Καλύτερες διοργανώσεις και μαραθώνιοι στην περιοχή Ουάσιγκτον DC

Ετήσιες κούρσες στο DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια

Η Washington DC είναι ένας δημοφιλής προορισμός για ποικίλες εκδηλώσεις και μαραθώνες. Με την εικονική αρχιτεκτονική και το όμορφο τοπίο, η πρωτεύουσα του έθνους προσφέρει μια εξαιρετική τοποθεσία για υπαίθριους αθλητικούς αγώνες. Ακολουθεί ένας οδηγός για τα πιο δημοφιλή ετήσια γεγονότα. (κατά σειρά)

Το τρέξιμο του Cupid's Undie
Φεβρουάριος. Οι συμμετέχοντες πραγματοποιούν ένα γύρο 1,75 μιλίων γύρω από το κτίριο του Καπιτώπου των Η.Π.Α. στα θεαματικά κούνια του Αγίου Βαλεντίνου για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Ίδρυμα για τα Ογκικά των Παιδιών.

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου 8Κ
Μάρτιος. Η Ουάσινγκτον, DC ξεκινάει την ανοιξιάτικη σεζόν με μια μέρα οικογενειακής διασκέδασης, συμπεριλαμβανομένης της 8K, μια διασκεδαστική διαδρομή για παιδιά, ιρλανδικό χορό και διασκέδαση.

Σειρά Rock n Roll - Εθνικός Μαραθώνιος
Μάρτιος. Ο αγώνας των 26,2 μιλίων ξεκινάει στο στάδιο RFK και παρέχει δρομείς και θεατές με θέα στα εθνικά μνημεία και μνημεία, το National Mall και τις καλύτερες γειτονιές της Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβανομένων μερών που διαπερνούν το Adams Morgan, το Kalorama, το Poplar Point και πολλά άλλα. Ο ετήσιος αγώνας στον αγώνα της Ουάσινγκτον, DC, συγκεντρώνει κεφάλαια για τοπικές οργανώσεις νέων που χρησιμοποιούν αθλήματα για να οικοδομήσουν χαρακτήρα, να ενθαρρύνουν τη φυσική κατάσταση και να ενισχύσουν την εκπαίδευση.

Σειρά Συμβάντων MCM
Μάρτιος - Νοέμβριος. Ο Μαραθώνιος θαλάσσιου σώματος φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών του έτους. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Marine Corps 17.75K. η λασπώδης διασκέδαση του Run Amuck και του Mini Run Amuck. το Crossroads 4-Miler και το Τρένο 10K και Kids Mile.

Το Marine Corps Historic Half events περιλαμβάνει το Historic Half, το νέο Marine Corps Historic 10K (6.2χλμ.) Και το Semper Fred 5K (3.1 μίλια).

Cherry Blossom 10 Mile Run
Απρίλιος. Στο πλαίσιο του National Cherry Blossom Festival, η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα 10 Mile Run, 5k Run Walk και 1k Kids Run. Το μάθημα διασχίζει τη Memorial Bridge, συνεχίζει στο Rock Creek Parkway λίγο πριν το Κένεντι Κέντρο, βγάζει τη λεκάνη της παλίρροιας και περιβάλλει το Hains Point.

Εθνική Αστυνομική Εβδομάδα 5Κ
Ενδέχεται. Το 5Κ τιμά τους πεσμένους αξιωματικούς επιβολής του νόμου αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση των αξιωματικών θυσίας κάθε μέρα. Η εκδήλωση συγκεντρώνει χρήματα για την υποστήριξη προγραμμάτων ODMP, όπως το No Parole for Cop Kil Killers, η Γραμμή Δασικών Ειδοποιήσεων, το ODMP K9, η Survivor Benefits Database και η έρευνα για την αποκάλυψη των ιστοριών ξεχασμένων ηρώων.

Semper Fi 5Κ
Ενδέχεται. Η ετήσια εκδήλωση πραγματοποιείται στο πάρκο Anacostia της Ουάσιγκτον για να συγκεντρώσει χρήματα για την παροχή οικονομικής βοήθειας και λύσεων ποιότητας ζωής στους ναυτικούς και τους ναυτικούς, καθώς και μέλη του στρατού, της Πολεμικής Αεροπορίας και της Ακτοφυλακής που υπηρετούν τις ναυτικές δυνάμεις.

