Τα 10 καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Garmisch της Γερμανίας

Το Garmisch-Partenkirchen είναι γνωστό για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1936, αλλά πολλά έχουν συμβεί έκτοτε. Οι δύο πόλεις της Βαυαρίας εντάχθηκαν λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και μαζί, το Garmisch-Partenkirchen παραμένει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για χειμερινά σπορ.

Πού είναι το Garmisch-Partenkirchen

Βρίσκεται στα σύνορα της Γερμανίας και της Αυστρίας, το Garmisch-Partenkirchen είναι η πεμπτουσία βαυαρική πόλη. Το γιορτάζ, ο χορός με χαστούκια και ο Lederhosen είναι όλοι χαρακτηρισμένοι σε αυτή τη γερμανική πόλη για να τερματίσουν όλες τις γερμανικές πόλεις. Το Garmisch (στα δυτικά) είναι μοντέρνο και αστικό, όπου το Partenkirchen (στα ανατολικά) διατηρεί την παλιά σχολική βαυαρική γοητεία.

Η ρύθμιση είναι μοναδική. Βρίσκεται ανάμεσα στις ψηλότερες κορυφές των Άλπεων, κοντά στη βάση του Zugspitze , της υψηλότερης κορυφής της Γερμανίας.

Πότε για να πάειτε στο Garmisch-Partenkirchen

Παρόλο που η πόλη έχει φήμη για το σκι της παγκόσμιας κλάσης, διαθέτει επίσης θεαματική πεζοπορία τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι ένας προορισμός όλο το χρόνο, γεμάτος με τουρίστες κάθε μήνα του έτους.