Οδηγός Ταξιδιωτών για το μεσημεριανό γεύμα στο Περού

Το μεσημεριανό γεύμα ( almuerzo ) είναι το κύριο γεύμα της ημέρας στο Περού και ένας σπουδαίος χρόνος για τους ταξιδιώτες να δοκιμάσουν μερικά από τα παραδοσιακά πιάτα του έθνους. Το μεσημεριανό γεύμα στο Περού ξεκινάει από το μεσημέρι μέχρι τη 1 μ.μ. Είναι συνηθισμένο τα καταστήματα και τα γραφεία να κλείνουν το μεσημέρι, με τους υπαλλήλους να επιστρέφουν στην εργασία τους μέχρι τις 3 μ.μ. Πολλοί Περουβιανοί πηγαίνουν σπίτι για μεσημεριανό γεύμα, αλλά θα βρείτε πολλές επιλογές για μεσημεριανό γεύμα σε όλα εκτός από τα μικρότερα χωριά.

Πού να φάτε το μεσημεριανό γεύμα στο Περού

Το Ceviche είναι παραδοσιακά ένα μεσημεριανό πιάτο, με το μεσημέρι να είναι η καλύτερη στιγμή για να καθίσετε σε ένα cevichería για μια γιορτή με ασβέστη μαριναρισμένα θαλασσινά.

Τα εστιατόρια και τα μπιστρό Streetside παρέχουν καλές ευκαιρίες παρακολούθησης των ανθρώπων, αλλά προετοιμάζονται να πληρώσουν πολύ υψηλότερα από τον κανόνα σε τουριστικά προσανατολισμένα καταστήματα. Το Περού φιλοξενεί επίσης πολλά κινεζικά εστιατόρια, γνωστά ως chifas , όπου μπορείτε να αγοράσετε τεράστιες πλάκες καλά προετοιμασμένου και φθηνού φαγητού.

Αν δεν έχετε χρόνο να καθίσετε και να απολαύσετε, μπορείτε να πάρετε κάποια παραδοσιακά σπεσιαλιτέ του Περουβιού. Εμπαναδάς, tamales, humitas και juanes είναι ιδανικοί για να γεμίσουν σε σακίδια πριν πηδούν σε ένα λεωφορείο. Για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο Περού, είναι δύσκολο να κερδίσετε το μεσημεριανό μεσημεριανό γεύμα, μια περουβιανή επιλογή για μεσημεριανό γεύμα που αξίζει ένα δικό του τμήμα.

Το Περουβιανό Μενού Ρύθμιση Γεύματος

Καθώς περπατάτε στους δρόμους του Περού αναζητώντας το μεσημεριανό γεύμα, θα παρατηρήσετε ένα μεγάλο αριθμό πινακίδων που λένε " Menú ". Είτε μπροστά σε εστιατόριο κορυφαίου τύπου είτε δίπλα στην πόρτα του τι φαίνεται σαν κανονικό σπίτι, το σημάδι σας προσκαλεί για ένα γεύμα καθορισμένο γεύμα.

Όσον αφορά την αξία για τα χρήματα, το περουβιανό μεσημεριανό γεύμα είναι δύσκολο να νικήσει, ειδικά σε οικογενειακά κέντρα όπου συχνάζουν οι τακτικοί Περουβιανοί.

Το μεσημβρινό μενού είναι κοινό σε όλο το Περού, από τις μεγάλες πόλεις μέχρι και τις μικρότερες πόλεις και χωριά. Το γεύμα αποτελείται από έναν εκκινητή, μια κύρια πορεία, ένα ποτό και μερικές φορές ένα μικρό επιδόρπιο.

Θα έχετε συνήθως δύο ή τρεις εκκινητές για να διαλέξετε και μια ευρύτερη επιλογή από κύρια μαθήματα.

Το menú είναι μια ευλογία για τους backpackers του προϋπολογισμού. Αν ταξιδεύετε στο Περού με έναν προϋπολογισμό , αποφύγετε τα γεύματα σε πολυτελή εστιατόρια και οδηγείτε σε μικρότερες εγκαταστάσεις. Η διακόσμηση μπορεί να είναι ελλιπής, αλλά ένα γεύμα δύο πιάτων, με το ποτό που περιλαμβάνεται, για τόσο λίγο όσο το US $ 1,50 δεν είναι τίποτα να ρουφούν.

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά σημεία που αξίζει να αναφερθούν για το Περουβιανό μεσημεριανό γεύμα. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, το φαγητό είναι συχνά εκπληκτικά καλό - αλλά μπορεί επίσης να είναι συγκλονιστικά κακό. Αν δεν θέλετε ένα πόδι κοτόπουλου σε κρύο νερό που ακολουθείται από ένα πιάτο φασολιών και οστού, αγοράστε πάντα το menu σας σε ένα αρκετά απασχολημένο κατάστημα. Οι ντόπιοι ξέρουν πού να φάνε, γι 'αυτό νοσηλεύστε κενά τραπέζια ως προειδοποιητικό σήμα

Τέλος, τα μεσημεριανά γεύματα αρχίζουν περίπου το μεσημέρι και τελειώνουν γύρω στις 3 μ.μ. Μετά από τη 1 μ.μ., οι κύριες επιλογές μαθημάτων θα αρχίσουν σιγά-σιγά να μειώνονται, αφήνοντάς σας με τις λιγότερο δημοφιλείς επιλογές. Για πιο φρέσκο ​​φαγητό και μεγαλύτερη ποικιλία πιάτων, προσπαθήστε να φάτε το μεσημεριανό γεύμα μεταξύ του μεσημεριού και της 1 μ.μ.

Τι να φάτε για το μεσημεριανό γεύμα στο Περού

Το Περού έχει μια τεράστια ποικιλία τυπικών πιάτων μεσημεριανού, επομένως η διαδικασία επιλογής μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη, ειδικά αν δεν μιλάτε ισπανικά.

Εδώ είναι μερικοί εκκινητές και κύρια μαθήματα που εμφανίζονται συχνά στα περουβιανά μενού .

Εκκινητές:

Κύρια μαθήματα: