Φιλανθρωπικοί περίπατοι στην Ουάσινγκτον, DC Περιοχή: 2018

Ένα ημερολόγιο περιπάτων για αξιόλογες αιτίες γύρω από την πρωτεύουσα

Οι φιλανθρωπικές εκδρομές είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να βελτιώσετε τη δική σας υγεία και να συγκεντρώσετε χρήματα για αξιόλογες φιλανθρωπικές οργανώσεις της περιοχής Ουάσιγκτον, DC ταυτόχρονα. Ειδικές εκδηλώσεις διοργανώνονται κάθε χρόνο, παρέχοντας την ιδανική ευκαιρία για εθελοντισμό κάποιου χρόνου, καθορισμού στόχων άσκησης και δημιουργίας νέων φίλων. Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα των επερχόμενων περιπάτων στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC, συμπεριλαμβανομένης της Μέριλαντ και της Βιρτζίνια. Σημειώστε ότι οι ακριβείς ημερομηνίες ενημερώνονται όπως ανακοινώθηκε.

Συμφωνία για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου - Εφαρμογή 5k
Μάρτιος - Ουάσιγκτον, DC
Το Scope It Out 5K θα ξεκινήσει στο Freedom Plaza , 13η και Πενσυλβάνια και θα περιλαμβάνει μια γραφική περιοδεία σε δημοφιλείς τοποθεσίες DC, όπως η Εθνική Γκαλερί, το Newseum, το Κεντρικό Γραφείο του FBI, το Θέατρο της Ford, οι Βοτανικοί Κήποι των ΗΠΑ και το Καπιτώλιο. Το γεγονός, που διεξήχθη κατά τη διάρκεια του Εθνικού Μήνα Ευαισθητοποίησης του Καρκίνος του Κολπικού Καρκίνου, επικεντρώνεται στην συνειδητοποίηση του καρκίνου και την προσοχή στην κολονοσκόπηση. Η ζώνη μετρό της Ουάσιγκτον, DC έχει το τρίτο υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από τον καρκίνο του παχέος εντέρου στη χώρα. Συνολικά, ο καρκίνος του παχέος εντέρου είναι η 2η κύρια αιτία θανάτων από καρκίνο σε άνδρες και γυναίκες.

Εθνικός περίπατος για την επιληψία
14 Απριλίου 2018 - Ουάσιγκτον, DC
Το 2 μίλι περπάτημα κατά μήκος του Εθνικού Mall δημιουργεί χρήματα για το Ίδρυμα Επιληψίας για να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι με κατασχέσεις είναι σε θέση να συμμετέχουν σε όλες τις εμπειρίες της ζωής. και για την πρόληψη, τον έλεγχο και τη θεραπεία της επιληψίας μέσω της έρευνας, της εκπαίδευσης, της υπεράσπισης και των υπηρεσιών.

Make-A-Wish Mid-Atlantic Walk για τις επιθυμίες
Απρίλιος - Ουάσιγκτον, DC
Ιούνιος - Fairfax, VA
Make-A-Wish Το Mid-Atlantic κερδίζει χρήματα για να παραδώσει τις επιθυμίες των τοπικών παιδιών με απειλητικές για τη ζωή ιατρικές καταστάσεις. Οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών απολαμβάνουν μια βόλτα, τοπική κουζίνα, μουσική, οικογενειακές δραστηριότητες και ειδικές εμφανίσεις.

Βαμβακερή κορδέλα βημάτων αδελφών Brambleton Run
Απρίλιος - Brambleton, VA
Παρουσιάστηκε από το Κέντρο έκτακτης ανάγκης StoneSpring, τα έσοδα από τη φυλή ωφελούν τους τοπικούς ασθενείς με καρκίνο του μαστού. Συνεργαζόμενοι με το νοσοκομείο Inova Loudoun καθώς και με πολλούς τοπικούς προμηθευτές, οι Step Sisters παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς, παράδοσης φρέσκων τροφίμων, καθαρισμού σπιτιών, υπηρεσιών γκαζόν και παιδικής μέριμνας για όσους υποβάλλονται σε θεραπεία για τη νόσο.

Breath Deep 5K Walk για LUNGevity
Απρίλιος - Columbia, MD
Στη μνήμη του Δρ Clement B. Knight, η βόλτα αυξάνει τα χρήματα για το Ίδρυμα LUNGevity για να χρηματοδοτήσει την έρευνα για τον καρκίνο του πνεύμονα. Ο Δρ Knight, ο οποίος πέθανε στις 9 Αυγούστου 2012, σε ηλικία 62 ετών, αναγνωρίστηκε εδώ και πολλά χρόνια στον Οδηγό για τους Top Physicians. Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι ο κορυφαίος φονιάς καρκίνου στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζοντας περίπου 160.000 ζωές ετησίως. Είναι μια καταστροφική ασθένεια που μπορεί να προσβάλει κανέναν, ανεξάρτητα από την ιστορία του καπνίσματος, το φύλο ή την εθνικότητα.

Bright Αρχές 5K αγώνα
Απρίλιος - Ουάσιγκτον, DC
Η εκδήλωση 5K βοηθά τις τοπικές οικογένειες να περάσουν από την έλλειψη στέγης, προετοιμάζοντας τα παιδιά τους για να μπουν στο νηπιαγωγείο έτοιμο να διαβάσει και έτοιμο να μάθει. Ο ετήσιος αγώνας διοργανώνεται από εθελοντές από την Junior League της Ουάσινγκτον. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα μπλουζάκι, μια τσάντα, μια τροφή και ένα νερό, και θα μπουν σε ένα σχέδιο για τα βραβεία εραστών.

Γνωρίστε σε νέα τοποθεσία φέτος στην Πενσυλβάνια Ave. NW.

MS Walk - Εθνική Εταιρεία MS, Κεφάλαιο Εθνικού Κεφαλαίου
Απρίλιος - Ουάσιγκτον, DC
Αυτός ο περίπατος, με τη χορηγία του Booz Allen Hamilton, είναι ένα διασκεδαστικό, οικογενειακό γεγονός. Οι περιπατητές αυξάνουν την ευαισθητοποίηση και τα χρήματα για να ωφεληθούν από την καταπολέμηση της σκλήρυνσης κατά πλάκας. Το MS, μια απρόβλεπτη, συχνά αναπηρική ασθένεια του κεντρικού νευρικού συστήματος, διακόπτει τη ροή πληροφοριών μέσα στον εγκέφαλο και μεταξύ του εγκεφάλου και του σώματος. Τα MS επηρεάζουν περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Αρθρίτιδα Περπάτημα
Μάιος - Greenbelt, MD
Μάιος - Αννάπολη, MD
Μάιος - Nationals Park, Ουάσιγκτον, DC
Η εκδήλωση υπογραφής του Ιδρύματος Αρθρίτιδας αυξάνει τα κεφάλαια και την ευαισθητοποίηση για την καταπολέμηση της αρθρίτιδας, της πιο συνηθισμένης αιτίας αναπηρίας του έθνους. Οι συμμετέχοντες περπατούν προς τιμήν ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας σε ένα μάθημα τριών μιλίων ή ενός μιλίου και συμμετέχουν σε δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.



