Εστιατόρια του Μόντρεαλ Ανοικτή ημέρα των Χριστουγέννων: 25 Δεκεμβρίου 2017

Κατάλογος των εστιατορίων του Μόντρεαλ Open Χριστουγεννιάτικη μέρα

Η κατάσταση του εστιατορίου στο Μόντρεαλ κατά την Ημέρα των Χριστουγέννων μπορεί να είναι μια ολίσθηση, με foodies που συμφωνούν ότι οι επιλογές είναι λίγες και μακριά μεταξύ των έξω από την Chinatown και τα ξενοδοχεία. Έτσι έκανα λίγο σκάψιμο. Παρακάτω παρουσιάζεται μια λίστα με τα εστιατόρια του Μόντρεαλ που ανοίγουν την ημέρα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου 2017.

Εκτός από τα παραπάνω, τα ακόλουθα εστιατόρια του Μόντρεαλ, την τελευταία φορά που έχω ελέγξει το online κρατήσεις τους, την ανοικτή Ημέρα των Χριστουγέννων, είτε όλη τη μέρα είτε από το βράδυ, όλα τα σταθερά στοιχήματα στην ειλικρινή μου γνώμη που καλύπτουν τη γκάμα της περιστασιακής τελειότητας να σκεφτείτε τη συριακή κουζίνα στη Δαμά, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης) για να επεκτείνετε την υψηλή κουζίνα (υπαινιγμός: Boulud):

Ακριβώς για να είστε ασφαλείς, καλέστε πριν βγείτε στο εστιατόριο της επιλογής σας και κάντε διπλό έλεγχο. Τα προγράμματα είναι γνωστά για να αλλάξουν. Και φυσικά, αν όλα τα άλλα αποτύχουν, θεωρήστε τα εστιατόρια ξενοδοχείων έξω από αυτά που έχω αναφέρει. Είναι ανοιχτά κάθε μέρα. Σε αυτή τη λίστα κορυφαίων παλαιών Μόντρεαλ , για παράδειγμα; Σκεφτείτε να κάνετε κράτηση σε ένα τραπέζι στο Auberge Bonaparte - εκπληκτικό πιάτο αστακών βανίλιας - ή William Gray.