Διαδίκτυο στο Περού

Η πρόσβαση στο Περού στο Ιντερνετ είναι καλή, αλλά δεν είναι άψογη. Οι ταχύτητες σύνδεσης κυμαίνονται από ανεπιφύλακτα αργή έως εντυπωσιακά γρήγορη, σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με την τοποθεσία σας. Σε γενικές γραμμές, δεν θα έχετε προβλήματα με τις καθημερινές εργασίες, όπως η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η πλοήγηση στο διαδίκτυο, αλλά δεν αναμένετε πάντοτε τη ροή χωρίς ραβδώσεις ή τις γρήγορες λήψεις.

Δημόσιες εκδρομές στο Περού

Υπάρχουν παντόφλες ( cabinas públicas ) σχεδόν παντού στο Περού, ακόμη και σε πολλά μικρά αγροτικά χωριά.

Στις πόλεις και τις πόλεις, σπάνια πρέπει να περπατήσετε περισσότερο από δύο ή τρία τετράγωνα πριν δείτε ένα σημάδι λέγοντας "Internet". Περπατήστε μέσα, ζητήστε έναν υπολογιστή και ξεκινήστε. Αναμείνετε να πληρώσετε περίπου US $ 1.00 ανά ώρα (περισσότερο στις τουριστικές περιοχές)? οι τιμές καθορίζονται εκ των προτέρων ή θα δείτε ένα μικρό τρέχον μέτρο στην οθόνη σας. Τα περίπτερα του Διαδικτύου είναι συχνά μικρά για αλλαγή , οπότε προσπαθήστε να έχετε μερικά νομίσματα nuevo sol στην τσέπη σας.

Τα περίπτερα του Διαδικτύου παρέχουν έναν φτηνό τρόπο για να διατηρούν επαφή με τους ανθρώπους πίσω στο σπίτι. Οι περισσότεροι δημόσιοι υπολογιστές έχουν ήδη εγκαταστήσει το Windows Live Messenger, ενώ το Skype τείνει να είναι σπάνιο έξω από τις μεγάλες πόλεις. Προβλήματα με μικρόφωνα, ακουστικά και κάμερες είναι κοινά. εάν κάτι δεν λειτουργεί, ζητήστε νέο εξοπλισμό ή διακόψτε τους υπολογιστές. Για σάρωση και εκτύπωση, αναζητήστε μια μοντέρνα καμπίνα διαδικτύου.

Γρήγορη συμβουλή : Τα πληκτρολόγια της Λατινικής Αμερικής έχουν μια ελαφρώς διαφορετική διάταξη από τα πληκτρολόγια αγγλικής γλώσσας.

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα είναι πώς να πληκτρολογείτε '@' - το κανονικό Shift + @ δεν λειτουργεί κανονικά. Αν δεν συμβαίνει, δοκιμάστε τον έλεγχο + Alt + @ ή κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Alt και πληκτρολογήστε 64.

Wi-Fi πρόσβαση στο Internet στο Περού

Εάν ταξιδεύετε στο Περού με φορητό υπολογιστή, θα βρείτε συνδέσεις Wi-Fi σε ορισμένες καμπίνες διαδικτύου, σύγχρονες (μοντέρνες) καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και στα περισσότερα ξενοδοχεία και ξενώνες.

Ξενοδοχεία τριών αστέρων (και άνω) συχνά διαθέτουν Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο. Αν όχι, μπορεί να υπάρχει ένα σαλόνι Wi-Fi κάπου στο κτίριο. Οι ξενώνες συνήθως διαθέτουν τουλάχιστον έναν υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο για τους επισκέπτες.

Τα σύγχρονα καφέ είναι μια καλή επιλογή για Wi-Fi. Αγοράστε έναν καφέ ή ένα pisco ξινό και ζητήστε τον κωδικό πρόσβασης. Αν κάθεστε κοντά στο δρόμο, κρατήστε το μισό μάτι γύρω σας. Περιστασιακή κλοπή είναι κοινή στο Περού - ειδικά κλοπή κλοπή που περιλαμβάνει πολύτιμα αντικείμενα, όπως φορητούς υπολογιστές.

Μόντεμ USB

Τόσο τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Claro όσο και το κινητό τηλέφωνο Movistar προσφέρουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω μικρών μόντεμ USB. Οι τιμές ποικίλλουν, αλλά ένα πρότυπο πακέτο κοστίζει περίπου S / .100 (US $ 37) ανά μήνα. Ωστόσο, η υπογραφή μιας σύμβασης θα είναι πολύπλοκη - αν όχι αδύνατη - εάν βρίσκεστε στο Περού για μικρό χρονικό διάστημα σε μια τουριστική βίζα.