Η Μεγάλη Παρέλαση στο Soulard Mardi Gras

Η γειτονιά Soulard στο Σαιντ Λούις φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γιορτή Mardi Gras της περιοχής, με περισσότερες από δώδεκα εκδηλώσεις τις εβδομάδες που οδηγούν στη Σαρακοστή. Και, κανένα γεγονός στο Soulard Mardi Gras δεν είναι μεγαλύτερο ή πιο δημοφιλές από το Grand Parade. Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες ξενώνες γεμίζουν τους δρόμους του Soulard για να δουν τα πολύχρωμα επιπλέουν και να πιάσουν μερικές χάντρες.

Πότε και που

Η Μεγάλη Παρέλαση πραγματοποιείται πάντοτε το Σάββατο πριν από το Fat Tuesday.

Το 2017, η Μεγάλη Παρέλαση είναι στις 25 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί. Η παρέλαση αρχίζει στο Busch Stadium, κατευθύνεται νότια κατά μήκος της 7ης οδού και τελειώνει στη Ζυθοποιία Anheuser-Busch .

Τι θα δείτε

Η Μεγάλη Παρέλαση έχει να κάνει με τους περίπλοκους πλωτήρες που κατασκευάστηκαν από δεκάδες διαφορετικούς κριούς για πολλούς μήνες. Το Krewes στα περισσότερα πλωτά ρίχνουν χάντρες, καραμέλες και άλλα βραβεία για να παρακολουθήσουν παραστάσεις. Εάν θέλετε την καλύτερη προβολή των πλωτήρων, διαδώστε το σημείο σας κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης όσο το δυνατόν νωρίτερα. Με την παρέλαση, το πλήθος μπορεί να είναι μέχρι 20 άτομα βαθιά ή περισσότερα.

Μετά την παρέλαση

Η μεγάλη παρέλαση είναι μόνο η αρχή ενός ημερήσιου πάρτι Mardi Gras στο Soulard. Πολλά από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της γειτονιάς εξυπηρετούν επώνυμα φαγητά και ποτά και ζωντανή μουσική όλη την ημέρα. Η McGurk's, η Molly's και η International House House είναι διασκεδαστικά μέρη για να πάτε αν μπορείτε να μπείτε μέσα. Οι πωλητές οδών θα πουλούν επίσης φαγητό και ποτά σε όλη τη γειτονιά.

Ένα άλλο μέρος για να γιορτάσουμε μετά την παρέλαση είναι η Bud Light Party Tent. Είναι στην πραγματικότητα δύο θερμές VIP σκηνές που έχουν συσταθεί στο Soulard Market Park στην καρδιά της δράσης. Μέχρι και 2.000 γλέντια μπορούν να απολαύσουν μπουφέ Cajun-Creole σε μπουφέ, ποτά και μουσική σε αυτή τη γιορτή περιορισμένης πρόσβασης. Τα εισιτήρια για το Party Tent είναι $ 95 ανά άτομο και πρέπει να αγοραστούν εκ των προτέρων.

Αν δεν σας πειράζει να είστε λίγο πιο μακριά από το Soulard, υπάρχουν αρκετοί άλλοι εορτασμοί που αξίζουν μια επίσκεψη. Στο Ballpark Village, το Budweiser Brew House φιλοξενεί το Pardi Gras, από τις 19:00 έως τις 22:00. Στην εκδήλωση θα βρείτε εκπτώσεις για ποτά, συμπεριλαμβανομένων των τυφώνων των 5 $ και της ζωντανής ψυχαγωγίας. Μια άλλη επιλογή είναι η μπάρα Oyster Broadway κοντά στην αρχή της διαδρομής παρέλασης. Το εστιατόριο θα εξυπηρετεί τα αγαπημένα της Νέας Ορλεάνης, όπως το γκουμπού, το αστακός και το jambalaya στο μεγάλο πάρτι του Mardi Gras. Υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική όλη την ημέρα.

Πού να πάρκο

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος στο Soulard την ημέρα της Grand Parade, οπότε είτε θα πρέπει να σταθμεύσετε σε μια γειτονική γειτονιά και να περπατήσετε είτε να πάρετε το λεωφορείο που τρέχει μεταξύ του Soulard και άλλων περιοχών της πόλης. Το μετρό θα εκτελεί ένα λεωφορείο Mardi Gras από το Σταθμό Metrolink του Σταδίου. Το λεωφορείο κοστίζει 6 δολάρια για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής και θα λειτουργεί από τις 9 π.μ. έως τις 11 το βράδυ

Μια άλλη επιλογή είναι να σταθμεύσετε στο Laclede's Landing και να πάρετε το δωρεάν λεωφορείο από το Landing στο Soulard. Το λεωφορείο του Laclede θα προσγειωθεί από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ. Και τέλος, μπορείτε να εξετάσετε ταξί. Οι κομητείες και οι κίτρινες καμπίνες θα είναι διαθέσιμες όλη την ημέρα.