Avon Walk για τον καρκίνο του μαστού
Μάιος - Ουάσινγκτον, DC
Ο Περίπατος Avon είναι ένας περίπατος μαραθωνίου που εκτείνεται σε ένα Σάββατο και Κυριακή. Μπορείτε να περπατήσετε όσο διαλέγετε ή μέχρι τα 39 μίλια καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Για να συμμετάσχει ως περιπατητής στο Walk Walk για τον καρκίνο του μαστού Avon, κάθε άτομο δεσμεύεται να αυξήσει τουλάχιστον $ 1.800 για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Ρελέ για τη ζωή
Ημερομηνίες Vary - Πολλές τοποθεσίες στην περιοχή Washington, DC
Το Relay for Life είναι ένας συλλέκτης αμερικανικού οργανισμού για τον καρκίνο, μια ολονύκτια δραστηριότητα όπου ομάδες ανθρώπων συναντώνται σε σχολεία, εκθεσιακούς χώρους ή πάρκα και παίρνουν στροφές περπατώντας ή τρέχοντας γύρους. Αυτό το φιλανθρωπικό γεγονός φέρνει μια κοινότητα μαζί για να συγκεντρώσει χρήματα για την πρόληψη, τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η Δημόσια Υπηρεσία 5Κ
Μάιος - Ουάσινγκτον, DC
Το 5Κ στο Εθνικό Λιμάνι ξεκινά την Εβδομάδα Δημόσιας Υπηρεσίας και δίνει στους κυβερνητικούς υπαλλήλους, τις οικογένειες και τους φίλους τους έναν τρόπο να δείξουν την υποστήριξή τους και την εκτίμησή τους για τους αφοσιωμένους δημόσιους υπαλλήλους του έθνους μας. Τα έσοδα θα ωφελήσουν το Ομοσπονδιακό Ταμείο Εκπαίδευσης και Βοήθειας των Εργαζομένων (FEEA), μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει υποτροφίες και βοήθεια έκτακτης ανάγκης. Απαιτείται προκαταβολή.

Φυλή για Ελπίδα
Μάιος - Ουάσινγκτον, DC
Πρόκειται για μια πεζοπορία 5 χιλιομέτρων με στόχο τη συγκέντρωση 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρηματοδότηση καινοτόμων ερευνών στον όγκο του εγκεφάλου και για την υποστήριξη οικογενειών που επλήγησαν από αυτή την καταστροφική ασθένεια. Οι παροχές ωφελούνται από δύο μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, την Εταιρεία Ογκολογικών Εγκεφάλων και την Επιτάχυνση της Καρκίνου Καρκίνου Εγκεφάλου. Ο αγώνας περιλαμβάνει μια διασκεδαστική διαδρομή για παιδιά, το τείχος της ελπίδας και αφιερώματα σε επιζώντες όγκου στον εγκέφαλο.

Εθνική Αστυνομική Εβδομάδα 5Κ
Μάιος - Ουάσινγκτον, DC
Η ετήσια εκδήλωση αυξάνει την ευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση των ανησυχιών των επιζώντων της αστυνομίας (COPS), μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που τιμά τους αξιωματικούς επιβολής του νόμου που έδωσαν τη ζωή τους ενώ υπηρετούσαν στη γραμμή των καθηκόντων. Το 5Κ θα ξεκινήσει στις 3η και E Street, NW και θα τελειώσει στην 4η οδό, ΒΔ, κοντά στο εθνικό μνημόσυνο επιβολής του νόμου .

Ronald McDonald House Charities® Κόκκινο παπούτσι 5K Run & Walk
Μάιος - Herdon, VA
Η οικογένεια Ronald McDonald House Charities® της μεγαλύτερης Ουάσινγκτον, DC βοηθά τα παιδιά να θεραπεύονται ταχύτερα και καλύτερα. Το φιλικό προς την οικογένεια Red Shoe 5K είναι για δρομείς, περιπατητές αναψυχής και δρομείς. Τα παιδιά μπορούν να πάρουν ώρες κοινής ωφέλειας. Ο αγώνας ξεκινά στις 9:00 π.μ. Παιδική διασκεδαστική εκδήλωση στις 8:45 π.μ. Ανταγωνιστικοί και μη ανταγωνιστικοί δρομείς και περιπατητές είναι ευπρόσδεκτοι.

Μεγάλα βήματα για το Ίδρυμα Κυστικής Ίνωσης
Ημερομηνίες Vary (Μάιος) - Πολλές τοποθεσίες στην περιοχή DC
Οι άνθρωποι μιας τοπικής κοινότητας σχηματίζουν ομάδες μέσω του χώρου εργασίας, των συλλόγων και των οργανισμών τους ή με τους φίλους και την οικογένειά τους. Ο περίπατος είναι μια διασκεδαστική, οικογενειακή γιορτή που περιλαμβάνει δραστηριότητες για παιδιά, φαγητό και εορταστικές εκδηλώσεις.

Το Semper Fi 5K
Μάιος - Ουάσινγκτον, DC
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Πάρκο Anacostia στις Ημέρες των Ενόπλων Δυνάμεων και θα ωφελήσει το Semper Fi Fund, μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει οικονομική βοήθεια στα μέλη των υπηρεσιών και στις οικογένειές τους για ανάγκες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και της ανάκαμψης, καθώς και διαιωνίζοντας τις ανάγκες μετατροπές στο σπίτι, προσαρμοσμένες μεταφορές και εξειδικευμένο εξοπλισμό. Απαιτείται προηγμένη εγγραφή.

Περπατήστε για να θεραπεύσετε τον διαβήτη
Μάιος - Leesburg, VA
Ιούνιος - Ουάσινγκτον, DC
Η διαδρομή διασκέδασης των 5K και των οικογενειών διασκέδασης 2K χρηματοδοτείται από το Κεφάλαιο του Κεφαλαίου του Ιδρύματος για την έρευνα για τα νεανικά διαβήτη, με στόχο τη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς διαβήτη τύπου 1. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 900.000 άνθρωποι συγκεντρώνουν πάνω από 75 εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα που αλλάζει τη ζωή. Παρέχεται μουσική και οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν τη ζωντανή ψυχαγωγία, τις δραστηριότητες των παιδιών και τα σνακ που προσφέρονται από τους πωλητές.

Susan G. Komen Εθνική φυλή για τη θεραπεία

Σεπτέμβριος - Ουάσιγκτον, DC
Η εκδήλωση 5K αυξάνει τα κεφάλαια για την εκπαίδευση για την υγεία του μαστού και την καρκίνο του μαστού, προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου και θεραπείας για τα ιατρικώς ανεπαρκή. Ο αγώνας συγκεντρώνει περισσότερους από 40.000 συμμετέχοντες από όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 3.000 επιζώντες του καρκίνου του μαστού. Γνωρίστε στο Freedom Plaza, 14th St και Pennsylvania Ave NW.

Αγίου Ιούδα Δώστε ευχαριστίες
Σεπτέμβριος - Ουάσιγκτον, DC.
Η φιλική προς την οικογένεια διαδρομή 5K θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 65 κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα. Το Παιδικό Ερευνητικό Νοσοκομείο Αγίου Ιωάννη αναγνωρίζεται διεθνώς για την πρωτοποριακή του εργασία για την εξεύρεση θεραπείας και την προστασία των παιδιών με καρκίνο και άλλες καταστροφικές ασθένειες. Ο St. Jude είναι το μοναδικό κέντρο παιδιατρικής έρευνας για τον καρκίνο, όπου οι οικογένειες δεν πληρώνουν ποτέ για θεραπεία που δεν καλύπτεται από ασφάλιση. Κανένα παιδί δεν έχει ποτέ αρνηθεί τη θεραπεία λόγω της ανικανότητας της οικογένειας να πληρώσει.

Φως ο δρόμος Περπατήστε
Σεπτέμβριος - Ουάσιγκτον, DC
Ο Φάρος της Κολούμπια για τους Τυφλούς χορηγεί τη βόλτα για να συγκεντρώσει χρήματα για προγράμματα που βοηθούν τους τυφλούς ή άτομα με προβλήματα όρασης στην περιοχή DC να ξεπεράσουν τις προκλήσεις της απώλειας όρασης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης έναν αγώνα για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών και μια σιωπηρή δημοπρασία.

