Οι καλύτεροι τρόποι να ταξιδέψετε στην πόλη του Κεμπέκ

Ιδρύθηκε τον 17ο αιώνα, η πόλη του Κεμπέκ βρίσκεται στην κορυφή της περιοχής Cap Diamant, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO που περιβάλλεται από οχυρωματικά τείχη και τον ποταμό St. Lawrence πολύ πιο κάτω. Η πόλη του Québec βρίσκεται περίπου 160 μίλια βορειοανατολικά του Μόντρεαλ, λίγο πάνω από τα σύνορα του Μέιν. Υπάρχουν πολλοί εύκολοι και προσιτοί τρόποι για να επισκεφτείτε εκείνους που σχεδιάζουν το επόμενο ταξίδι τους στον Καναδά.

Ταξιδεύοντας με το τρένο

Για να απολαύσετε την πόλη Québec, είναι καλύτερο να φτάσετε με το τρένο για τη φανταστική θέα της ιστορικής παλιάς πόλης.

Φεύγοντας από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κάτω Πόλη, οι τουρίστες αντιμετωπίζουν την Παλιά Πόλη που βρίσκεται ψηλά πάνω σε ένα βράχο που προσεγγίζεται από απότομες, στριφογυρισμένες, στενές οδικές αρτηρίες ή τις αποκαλούμενες "σκαλοπάτια σκάλες" που ήταν γύρω από το 1600.

Τα τρένα Via Rail τρέχουν τέσσερις φορές την ημέρα και προσφέρουν ένα ευχάριστο ταξίδι τριών ωρών ανατολικά του Μόντρεαλ. Για ένα πραγματικά αξέχαστο ταξίδι, άνοιξη για ένα καθίσμα πρώτης κατηγορίας που περιλαμβάνει ένα ζεστό γεύμα, κρασί, μπύρα, οινοπνευματώδη και τρούφα σοκολάτας. Έτσι θα φτάσετε με στυλ.

Ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητο

Εάν αποφασίσετε να οδηγήσετε, έχετε δύο επιλογές κατεύθυνσης όταν αφήνετε το Montréal: Autoroute 20 ή το πιο γραφικό Autoroute 40. Και οι δύο χρειάζονται περίπου τρεις ώρες. Η πόλη του Québec είναι επίσης περίπου 500 μίλια (8 ώρες) από τη Νέα Υόρκη και λιγότερο από 400 μίλια (έξι ώρες) από τη Βοστώνη. Ερχόμενοι από τη Νέα Υόρκη ή προορισμούς νότια της Μεγάλης Μήλου, πάρτε το Interstate 91 στα καναδικά σύνορα. Από τη Βοστώνη, η καλύτερη διαδρομή είναι I-93 έως I-91 στο Βερμόντ.

Μετά τα σύνορα, το I-91 γίνεται το Québec Autoroute 55, στο Sherbrooke. Από το Sherbrooke πάρτε το Autoroute 55 στο Autoroute 20. Μόλις διασχίσετε τη γέφυρα Pont Pierre-Laporte, στρίψτε δεξιά στη λεωφόρο Wilfrid-Laurier, η οποία οδηγεί στο Château Frontenac.

Εάν επισκέπτεστε τον Καναδά και πρέπει να νοικιάσετε αυτοκίνητο, έχετε τύχη.

Πολλές μεγάλες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων - όπως το Hertz, το Avis και το Enterprise - λειτουργούν όλοι στον Καναδά, καθιστώντας εύκολο για σας να πάρετε ένα αυτοκίνητο και να πάτε. Στην πραγματικότητα, ορισμένα συμπαγή αυτοκίνητα μπορούν να ενοικιαστούν για τόσο χαμηλά όσο $ 25 την ημέρα.

Ταξιδεύοντας αεροπορικώς

Η Air Canada, η οποία πετάει από τις ΗΠΑ μέσω του Μόντρεαλ ή του Τορόντο, είναι η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία. Ωστόσο, η WestJet και η United είναι επίσης καλές επιλογές. Η United έχει πολλά διαφορετικά δρομολόγια πτήσης, ενώ η WestJet παρέχει οικονομικά προσιτά αεροπορικά εισιτήρια για ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό Όλες οι πτήσεις φτάνουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Jean Lesage του Quebec City (YQB), το οποίο απέχει μόνο 20 λεπτά με το λεωφορείο στο κέντρο της πόλης, περνώντας από τα νεότερα προάστια καθ 'οδόν.

Ταξιδεύοντας με Λεωφορείο

Το λεωφορείο είναι η λιγότερο δαπανηρή επιλογή και είναι σχετικά εύκολο στη χρήση, αρκεί δεν σας πειράζει να κάνετε επιπλέον στάσεις κατά μήκος του δρόμου. Λαγωνικό τρέχει από τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη στο Μόντρεαλ. Από εκεί μπορείτε να μεταβείτε σε ένα από τα ωριαία λεωφορεία που συνδέονται με το Québec City μέσω της Orléans Express. Παρόμοια με μια βόλτα με το αυτοκίνητο, το λεωφορείο διαρκεί περίπου τρεις ώρες για να οδηγήσει από το Μόντρεαλ προς την πόλη του Κεμπέκ. Η εξαιρετική υπηρεσία λεωφορείων συνδέει επίσης την πόλη της Κέεκ με τα περισσότερα σημεία της επαρχίας και του υπόλοιπου Καναδά.