Ενοικιάστε ένα Scooter κινητικότητας / ECV για τις διακοπές σας

Τα σκούτερ κινητικότητας, τα ηλεκτρικά τρικύκλους ή τετράτροχα οχήματα, που μερικές φορές ονομάζονται ηλεκτρικά οχήματα ευκολίας ή ECV, μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με αναπηρία να ταξιδεύουν ελεύθερα χωρίς να κουραστούν. Επειδή είναι αυτοπροωθούμενα, τα μοτοποδήλατα προσφέρουν ανεξαρτησία. Ορισμένα σκούτερ κινητικότητας μπορούν να αποσυναρμολογηθούν και να μεταφερθούν στον κορμό ενός αυτοκινήτου, ενώ τα μοντέλα βαρέως τύπου προορίζονται για χρήση με ένα φορτηγό και δεν διαχωρίζονται.

Τα σκούτερ μπορούν να κοστίζουν οπουδήποτε από μερικές εκατοντάδες έως αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Για τους ταξιδιώτες με αναπηρίες, τα σκούτερ κινητικότητας παρέχουν ελευθερία κινήσεων. Ο χρήστης του σκούτερ ελέγχει την ταχύτητα και την κατεύθυνση. Οι πολυσύχναστες περιοχές και τα πεζοδρόμια χωρίς περικοπές μπορεί να προκαλέσουν προκλήσεις, όπως και τα ταξίδια με λεωφορεία και ταξί , επειδή ορισμένα μοντέλα σκούτερ είναι πολύ μεγάλα για να χωρέσουν σε κορμό ταξί ή να εργαστούν με ορισμένους τύπους ανελκυστήρων αναπηρικών αμαξιδίων. Οι χρήστες Scooter πρέπει να επιλέξουν ένα μοντέλο που μπορεί να φέρει το βάρος τους. τα ελαφρύτερα μοντέλα ταξιδιού μπορούν να φέρουν βάρη μέχρι 200 ​​ή 250 λίβρες, ενώ τα μοντέλα βαρέως τύπου μπορούν να μεταφέρουν επιβάτες βάρους έως 500 λίβρες.

Εάν είστε ταξιδιώτης με θέματα κινητικότητας, αλλά δεν έχετε δικό σας σκούτερ, ίσως να θέλετε να νοικιάσετε ένα για το επόμενο ταξίδι σας. Μπορείτε να έχετε το σκούτερ παραδοθεί στο σπίτι, στο ξενοδοχείο ή στο κρουαζιερόπλοιο και να το έχετε πάρει εκεί στο τέλος των διακοπών σας. Αν ταξιδεύετε αεροπορικώς, μπορείτε να ελέγξετε πούλμαν το ενοικιαζόμενο σκούτερ σας στα περισσότερα αεροδρόμια, επιτρέποντάς σας να μετακινηθείτε εύκολα από το μετρητή check-in στην πύλη σας.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θα μεταφέρουν το ενοικιαζόμενο σκούτερ σας δωρεάν, υπό τον όρο ότι θα τους δώσετε την κατάλληλη προειδοποίηση.

Πώς να νοικιάσετε ένα κινητό σκούτερ

Μπορείτε να νοικιάσετε σκούτερ κινητικότητας από αρκετές εταιρίες σε όλο τον κόσμο στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Scootaround και Scooter World. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα σκούτερ RentaScoota και Direct Mobility ενοίκιο από την εβδομάδα.

Πολλοί προορισμοί φιλικοί προς τους ηλικιωμένους διαθέτουν τοπικές εταιρείες ενοικίασης σκούτερ. Στο Ορλάντο της Φλόριντα, μπορείτε να νοικιάσετε σκούτερ από το ScootOrlando / Scooter Vacations και Walker Mobility. Η Disney World προσφέρει επίσης ενοικιάσεις σκούτερ, αν και είναι γνωστό ότι τρέχουν από σκούτερ από καιρό σε καιρό. Οι τοπικές επιχειρήσεις προσφέρουν ενοικιάσεις σκούτερ κινητικότητας στο Εθνικό Πάρκο Yosemite , το Λας Βέγκας, τη Χονολουλού και την Ουάσιγκτον, DC .

Ενοικιάστε ένα Scooter για την Κρουαζιέρα σας

Εάν κάνετε μια κρουαζιέρα και θέλετε να νοικιάσετε ένα σκούτερ, επικοινωνήστε με τη γραμμή κρουαζιέρας και ανακαλύψτε τις διαστάσεις της κρεβατοκάμαράς σας προτού επιλέξετε ένα κινητό σκούτερ. Ορισμένες γραμμές κρουαζιέρας σας ζητούν να κρατήσετε το σκούτερ σας στην κρεβατοκάμαρα τη νύχτα και ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένα μοντέλα είναι πολύ μεγάλα για να χωρέσουν. Η CruiseShipAssist / Care Vacations Ltd. και οι ειδικές ανάγκες στη θάλασσα ειδικεύονται σε ενοικιάσεις σκούτερ για επιβάτες κρουαζιερόπλοιων . και οι δύο εταιρείες παραδίδουν σκούτερ σε δημοφιλή λιμάνια κρουαζιερόπλοιων σε όλο τον κόσμο.

Μίσθωση μοτοσικλέτας για περιηγήσεις ή ανεξάρτητες διακοπές

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες μπορούν να επιτρέψουν ή να μην επιτρέψουν σκούτερ κινητικότητας σε συγκεκριμένα δρομολόγια. καλέστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα και συζητήστε τις επιλογές σας πριν κλείσετε το ταξίδι σας και νοικιάσετε το σκούτερ σας. Ομοίως, ορισμένα ξενοδοχεία μπορεί να μην επιτρέπουν τα σκούτερ κινητικότητας, επομένως είναι καλύτερο να καλέσετε και να ρωτήσετε για τις πολιτικές και τις διαστάσεις του δωματίου σας.

Μόλις έχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα καταλύματα σας στο χέρι, ήρθε η ώρα να καλέσετε εταιρείες ενοικίασης σκούτερ. Οι τιμές ποικίλλουν ευρέως ανά μοντέλο σκούτερ προορισμού και κινητικότητας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εταιρεία ενοικίασης σκούτερ θα ζητήσει το ύψος και το βάρος σας για να σας προσφέρει το καλύτερο μοντέλο σκούτερ κινητικότητας. Θα χρειαστεί επίσης να δώσετε τον προορισμό σας, το μήκος ταξιδιού και την επιλογή των θέσεων παράδοσης και παραλαβής. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν ασφάλιση ακύρωσης ταξιδιού , αλλά πολλοί δεν το κάνουν. αν ακυρώσετε, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε την πλήρη τιμή ενοικίασης ούτως ή άλλως.

Φροντίστε να ρωτήσετε κάθε εταιρεία ενοικίασης σκούτερ για αυτά τα σημαντικά ζητήματα:

Αν είναι δυνατόν, ρωτήστε τους φίλους ή αναζητήστε ηλεκτρονικά συστάσεις ενοικίασης σκούτερ και κριτικές για τον συγκεκριμένο προορισμό σας ή την κρουαζιέρα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η εταιρεία ενοικίασης που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας δεν είναι η επιλογή χαμηλότερης τιμής, ιδιαίτερα αν κάνετε κρουαζιέρα.