Γερμανία το καλοκαίρι

Καιρός, εκδηλώσεις και φεστιβάλ για την περίοδο θερμότητας

Το καλοκαίρι είναι η κορυφαία εποχή για τη Γερμανία. Η μόνη άλλη φορά που παίρνει αυτό το πολυάσχολο είναι κατά τη διάρκεια της εποχής Χριστουγεννιάτικη αγορά της χώρας από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του έτους.

Το καλοκαίρι, απολαύστε ζεστές θερμοκρασίες , μακριές, ηλιόλουστες μέρες, πολύχρωμα φεστιβάλ υπαίθρου , βιοτέχνες εν αφθονία, και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Εδώ μπορείτε να περιμένετε από το καλοκαίρι στη Γερμανία, από καιρό και αεροπορικά εισιτήρια μέχρι φεστιβάλ και εκδηλώσεις.

Αεροπορικά εισιτήρια και τιμές ξενοδοχείων για τη Γερμανία το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο το ύψος της ταξιδιωτικής περιόδου της Γερμανίας, είναι επίσης μια από τις πιο ακριβές ώρες για να επισκεφθείτε. Μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου, οι τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων είναι στο υψηλότερο επίπεδο και δεν θα μειωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Κάντε κράτηση της πτήσης σας περίπου τρεις μήνες νωρίτερα για να βρείτε τις καλύτερες τιμές. Αναζητήστε καταλύματα μόλις γίνει κράτηση της πτήσης σας για να βρείτε τις πιο λογικές τιμές και την ευρύτερη επιλογή. (Παρόλο που έχουμε μια θέση στα καταλύματα Oktoberfest της τελευταίας στιγμής αν θέλετε να κάνετε μια διαδρομή στις αρχές του φθινοπώρου).

Για να ταξιδέψετε στη χώρα με έναν προϋπολογισμό, ελέγξτε τις μεταφορές όπως το προεξοφλημένο ταξίδι με τρένο και τον οδηγό ενοικίασης αυτοκινήτου στη Γερμανία .

Καιρός στη Γερμανία το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι, η γκρίζα του χειμώνα έχει τελικά υποχωρήσει και οι μέρες είναι μακρές και ηλιόλουστες ... τις περισσότερες φορές. Υπάρχουν περιστασιακές βροχοπτώσεις και καταιγίδες (πάντα φέρνουν ένα μπουφάν βροχής ), αλλά οι θερμοκρασίες ημέρας κυμαίνονται μεταξύ 71 ° και 80 ° F.

Περιστασιακές αιχμές στη θερμοκρασία μπορεί να είναι βασανιστική καθώς κλιματισμό σε ιδιωτικές κατοικίες είναι ασυνήθιστο. Το πραγματικό χαρακτηριστικό είναι πόσο καιρό το φως διαρκεί καθώς οι δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπως τα γκριλ πάρτι, εκτείνονται καλά στις βραδινές ώρες.

Συνήθως είναι πιο ζεστό στη νότια Γερμανία. Η περιοχή του κρασιού του Παλατινάτου στο νοτιοδυτικό είναι ευλογημένη με ένα μεσογειακό κλίμα και καλλιεργούνται εδώ εξωτικά φρούτα όπως σύκα, λεμόνια και ακτινίδια - μια σπανιότητα για τη Γερμανία.

Μέσες θερμοκρασίες στη Γερμανία το καλοκαίρι

Γεγονότα και φεστιβάλ στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Η γιορτή της γερμανικής σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη για το καλοκαίρι. Με πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε εξωτερικούς χώρους, μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τις μακριές και ζεστές καλοκαιρινές μέρες της Γερμανίας.

Μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου, σχεδόν κάθε γερμανική πόλη διοργανώνει ένα φεστιβάλ πόλης που ονομάζεται συνήθως Stadtfest . Οι ντόπιοι όλων των ηλικιών απολαμβάνουν υπαίθριες συναυλίες, διασκέδαση, πυροτεχνήματα και πολλά φαγητά και ποτά στην καρδιά της πόλης τους. Είναι μια μεγάλη εμπειρία για τους ταξιδιώτες να λάβουν μέρος σε αυτές τις ελεύθερες γιορτές και να απολαύσουν την τοπική γεύση. Οι λιμενικές πόλεις έχουν συνήθως μια παραθαλάσσια έκδοση που ονομάζεται Hafenfest και επικεντρώνεται σε εκδηλώσεις στο νερό.

Το καλοκαίρι φέρνει τα πάντα από το εξαιρετικά δημοφιλές Rock am Ring μέχρι φεστιβάλ όπερας για την έκρηξη χρώματος του Βερολίνου για το Karneval der Kulturen και το CSD (Gay Pride Parade). Το 2018, το Ραμαζάνι πέφτει επίσης στις αρχές του καλοκαιριού.

Τι να φάτε και να πιείτε στη Γερμανία το καλοκαίρι

Ενώ το γερμανικό φαγητό έχει μια καλά κερδισμένη φήμη ότι είναι βαριά , μπορεί να εκπλαγείτε με μια σειρά από σαλάτες, λαχανικά και φρούτα που προσφέρονται όταν ζεσταθεί.

Η εποχή Spargel είναι μια μανία από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Προσφέρεται σε κάθε εστιατόριο , παντοπωλείο και γλέντι.

Το παγωτό είναι ένα άλλο καλοκαίρι απαραίτητο. Δεν χρειάζεται καν να είναι τόσο ζεστό για τους Γερμανούς να βγάζουν τα κώνοι. Θα δείτε τους Γερμανούς όλων των ηλικιών - τα παιδιά, τους γονείς και τους παππούδες και τους γιαγιάδες - να γλιστρήσουν τη νόστιμη απόλαυση, ενώ εξακολουθούν να έχουν βαριά σακάκια και κασκόλ. Αν ο ήλιος λάμπει, το παγωτό είναι απαραίτητο.

Και τι καλύτερο να πάει με ένα γερμανικό γεύμα το καλοκαίρι από μια γερμανική μπύρα . Το Hefeweizens, το berliner weisse και ακόμη και οι εκκολαπτηστές (αφρώδης λεμονάδα και μπύρα) προσφέρουν μια ελαφριά, αναζωογονητική γεύση ιδανική για ηλιόλουστες μέρες.

Καλύτεροι προορισμοί στη Γερμανία για το καλοκαίρι

Βερολίνο

Η πρωτεύουσα του Βερολίνου είναι το καλύτερο της το καλοκαίρι. Λιμνές μέρες γεμίζουν με μπύρες από το Spree, ποδηλασία μέσα από θολωτούς δρόμους (ή ακόμα και αεροδρόμια αεροδρομίου ), και τα κόμματα δεν έχουν αρχή ούτε τέλος.

Αυτό είναι επίσης φεστιβάλ σεζόν με τα προαναφερθέντα Karneval der Kulturen και CSD κουνιστές μαζικές παρελάσεις. Οι λίμνες είναι αρκετά ζεστές για κολύμπι και οι υπαίθριες πισίνες είναι το ιδανικό μέρος για να δροσιστείτε. Εάν σας αρέσει η παραλία με μια πλευρά του μπαρ, τα beach bar του Βερολίνου είναι η ιδανική καλοκαιρινή τοποθεσία. Το Βερολίνο το καλοκαίρι είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι φέρουν το μακρύ κρύο, χειμώνα

