Οδηγός επισκεπτών του Πολιτειακού Μουσείου Staten Island

Βρίσκεται στο έδαφος του Snug Harbour, το Staten Island Children's Museum είναι ένα υπέροχο μέρος για μικρά παιδιά να μάθουν και να εξερευνήσουν. Υπάρχει αρκετός χώρος για να μετακινηθείτε και μερικά από τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια υπαίθρια περιοχή που ονομάζεται Sea of ​​Boats με νερό (επιτρέποντας ο καιρός), Ladder 11, αυθεντικό φορτηγό πυροσβεστικής 1919 Seagrave που τα παιδιά αγαπούν να ανέβουν και να "οδηγήσουν" και House About It όπου τα παιδιά που αγαπούν να οικοδομήσουν θα περάσουν πολύ καλά.

Staten Island Παιδικό Μουσείο Βασικές πληροφορίες

Διεύθυνση: 1000 Richmond Terrace, Staten Island, Νέα Υόρκη 10301
Τηλέφωνο: 718-273-2060
Δημόσιες συγκοινωνίες: Staten Island Πλοία από το λεωφορείο S40 στον τερματικό σταθμό Ferry του Αγίου Γεωργίου στην στάση Snug Harbor Road
Ιστοσελίδα: http://statenislandkids.org

Εισαγωγή στο μουσείο παιδικού μουσείου Staten Island

Staten Island Παιδικό μουσείο ώρες

Ανοίξτε επιλέξτε Δευτέρα. Επικοινωνήστε με το μουσείο για λεπτομέρειες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την επίσκεψη στο Staten Island Children's Museum

Περισσότερα για το Παιδικό Μουσείο του Staten Island

Το Staten Island Children's Museum είναι ένας υπέροχος προορισμός για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σε αντίθεση με το Παιδικό Μουσείο του Μπρούκλιν και το Παιδικό Μουσείο του Μανχάταν, το μουσείο δεν τείνει να ξεπερνά τις σχολικές και στρατοπεδητικές ομάδες, γι 'αυτό είναι ένα πολύ πιο ήρεμο, πιο ήσυχο μέρος για να επισκεφτείτε.

Τα παιδιά σας θα αγαπήσουν το κρατικό νησί Staten Island, ακολουθούμενο από το λεωφορείο S40 για να φτάσετε στο μουσείο, αλλά υπάρχει και άφθονος δωρεάν χώρος στάθμευσης αν προτιμάτε να οδηγείτε.

Οι χώροι στο Snug Harbour προσφέρουν επίσης μεγάλο χώρο για να τρέξετε και να εξερευνήσετε και η είσοδος στους βοτανικούς κήπους είναι δωρεάν (εκτός από τον Κήπο του Κινεζικού Μελετητή), καθιστώντας τον έναν εξαιρετικό τρόπο να περάσετε μια ολόκληρη μέρα στην εξερεύνηση της περιοχής.