Καταστήματα Crystal City: Καταπληκτικοί χώροι για ψώνια και φαγητό

Τα καταστήματα Crystal City είναι μία από τις κορυφαίες εμπορικές περιοχές στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC, που βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Potomac με όμορφη θέα στην Washington DC και το Reagan National Airport . Τα καταστήματα Crystal City είναι μια συλλογή από περισσότερα από 200 καταστήματα, καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες που βρίσκονται μαζί στους δρόμους με δέντρα. Υπάρχει ένα γήπεδο φαγητού με περισσότερες από δύο δεκάδες casual εστιατόρια, καθώς και μια ποικιλία από εθνοτικά και εξαιρετικά εστιατόρια.

Με εύκολη πρόσβαση στο μετρό της Ουάσινγκτον και έντεκα ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα καταστήματα Crystal City, η περιοχή είναι ένας εξαιρετικός εναλλακτικός προορισμός για να μείνετε όταν επισκεφθείτε την πρωτεύουσα του έθνους.

Τοποθεσία

Διεύθυνση: Crystal Drive μεταξύ 15ου και 23ου δρόμου. Crystal City, Βιρτζίνια . Οι κύριες εισόδους στο δρόμο βρίσκονται στα 2100/2200 Crystal Drive και 1750 Crystal Drive.

Το Crystal City Shops βρίσκεται ακριβώς έξω από τη διαδρομή 1, στη στάση του μετρό Crystal City, πέντε λεπτά από το κέντρο της Washington, DC, την παλιά πόλη της Αλεξάνδρειας και το εθνικό αεροδρόμιο Ronald Reagan. ( Δείτε ένα χάρτη )

Χώρος στάθμευσης: Υπάρχουν δύο γκαράζ με εισόδους που βρίσκονται στο 220 20th Street ακριβώς βόρεια του Crystal Drive και στο 1750 Crystal Drive μεταξύ 18ης οδού και 15ης οδού. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν τις καθημερινές μετά τις 16:00 και όλη την ημέρα τα σαββατοκύριακα.

Εστιατόρια

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.thecrystalcityshops.com

Ξενοδοχεία

Η Βόρεια Βιρτζίνια βρίσκεται λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Ουάσιγκτον και έχει πολλά αξιοθέατα που αξίζει να επισκεφθείτε. Δείτε έναν οδηγό για τα κορυφαία 15 αξιοθέατα της Βόρειας Βιρτζίνια.