Περπατήστε έξω από το Πάρκινσονς
Σεπτέμβριος - Ουάσιγκτον, DC
Η φιλική προς την οικογένεια απόσταση 1,5 μιλίων από το πάρκο Nationals Parks ωφελεί το Πάρκινσον Ίδρυμα Εθνικής Πρωτεύουσας (PFNCA), μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ατόμων που επηρεάζονται από τη νόσο του Parkinson, τους συνεργάτες φροντίδας και τις οικογένειές τους, και ενθαρρύνει την αίσθηση της κοινότητας για να εξασφαλίσει ότι κανείς δεν θα αντιμετωπίσει μόνο τη νόσο. Το PFNCA παρέχει προγράμματα άσκησης, επικοινωνίας και εκπαίδευσης για την ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής υγείας των ανθρώπων που επηρεάζονται από τη νόσο του Πάρκινσον στην Ουάσινγκτον, τη Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ευκαιρίες για φωτογραφίες στο Nationals Dugout, άσκηση, γιόγκα και χορευτικές διαδηλώσεις, δραστηριότητες για παιδιά και πολλά άλλα.

CureSearch Περπατήστε για τον Καρκίνο του Παιδιού
Οκτώβριος - McLean, VA
Το CureSearch Walk γιορτάζει και τιμά τα παιδιά των οποίων η ζωή έχει επηρεαστεί από τον καρκίνο κατά την παιδική ηλικία, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει χρήματα για τη σωτηρία της έρευνας.

Έχουμε την πλάτη σας 5K και την απόσταση 1 χιλιομέτρου
Οκτώβριος - Reston, VA
Το Ίδρυμα Spinal Research φιλοξενεί την εκδήλωση προς τιμήν του Εθνικού Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Οστεοπόρωση με έσοδα που υποστηρίζουν προγράμματα έρευνας και εκπαίδευσης για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης της σπονδυλικής στήλης για όλους τους Αμερικανούς. Μια Έκθεση Σπονδυλικής Υγείας θα περιλαμβάνει δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια, όπως διαδραστικές περιοχές παιχνιδιού, σταθμούς χρωμάτων και εκμάθησης και αναπήδηση σε φεγγάρι.

Εθνικό Ίδρυμα Νεφρών Αναβάτης Νεφρού
Οκτώβριος - Reston, VA
Οκτώβριος - Ουάσιγκτον, DC
Αυτό το μη-ανταγωνιστικό γεγονός επικεντρώνεται στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασθένεια των νεφρών, τους κινδύνους και την ανάγκη για δωρεά οργάνων. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό, παρόλο που μεμονωμένοι συμμετέχοντες και ομάδες ενθαρρύνονται να αντλήσουν χρήματα για το Εθνικό Ίδρυμα Νεφρού που εξυπηρετεί την Περιοχή Εθνικής Πρωτεύουσας, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι η μητροπολιτική περιοχή της Ουάσινγκτον έχει το υψηλότερο επιπολασμό νεφροπάθειας Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύνδεσμος σύνδρομου Down Buddy Walk
Οκτώβριος - Fairfax, VA
Η Βόρεια Βιρτζίνια Buddy Walk είναι ένα σύντομο περίπατο ακολουθούμενο από ένα μεγάλο φεστιβάλ με διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Περισσότεροι από 2000 συμμετέχοντες αναμένεται να αντλήσουν κεφάλαια για τη στήριξη των προσπαθειών ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και υπεράσπισης του Συνδέσμου για το σύνδρομο Down της Βόρειας Βιρτζίνιας. Οι εκδηλώσεις περπατήματος περιλαμβάνουν αναπηδήσεις σε φεγγάρι, βράχο, βόλτες τρένων, σκυλιά ευκινησίας, αστυνομία, πυροσβεστικός εξοπλισμός και εξοπλισμός διάσωσης συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού ελικόπτερο, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Η Ντόρα ο εξερευνητής, ο Γκούφυ και ο Σκούμπι Ντου, οι ζωγράφοι, οι μάγοι, οι πωλητές τροφίμων, ένας περίπτερα εκθετών και πολλά άλλα!

Η Λευχαιμία & η Λέμφωμα της Εταιρείας Φως το βράδυ της νύχτας
Οκτώβριος - Reston, VA - βροχή ή λάμψη
Οκτώβριος - Rockville, MD
Οκτώβριος - Ουάσιγκτον, DC
Η ετήσια εκδήλωση περιπάτου και συγκέντρωσης χρημάτων απονέμει φόρο τιμής και φέρνει ελπίδα σε όσους αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Οι περιπατητές συγκεντρώνονται στο λυκόφως κρατώντας φωτιζόμενα μπαλόνια για να υποστηρίξουν και να τιμούν τους επιζώντες και τους αγαπημένους που έχασαν. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, δωρεάν φαγητό και διασκέδαση για όλη την οικογένεια.

