Γιόγκα 550ft. Στον αέρα στο Λας Βέγκας

Μπορείτε να ασκήσετε Γιόγκα στο High Roller στο LINQ Las Vegas

Βάζω το πρόσωπο στο πάτωμα γιόγκα και κοιτάζω επάνω καθώς ο εκπαιδευτής μας ζητά να επικεντρωθούμε στην αναπνοή μας. Ο λαμπερός μπλε ουρανός του Λας Βέγκας με ενοχλεί. Οι μακρινές πέτρινες αμμουδιές είναι σε πλήρη θέα από ψηλά πάνω από τη λωρίδα του Λας Βέγκας. Αισθάνομαι το τέντωμα του σώματός μου και το άγχος από την κάτω πλάτη μου φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από φυσαλίδες αέρα που με κάνουν να αισθάνομαι περισσότερο. Είμαι στη μέση μιας τάξης γιόγκα στο High Roller στο LINQ Las Vegas και δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ζωντανός αισθάνομαι.

Η Γιόγκα σε έναν τροχό παρατήρησης στη λωρίδα του Λας Βέγκας αισθάνεται πολύ "Vegas" μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε στην πραγματικότητα ακόμα πρακτική, αλλά το περιβάλλον έχει αλλάξει μόλις. "Το χαλάκι σας είναι εκεί που ασκείστε, αλλά αυτό μεταφέρει την πρακτική σας. Είναι πολύ πιο ανοιχτό και φωτεινό ", εξηγεί ο Cassidy Blackwell, ο άλλος που παίρνει την τάξη μαζί μου," δεν είναι η τυπική γιόγκα και αυτό το καθιστά ξεχωριστό ".

Γιόγκα στο High Roller στο LINQ

Η τάξη γιόγκα είναι εξατομικευμένη εμπειρία γιόγκα 60 λεπτών σε έναν τροχό παρατήρησης που ξεπερνά τα 550 πόδια πάνω από τη λωρίδα του Λας Βέγκας. Διδασμένος από τον Dray Gardener από την Silent Savasana αυτή η μοναδική πρακτική γιόγκα είναι ιδανική για κάθε τύπο γιόγκι. Ο αρχάριος θα εκτιμήσει την εξατομικευμένη προσοχή στη διαμόρφωση και λειτουργία, ενώ ο έμπειρος επισκέπτης θα αποκομίσει τα οφέλη ενός επαγγελματία εκπαιδευτή για να σας ωθήσει σε νέα ύψη στην πρακτική σας.

Τι να περιμένετε :

Κατά το check-in για Γιόγκα στο ψηλό κύλινδρο σας δίνεται ένα χαλάκι γιόγκα και ένα μπουκάλι νερό για να συνεχίσετε στο βάζο σας του High Roller.

(μπορείτε να φέρετε το δικό σας χαλάκι) Το ευρύχωρο pod που μπορεί να χωρέσει έως και 40 άτομα είναι αποκλειστικά για την τάξη της γιόγκα που μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι και 5 άλλους ανθρώπους. Ο μέσος όρος είναι τέσσερις με πολλές τάξεις με μόλις δύο άλλους ανθρώπους που ασκούν το επάγγελμα. Κάθε συμμετέχων λαμβάνει ακουστικά για να ακούει μουσική και τη φωνή του εκπαιδευτή.

Ο χαλαρωτικός ήχος του μηνύματός του μαζί με τη μουσική ρυθμίζει τον τόνο μιας τάξης που υπαγορεύεται από τις απόψεις της κοιλάδας του Λας Βέγκας. Η κατηγορία των 60 λεπτών θα περιλαμβάνει δύο στροφές στο High Roller και κοντά στα 45 λεπτά, ενώ στην κορυφή του τροχού παρατήρησης, θα έχετε μια στιγμή να ρίξετε μια ματιά στη θέα και να τραβήξετε λίγες φωτογραφίες.

Η τάξη της γιόγκα συνδυάζει ένα μικρό αξιοθέατο με μια σοβαρή πρακτική.

Γιόγκα: ένα αυξημένο ταξίδι

High Roller στο LINQ Λας Βέγκας

702.322.0593

Email: HighRollerCustomerCare@Caesars.com.

Οι επισκέπτες πρέπει να κάνουν κράτηση τουλάχιστον 24 ώρες πριν για να διατηρήσουν την εμπειρία τους. Κατά την άφιξή τους, θα κάνουν check-in στην είσοδο των ομάδων χαρτών του High Roller, όπου θα τους υποδεχτούν οι εκπαιδευτές γιόγκα. Από εκεί, θα επιβιβαστούν στην καμπίνα, θα τεθούν στη θέση τους από τους εκπαιδευτές και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το ταξίδι γιόγκας.

Οι συνεδρίες θα είναι διαθέσιμες επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 11:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. για $ 75 ανά άτομο. * Μια επιλογή premium sunset θα είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Τετάρτη στα 85 δολάρια ανά άτομο και ο χρόνος θα κυμαίνεται εποχιακά με τον ήλιο που δύει. Ιδιωτικές, one-on-one συνεδρίες γιόγκα είναι διαθέσιμες στα $ 250 ανά άτομο ή $ 300 για ένα ζευγάρι. Πέντε συνεδρίες μπορούν να αγοραστούν για $ 325 ανά άτομο.

Κάθε εμπειρία περιλαμβάνει μια συνεδρία γιόγκα μιας ώρας (δύο περιστροφές), ένα δωρεάν μπουκάλι νερό High Roller επαναχρησιμοποιούμενη και τη χρήση ενός χαλάκι γιόγκα.

Αν ψάχνετε για προπόνηση στο Λας Βέγκας υπάρχουν πολλές επιλογές.

Δείτε μερικούς από τους αγαπημένους μας τρόπους για προπόνηση στο Λας Βέγκας: