Οδηγίες για το Tanglewood

Το Tanglewood, ο πιο διάσημος χώρος καλοκαιρινής μουσικής της Νέας Αγγλίας, βρίσκεται στην οδό 297 West Street (διαδρομή 183) στο Lenox της Μασαχουσέτης.

Από τη Βοστώνη , ακολουθήστε το Massachusetts Turnpike (I-90) δυτικά έως το Exit 2 (Lee-Lenox).

Από τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϋ , κατευθυνθείτε βόρεια στην Taconic State Parkway προς τη Νέα Υόρκη Thruway. Ακολουθήστε το Thruway ανατολικά έως την έξοδο 2 στο Massachusetts Turnpike. Εναλλακτικά, πάρτε το Taconic State Parkway 295 ανατολικά έως 41 νότια προς Tanglewood.

Από το Κοννέκτικατ πηγαίνετε βόρεια από το I-91 προς το Μασαχουσέτη. Πάρτε το Turnpike δυτικά στο Exit 2.

Σημάδια επισημαίνουν τη διαδρομή από την έξοδο 2 προς το Tanglewood. η κεντρική είσοδος του μουσικού κέντρου απέχει 1,4 μίλια δυτικά από το κέντρο Lenox στη διαδρομή 183 (West Street). Από την έξοδο 2 της Turnpike, θα στρίψετε δεξιά και ακολουθείτε τις ΗΠΑ 20 Δύση μέσω Lee για περίπου 4 μίλια. Στρίψτε αριστερά στη διαδρομή MA 183 Νότια. Μετά από ένα τέταρτο μίλι, το MA 183 συγχωνεύεται με το MA 7A North. Συνεχίστε τα δύο δέκατα ενός μιλίου και, όταν το MA 7A περνάει δεξιά, συνεχίστε ευθεία στο MA 183 South για ένα άλλο μίλι. Η κύρια είσοδος στο Tanglewood θα είναι στα αριστερά.

Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης και άφθονος χώρος στάθμευσης.

Για πρόσθετες πληροφορίες, καλέστε 413-637-1600.