Ο Σύνδεσμος Αλτσχάιμερ περπατά στο τέλος του Αλτσχάιμερ
Οκτώβριος - National Mall
Ο περίπατος είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση του έθνους για την ευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση της φροντίδας, της υποστήριξης και της έρευνας για την Αλτσχάιμερ. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν περισσότερα για τη νόσο, τις ευκαιρίες υπεράσπισης, την εγγραφή σε κλινικές δοκιμές και τα προγράμματα και τις υπηρεσίες υποστήριξης του Συνδέσμου και θα συμμετάσχουν σε μια σημαντική τελετή φόρου τιμής προς τιμήν των ατόμων που πάσχουν από τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι περιπατητές ενθαρρύνονται να αντλούν κεφάλαια.

Καλύτερος περίπατος φιλίας φίλων
Οκτώβριος - Ουάσιγκτον, DC
Το 5K Walk / Run για την αύξηση της ευαισθητοποίησης και των κονδυλίων για την υποστήριξη ατόμων με πνευματικές και αναπτυξιακές αναπηρίες θα πραγματοποιηθεί σε κλειστούς δρόμους κατά μήκος του Εθνικού Mall γύρω από τα πιο γνωστά μνημεία και μνημεία της Ουάσινγκτον.

Αγώνας για κάθε παιδί 5K
Οκτώβριος - Ουάσιγκτον, DC
Ο ετήσιος αγώνας / περίπατος θα συγκεντρώσει χρήματα για το εθνικό και διεθνώς αναγνωρισμένο Εθνικό Ιατρικό Κέντρο Παιδιών στην Ουάσινγκτον, το οποίο εξυπηρετεί περισσότερα από 360.000 παιδιά και παρέχει κάθε χρόνο περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια σε μη αντισταθμισμένη περίθαλψη. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει κρίσιμους πόρους για τη συνεχή προσπάθεια του νοσοκομείου να παρέχει εξειδικευμένη παιδιατρική φροντίδα, να διεξάγει έρευνες για την πρόληψη και θεραπεία παιδικών νόσων και να παρέχει υπηρεσίες ευεξίας και πρόληψης για να κρατούν τα παιδιά υγιή.

Walk4Hearing
Οκτώβριος - Ουάσιγκτον, DC
Αυτή η φιλική προς την οικογένεια διαδρομή 5K υποστηρίζει τον Σύνδεσμο Απώλειας Ακοής της Αμερικής για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και να βοηθήσει στην εξάλειψη του στίγματος που σχετίζεται με την απώλεια ακοής. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται κατανέμονται μεταξύ του εθνικού οργανισμού και των τοπικών ιστοτόπων για την παροχή πληροφοριών, εκπαίδευσης, υπεράσπισης και υποστήριξης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσική, δωρεάν φαγητό και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Η εγγραφή αρχίζει στις 10 π.μ. και η βόλτα αρχίζει στις 11 π.μ.

Out of the Darkness Community Walk
Οκτώβριος - National Mall και η λεκάνη της παλίρροιας
Το Walk Walk 5K υποστηρίζει το αμερικανικό ίδρυμα για την πρόληψη των αυτοκτονιών. Τα έσοδα θα ωφεληθούν από τοπικά και εθνικά προγράμματα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την αυτοκτονία. Ο περίπατος θα διεξαχθεί από τις 5:30 - 7:30 μ.μ.

AIDS Walk Washington
Οκτώβριος - Ουάσιγκτον, DC
Το AIDS Walk Washington είναι μια πεζοπορία 5 χιλιάδων χρημάτων που ωφελεί την κλινική Whitman-Walker, μια μη κερδοσκοπική κοινότητα με έδρα την Ουάσινγκτον που δεσμεύεται να σταματήσει την ταλαιπωρία όλων εκείνων που μολύνθηκαν και επηρεάστηκαν από τον ιό HIV / AIDS.

Πραγματοποίηση βημάτων της Ουάσινγκτον, DC 5K Walk
Οκτώβριος - Ουάσιγκτον, DC
Η εκστρατεία της American Cancer Society Making Strides είναι η μόνη εκστρατεία με την Αμερικανική Εταιρεία Καρκίνου που είναι αφιερωμένη στον καρκίνο του μαστού. Όλα τα χρήματα που θα αντληθούν από τη βόλτα θα επωφεληθούν από την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, την υπεράσπιση, την πρόληψη και τις υπηρεσίες ασθενών στην περιοχή Μεγάλης Ουάσινγκτον. Η εγγραφή ξεκινά στις 9 το πρωί με βάση το μνημείο της Ουάσινγκτον.

Μεγάλη καρδιά της Ουάσινγκτον
Νοέμβριος - Ουάσινγκτον, DC
Ο περίπατος είναι η αποστολή της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας σε δράση. Αυτή η ετήσια γιορτή προωθεί τη σωματική άσκηση και την υγιή ζωή στην καρδιά σε ένα διασκεδαστικό, οικογενειακό περιβάλλον. Ως εκδήλωση συγκέντρωσης υπογραφών, το Greater Washington Heart Walk αναμένεται να συγκεντρώσει 2,5 εκατομμύρια δολάρια για την αποστολή σωτηρίας της American Heart Association. Υπάρχει ένα 3 μίλι με τα πόδια με ένα μίλι σύντομη πορεία. Έκθεση υγείας και ευεξίας για όλη την οικογένεια.

Διασκέδαση φιλίας
Νοέμβριος - Ουάσινγκτον, DC
Το Friendship Walks είναι ένα 1,5 μίλι, διασκεδαστικό και ειρηνικό ράλι γύρω από το National Mall επικεντρωμένο στο τέλος της έλλειψης στέγης στην περιοχή Washington, DC. Όλα τα έσοδα ωφελούνται από το Friendship Place, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ασχολείται με την έλλειψη στέγης με καινοτόμα προγράμματα που ενδυναμώνουν τους συμμετέχοντες να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους, να βρουν σπίτια, να βρουν δουλειές και να επανασυνδεθούν με τους φίλους, την οικογένεια και την κοινότητα.

Πρόληψη του καρκίνου 5K Walk / Run
Νοέμβριος - Ουάσινγκτον, DC
Αυτή η εκδήλωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κινηθείτε ή να κουνήσετε τη ρουτίνα γυμναστικής σας. Βοηθήστε να συγκεντρώσετε κεφάλαια για να υποστηρίξετε την αποστολή του Ιδρύματος Πρόληψης του Καρκίνου, του μοναδικού αμερικανικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού αποκλειστικά αφιερωμένου στην πρόληψη του καρκίνου και την έγκαιρη διάγνωση Μετά το περπάτημα / τρέξιμο, εξερευνήστε μια έκθεση για την υγεία και ανεφοδιάστε με ΔΩΡΕΑΝ υγιεινά σνακ, πλάνα γρίπης και προβολές καρκίνου.

Ο εθνικός αγώνας για τον τερματισμό του καρκίνου των γυναικών
Νοέμβριος - Ουάσινγκτον, DC
Το 5K Run και το 1 Mile Walk είναι η σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση ευαισθητοποίησης και συγκέντρωσης χρημάτων για το Ίδρυμα για τον Καρκίνο των Γυναικών, υποστηρίζοντας το πλήρες πλάτος των ερευνητικών προσπαθειών του οργανισμού για χρηματοδότηση της έρευνας για να νικήσει τους γυναικολογικούς καρκίνους. Τα βραβεία θα δοθούν στους κορυφαίους καλλιτέχνες. Η εγγραφή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα την ημέρα του αγώνα.

Δείτε επίσης την Τουρκία Trots στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και Βόρεια Βιρτζίνια