Τρίαθλο των εθνών
Σεπτέμβριος. Η εκδήλωση πολλαπλών αθλημάτων στην Ουάσινγκτον περιλαμβάνει μια γραφική πορεία που περνάει από το National Mall, μια κολύμβηση 1,5k στον ποταμό Potomac, μια ποδηλασία 40χλμ μέσω των δρόμων του DC και του Maryland και ένα 10χ πέρα ​​από τα ιστορικά μνημεία της πόλης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν μια δωρεάν διήμερη εκδήλωση Health & Fitness Expo και ένα φεστιβάλ τελετουργίας που περιλαμβάνει ζωντανό συγκρότημα.

Γούντρου Γουίλσον Μισή Μαραθώνιος
Οκτώβριος. Η κούρσα ποδιών 13,1 χιλιομέτρων αντιμετωπίζει τους δρομείς μέχρι οκτώ επιπλέον μίλια από το όμορφα γραφικό πάρκο George Washington Memorial Park στην γέφυρα Woodrow Wilson, η οποία κυματίζει πάνω από τον ποταμό Potomac.

Αυτός ο αγώνας ωφελείται από πολλούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και υποστηρίζεται από διάφορες τοπικές και εθνικές οργανώσεις που λειτουργούν, πολιτικές και επιχειρηματικές.

Στρατός Δέκα-Μίλερ
Οκτώβριος. Το μακρινό μάθημα των 10 μιλίων ξεκινάει και τελειώνει στο Πεντάγωνο του Arlington, VA και περνάει από το National Mall στην Ουάσιγκτον. Στρατιωτικοί και πολιτικοί δρομείς προέρχονται από όλο τον κόσμο για να λάβουν μέρος σε αυτή την ετήσια παράδοση. Οι δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου αγώνων περιλαμβάνουν μια εκδήλωση αγώνων διάρκειας δύο ημερών, κλινικές γυμναστικής, εκδρομές νεολαίας, συμβαλλόμενο μέρος μετά την κούρσα και σκηνές HOOAH από στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Μαραθώνιο θαλάσσιου σώματος
Οκτώβριος. Ο αγώνας που είναι γνωστός ως "Μαραθώνιος του Λαού" συγκεντρώνει δρομείς από όλα τα κοινωνικά στρώματα για να συμμετάσχουν σε μια πατριωτική φυλή και μια ημέρα φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων. Το παραδοσιακό μάθημα Marathon Corps Marathon είναι 26,2 μίλια και ένας αγώνας 10K επιτρέπει επίσης στους δρομείς όλων των ηλικιών να συμμετάσχουν σε ένα μικρότερο event 6,2 μιλίων.

Το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει επιπλέον εκδηλώσεις, όπως το Expo για Υγεία και Φυσική Κατάσταση, το Υγιεινό Παιδικό Διασκεδαστικό Τρέξιμο, το Crystal Run (φεστιβάλ στο Crystal City) και το Φεστιβάλ Μαραθωνίου Φινλανδίας Marine Corps.

Τουρκία Trots
Νοέμβριος. Αυτά τα τρέχοντα γεγονότα έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν να κινηθείτε κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών και να συγκεντρώσετε χρήματα για τους άπορους. Τουρκία Trots πραγματοποιούνται στην Ουάσινγκτον, DC, Μέριλαντ ή τη Βόρεια Βιρτζίνια.

Jingle σε όλη τη διαδρομή 5Κ
Δεκέμβριος. Οι διακοπές που εμπνέονται από το 5Κ παίρνουν τους δρομείς μέσα στους δρόμους του κέντρου της Ουάσινγκτον, του DC, στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, στα μουσεία του παρελθόντος και σε όλη την National Mall. Οι γραμμές εκκίνησης και τερματισμού βρίσκονται στη Λεωφόρο Pennsylvania NW, μεταξύ των 12ου και 13ου δρόμου, κοντά στην πλατεία Freedom Plaza.

Fairfax Four Miler
Δεκέμβριος. Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση φέρνει την κοινότητα μαζί για μια βραδιά της υγιεινής διασκέδασης στην Παλιά Πόλη Fairfax. Η εκδήλωση αυτή υποστηρίζει τον Σύλλογο νεαρών αστυνομικών της Fairfax. Ένα συμβαλλόμενο μέρος μετά το αγώνισμα περιλαμβάνει φαγητό και διασκέδαση

Δείτε επίσης έναν οδηγό για Περιπατητικές Περιηγήσεις στην Ουάσιγκτον DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια