Προφίλ του Go Ahead Tours

Στοιχεία της εταιρείας:

Το Go Ahead Tours έχει προσφέρει ταξιδιωτικές εμπειρίες υψηλής αξίας στους παραθεριστές από το 1965. Το Go Ahead Tours είναι ένα τμήμα της EF Education First, μιας ιδιωτικής εκπαιδευτικής εταιρείας εκπαίδευσης.

Αποστολή:

Το Go Ahead Tours δεσμεύεται να προσφέρει πολιτιστικές εμπειρίες και ευκαιρίες αξιοθέατων στις καλύτερες δυνατές τιμές. Η εταιρεία προσφέρει διάφορους τύπους περιηγήσεων και ταξιδιωτικών εμπειριών, ώστε να μπορείτε να δείτε τον κόσμο με τον τρόπο σας.

Είτε θέλετε να χαλαρώσετε σε ένα σπα, να περπατήσετε στην ακτή του Αμάλφι της Ιταλίας είτε να δοκιμάσετε ένα ταξίδι ξηράς / θάλασσας ή ένα σαφάρι, το Go Ahead Tours έχει ένα δρομολόγιο που θα λειτουργήσει για σας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να κλείσετε μια παραδοσιακή συνοδειακή περιοδεία.

Προορισμοί:

Ευρώπη, Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ασία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ανταρκτική και Αφρική.

Δημογραφικά Στοιχεία Συμμετεχόντων:

Διαφέρει. Το Go Ahead Tours θα δέχεται παιδιά ηλικίας άνω των επτά ετών σε περιηγήσεις ανάλογα με την περίπτωση. Οι ηλικιωμένοι, οικογενειακές ομάδες, φίλοι και νεόνυμφους ταξιδεύουν με το Go Ahead Tours.

Πληροφορίες Ενιαίου Ταξιδιώτη:

Το Go Ahead Tours χρεώνει ένα μόνο συμπλήρωμα. το κόστος ποικίλλει ανάλογα με το ταξίδι. Η αντιστοίχιση δωματίου δεν είναι διαθέσιμη.

Κόστος:

Διαφέρει ανάλογα με το μήκος του ταξιδιού και την εποχή. Το κόστος κυμαίνεται από $ 1.399 (δεν συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια) σε $ 9.689 (κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, συμπεριλαμβανομένου του αεροπορικού εισιτηρίου). Προαιρετικές εκδρομές είναι διαθέσιμες.

Μήκος ταξιδιού:

Διαφέρει από 6 έως 22 ημέρες.

Γρήγορα γεγονότα:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Γραφείο των ΗΠΑ:

(800) 590-1170

Go Ahead Tours

Δύο Εκπαιδευτικός Κύκλος

Cambridge, ΜΑ 02141

ΗΠΑ

Γραφείο του Καναδά:

(800) 719-9805

Go Ahead Tours

60 Bloor Street West, Σουίτα 501

Τορόντο, ON M4W 3B8

Καναδάς

Καναδάς Website Office