Ώρα για κοκτέιλ στο ποδήλατο Happy Hour στο Λας Βέγκας

Η καλύτερη διαπραγμάτευση για τα ποτά στο Λας Βέγκας

"Τα 30 λεπτά είναι όλα που χρειάζεστε για να πάρετε τα χρήματά σας για να πιείτε", εξήγησε η καλά ενυδατωμένη γυναίκα με το σφιχτό φόρεμα και τα μεγάλα μαλλιά, καθώς οδηγήσαμε το High Roller Happy Hour Pod στο LINQ Las Vegas "Χθες είχαμε 5 τα ποτά κάθε ένα σε ένα μπαρ και ο λογαριασμός για καθένα από εμάς με άκρη ήταν 85 δολάρια, σήμερα είχαμε ήδη επτά, αν συμπεριλάβατε τα πλάνα. "Πήρε μια μακρά και εστιασμένη ματιά στην οθόνη της στο τηλέφωνό της και στη συνέχεια μια γουλιά της πολύ ισχυρό κοκτέιλ και κοίταξε πίσω σε μένα και χαμογέλασε.

"Έχουμε ακόμα 7 λεπτά. Τουλάχιστον μια άλλη βολή και ένα ποτό για να πάει. "Χαμογέλασα πίσω δεν είναι σίγουρος αν ήταν φιλικό ή αν είχα ακόμα κάποια μαγεία και αυτή προσπαθούσε να με πάρει. Θα μπορούσε να πει ότι ήμουν το είδος του άντρα που αγαπά μια γυναίκα που αγαπά μια καλή συμφωνία; (Πλήρης Αποκάλυψη: Είμαι παντρεμένος και η σύζυγός μου είναι η βασίλισσα των μεγάλων διαπραγματεύσεων. Με βρήκε, είμαι φτηνός)

Το High Roller Happy Hour στο LINQ σας δίνει δύο μεγάλες προσφορές σε ένα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια βόλτα στο μεγάλο τροχό παρατήρησης που κυριαρχεί στον ορίζοντα του Λας Βέγκας για να απολαύσετε τη θέα και να πάρετε πολλά για τα ενήλικα ποτά. Ναι, έχουν αναψυκτικά, αλλά δεν θα συνιστούσα να φτάσετε στο λοβό High Roller με υπηρεσία μπαρ μόνο για να έχετε απεριόριστες μερίδες των αγαπημένων σας αναψυκτικών, νομίζω ότι θα πληρώσατε υπερβολικά.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενώ μιλήσαμε με πολλούς ανθρώπους τόσο από το High Roller όσο και από το High Roller, συνειδητοποίησα ότι πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από τις διαδικτυακές προσφορές για το κόστος του εισιτηρίου.

Το Groupon και το TravelZoo φαίνεται να είναι καλά στοιχήματα για την εξεύρεση εισιτηρίων έκπτωσης. Προφανώς, μόλις $ 29 ανά άτομο.

Γιόγκα στο High Roller , ναι το προσφέρουν.

Τα κοκτέιλ στο ποδήλατο Happy Hour

Ο καλός μου φίλος και συντροφικός συγγραφέας ταξίδεψε και μου έδωσε έναν Τζιν και τον Τόνικ. Ο μπάρμαν μπορεί να κάνει τα πιο καλά ποτά, αλλά τα περίπλοκα κοκτέιλ της φανταχτερά σκηνής μπαρ απουσιάζουν από το High Roller Happy Hour.

Είναι κατανοητό, καθώς υπάρχει τόσο πολύ περιθώριο για το κοκτέιλ του για τα συστατικά, το αλκοόλ, τους μίξερ και τις μπύρες. "Gin and Tonic, με μια βουτιά του Tonic." Ο φίλος μου μου λέει αυτό σαν να είναι περήφανος για την ιδέα να πάρει ένα ποτό που είναι κυρίως αλκοόλ. Σίγουρα ερευνούσαμε την εμπειρία, αλλά πραγματικά έπρεπε να ελέγξουμε πόσο σκληρό ποτό μπορούσαμε να παραγγείλουμε; Λοιπόν, υποθέτω έτσι, οπότε αν χρειαστεί να ξέρετε, ο μπάρμαν θα σας εξυπηρετήσει ένα πολύ σκληρό ποτό αν αυτό είναι αυτό που επιθυμείτε.

Όταν ρωτώ τον μπάρμαν για ένα Hemingway Gin και Tonic (θα προτιμούσα να έχω ένα Hemingway Daiquiri ) υποχρεώνει αλλά με προειδοποιεί ότι αν θέλω ένα εντυπωσιακό κοκτέιλ να αισθάνεται ελεύθερο να σταματήσει από το μπαρ στη βάση του γιγαντιαίου τροχού παρατήρησης . Οι μπάρμαν στο High Roller Happy Hour παίρνουν βάρδιες και αναμιγνύουν ποτά στο μπαρ για ένα μέρος των βάρδιών τους και στη συνέχεια τους ανακατεύουν στο τιμόνι για το άλλο μέρος της βάρδιας τους. Έτσι, ναι, παίρνετε πραγματικούς μπάρμαν που μπορούν να βάλουν μαζί ένα υπέροχο κοκτέιλ, εάν τους δοθούν τα σωστά συστατικά.

Μετά από την εμπειρία μου 30 λεπτών και το μισό κοκτέιλ μου, η όμορφη γυναίκα που με είχε πλησιάσει για να μου δώσει την ενημέρωση για το ποτό της είπε: "Ξέρετε ότι ο φίλος σας έχει δίκιο. Χρειάζεται μια βουτιά από τονωτικό.

Είναι Vegas! Μπορεί να είσαι λίγος κακός εδώ ». Πήγε από το High Roller με τους φίλους της και ήταν περίπου τόσο ευτυχισμένος όσο έχω δει ποτέ κάποιον στη λωρίδα Las Vegas .

Αυτό μπορεί να είναι η καλύτερη συμφωνία για ποτά στο Λας Βέγκας. Ωστόσο, πρέπει να είσαι γρήγορος πιωτής.

Οι μπύρες είναι διαθέσιμες και τα πλήθη της εβδομάδας στις λοβούς με καρότσια κοκτέιλ είναι αραιά, έτσι ο μπάρμαν ξοδεύει πολύ χρόνο σας περιμένει να τελειώσετε ένα ποτό σε αντίθεση με σας περιμένοντας να γεμίσετε. Η εμπειρία διαρκεί 30 λεπτά και είναι πραγματικά ανοιχτό μπαρ.

High Roller Happy Hour στο LINQ

Οι καμπάνες Happy Hour Hour κυλούν καθημερινά από τις 16:00 έως την 1η π.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και από NOON-1μμ Παρασκευή-Κυριακή. Πρέπει να είστε 21 ετών και άνω για να οδηγείτε σε καμπίνα Happy Hour Half Hour.

Ηλεκτρονικές τιμές:

Ημέρα $ 35
Νύχτα 47 δολάρια
Οι τιμές στο box office ξεκινούν από $ 40

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική πύλη εισιτηρίων και θα εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας.

Ψάχνετε για περισσότερα μέρη για ένα ποτό στο Λας Βέγκας, ελέγξτε 77 μέρη μας για να βρείτε ένα πάρτι στο Λας Βέγκας.