Rügen

Το νησί Rügen είναι το μεγαλύτερο γερμανικό νησί, που βρίσκεται στη Βαλτική Θάλασσα. Οι θρυλικές παραλίες του (ντυμένες και γυμνές ) είναι ευχάριστες για τους ντόπιους και τους αλλοδαπούς. Ένα πρέπει να δείτε είναι η παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO Εθνικού Πάρκου Jasmund, διάσημο για την εκπληκτική Kreidefelsen (κιόσκι βράχια). Το Rügen είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς της Γερμανίας εδώ και αιώνες. Ο Μπίσμαρκ, ο Σίγκμουντ Φρόιντ, ο Τόμας Μαν και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν όλοι έμειναν εδώ. Ο καλύτερος τρόπος να περιηγηθείτε σε ολόκληρο το νησί είναι να πάρετε το νοσταλγικό Rasender Roland (Racing Roland), ένα ιστορικό ατμοκίνητο τρένο, το καλοκαίρι που συνδέει τις καλύτερες πόλεις και θέρετρα στο νησί.

Lüneburg Heath

Το Naturpark Lüneburger Heide είναι το παλαιότερο της Γερμανίας με μονοπάτια πεζοπορίας που καλύπτουν 1.130 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ανάμεσα στα γραφικά χωριά της οροφής υπάρχει μια πολύχρωμη κυψέλη που μεταμορφώνεται σε ένα χαλί μοβ ρίγες στα τέλη του καλοκαιριού.

Europapark

Το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της Γερμανίας αποτελείται από μίνι ξένες εκτάσεις , το καθένα με θεματικά αξιοθέατα για να διασκεδάσει όλη την οικογένεια. Το πάρκο καλύπτει 94 εκτάρια και μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 50.000 επισκέπτες την ημέρα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το θαλάσσιο πάρκο βρίσκεται σε πλήρη διαφάνειες, βόλτες, καθώς και έναν πλήρη κατάλογο των υπαίθριων παραστάσεων και δραστηριοτήτων. Οι διαδρομές Thrill όπως το Atlantica SuperSplash, το Poseidon Water Coaster και το Tirol Log Flume Ride προσφέρουν διασκεδαστική διασκέδαση. Εξερευνήστε τα εδάφη της Πορτογαλίας και της Ελλάδας για τα καλύτερα θερινά αξιοθέατα.

Ο τρόπος ζωγράφου

Βρίσκεται στη Σαξονική Ελβετία, νότια της Δρέσδης, το Malerweg μεταφράζεται στον "τρόπο ζωγράφου". Αυτή η εντυπωσιακή διαδρομή 112 χιλιομέτρων (69,5 μίλια) έχει εμπνεύσει καλλιτέχνες για αιώνες και είναι ένα από τα πιο γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας σε όλη τη Γερμανία. Η πεζοπορία χωρίζεται σε οκτώ μονοήμερες διαδρομές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή ή να πάτε σε ένα φιλόδοξο ταξίδι διάρκειας μιας εβδομάδας σε οροπέδια και στενά φαράγγια. Το πιο δημοφιλές τμήμα είναι το δεύτερο στάδιο όπου η γέφυρα Bastei διασχίζει μαγευτικά τους βράχους. Χτισμένο το 1824, η γραφική γέφυρα έχει θέα στον ποταμό Έλβα και οδηγεί στην πόλη του οχυρού Hohnstein.

Κάστρο Neuschwanstein

Δεν υπάρχει ποτέ κακός χρόνος να επισκεφθείτε το πιο διάσημο κάστρο του κόσμου. Ο Neuschwanstein, που βρίσκεται στις Βαυαρικές Άλπεις , φαίνεται απ 'ευθείας από ένα παραμύθι . Σχεδιασμένο από τον βασιλιά Ludwig II, εμπνεύστηκε τον Walt Disney και το κάστρο του Sleeping Beauty. Κάντε μια περιήγηση μέσα από το φανταχτερό εσωτερικό του κάστρου, συμπεριλαμβανομένης της γευστικής τεχνητής σπηλιάς του, το Throne Room με τον γιγαντιαίο πολυελαίμονα σε σχήμα κορώνας και την πλούσια αίθουσα Minstrels 'Hall. Αυτό το πιο φωτογραφικό κτίριο σε όλη τη Γερμανία με εκπληκτική θερινή θέα από το τρένο προς το Marienbrucke.