα θα ήταν μια πραγματική απόλαυση. (Παρόλο που δεν πωλίζομαι για άλμα στην εξωτερική πισίνα σε μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα.)

Πλατεία Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικών

41.000

Πολιτική εισδοχής

Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους ιδιοκτήτες condo στο Greek Peak. Το Cascades προσφέρει επίσης ημερήσιες εκδρομές στο ευρύ κοινό. Ελέγξτε με το πάρκο για περισσότερες πληροφορίες.

Βρείτε τιμές για Hope Lake Lodge στο TripAdvisor.

Άλλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε

Εκτός από το πάρκο νερού, το Hope Lake Lodge προσφέρει ένα video arcade καθώς και το Bearfoot Den Center, όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν χειροτεχνίες, να πάνε σε κυνηγόσκυλα και να ασχοληθούν με άλλες δραστηριότητες ενώ μπορούν να κάνουν φίλους με άλλα παιδιά. Ένα υπαίθριο κέντρο περιπέτειας περιλαμβάνει γραμμές φερμουάρ, μαθήματα λέιζερ και άλλες δραστηριότητες. Το Greek Peak διαθέτει κατηφόρα και cross-country σκι καθώς και χιονοδρομία και επιβίβαση στο χιόνι. Κατά τους θερμότερους μήνες, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το αλπικό τουριστικό αξιοθέατο του βουνού καθώς και ναυσιπλοΐα, ψάρεμα, πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία.

Το Hope Lake Lodge προσφέρει μια ποικιλία από καταλύματα, όπως standard δωμάτια, σουίτες και μονάδες τύπου condo. Το θέρετρο διαθέτει εγκαταστάσεις συνεδρίων και λειτουργιών, σπα και πολλά εστιατόρια και σαλόνια.

Τι να φάτε;

Το Edgewater Cafe στο πάρκο προσφέρει γρήγορο φαγητό όπως πίτσα, μπιφτέκια και σάντουιτς κοτόπουλου. Άλλες επιλογές για φαγητό στο Hope Lake Lodge περιλαμβάνουν την πιο πολυτελή, σερβιτόρο Acorn Grill καθώς και το Lounge Bobcat.

Τηλέφωνο

(855) 950-7233

Τοποθεσία

Cortland, Νέα Υόρκη (μεταξύ των Συρακουσών και της Ιθάκης)

Κατευθύνσεις

Από το Binghamton και τα νότια σημεία: I-81N για να βγείτε από το 9. Route 11N έως 392W.

Από τη Συρακούζη και τα βόρεια σημεία: I-81S για να βγείτε από τη διαδρομή 10. Διαδρομή 11S έως 392W.

Από την Ιθάκη και τα δυτικά: Διαδρομή 13N προς Dryden. Πηγαίνετε κατευθείαν στο φως στο Dryden και στη συνέχεια ακολουθήστε το 392E στο θέρετρο. Σημείωση: Θα κάνετε μια σωστή στροφή στο Virgil στο σημάδι stop για να μείνετε στη διαδρομή 392.

Άλλα εσωτερικά πάρκα νερού

Επίσημη ιστοσελίδα

Cascades Εσωτερικό Πάρκο Νερού στο Hope Lake Lodge