Πόρτλαντ Όρεγκον Gay Φόρουμ Clubs και Bathrooms Οδηγός

Με ένα από τα υψηλότερα ποσοστά των κατοίκων των ΛΟΑΤ στο έθνος, η προοδευτική πόλη του Πόρτλαντ έχει επίσης μια αρκετά ισχυρή φήμη ως μια θετική για το φύλο μητρόπολη. Σάρωση των συνηθισμένων εφαρμογών χρονολόγησης και σύνδεσης και θα βρείτε πολλούς τύπους που χαρακτηρίζουν ως παράξενο και αρκετά πολιτικό, έναν σχετικά υψηλό αριθμό ανδρών σε ανοιχτές ή πολυμορφικές σχέσεις, αρκετά μεταφορικά πρόσωπα και γενικά μια καλή ποικιλία από παιδιά ανοιχτό στο σεξ χωρίς πολλά hangups σχετικά με την ηλικία, τη φυλή, την τελειότητα του σώματος και ούτω καθεξής.

Είναι μια αρκετά μεγάλη πόλη για την εξεύρεση ζεστών σεξουαλικών συναντήσεων αν εντοπίσετε και μια αρκούδα.

Το Πόρτλαντ έχει ένα ζευγάρι χώρων που απευθύνονται σε παιδιά που συνδέονται με παιδιά. Ακριβώς έξω από I-84, έξοδο 1 ή 2 (ανάλογα με την κατεύθυνση από την οποία έρχεστε), το ελκυστικό Steam Portland (2885 NE Sandy Blvd., 503-736-9999) είναι ένα πολύ όμορφα διατηρημένο, καθαρό και δημοφιλές γκέι σάουνα. Ανοιχτό όλο το 24ωρο, αυτός ο ιδιωτικός όμιλος εξυπηρετεί ένα μείγμα επισκεπτών και ντόπιων - είναι στην East Side, κοντά στις συνοικίες Hollywood και Lloyd Centre και απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο ή ταξί από το κέντρο της πόλης. Ο ατμός είναι μεσαίου μεγέθους, όπως αρμόζει σε μια πόλη με το μέγεθος του Πόρτλαντ - είναι αρκετά απασχολημένη τα Σαββατοκύριακα, αλλά όπως και πολλές σάουνες, τα πλήθη είναι μερικές φορές λίγο λιγότερο τις καθημερινές. Το πλήθος εδώ είναι αρκετά μικτό, από φοιτητές έως επαγγελματίες στα μέσα της δεκαετίας του '30 και '40 με τους ηλικιωμένους άνδρες.

Το άλλο gay sex plex της πόλης έχει περάσει για λίγα χρόνια και είναι στην πραγματικότητα ένας ξάδελφος σε ένα παρόμοιο club στο Λας Βέγκας : τα καθαρά, ασφαλή και καλά εξοπλισμένα Hawks (234 SE

Grand Ave., στο SE Ash Street, 503-946-8659) βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη γέφυρα Burnside από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της βιομηχανικής ζώνης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτό το καθαρό και καλά διατηρημένο σεξ κλαμπ έχει ένα μεγάλο έπαθλο με τους οπαδούς της S & M, ομαδικό σεξ και ρόλων. Μέσα από εσάς θα βρείτε περιοχές με τρύπες, τρεις σφεντόνες, μια περιοχή οργίων, ένα τμήμα θαλάσσιων σπορ, κόμματα αρκούδων και fisting και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Άλλες παροχές στο λαβύρινθο είναι ντουλάπια, σάουνα κέδρου, ατμόλουτρο και βιομηχανική ατμόσφαιρα που είναι κάτι σαν επιστροφή στα κλασικά σεξουαλικά κλαμπ ή στις πορνογραφικές ταινίες της δεκαετίας του '70 και του '80. Το προσωπικό είναι φιλικό και εξυπηρετικό, πάρα πολύ.

Το Portland διαθέτει επίσης ορισμένες νόμιμα εγκεκριμένες ρουχες-προαιρετικές παραλίες στον ποταμό Κολούμπια με ισχυρούς ομοφυλόφιλους συναντήσεις, όπως η παραλία Collins στο νησί Sauvie, η οποία απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο βορειοδυτικά από το κέντρο της πόλης και το Rooster Rock State Park (επίσης γνωστό ως Cock Rock "), το οποίο βρίσκεται στο καταπληκτικό φαράγγι της Κολούμπια και απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο I-84.

Δείτε επίσης τον οδηγό νυχτερινής διασκέδασης Portland Gay για περισσότερα σχετικά με την ομοφυλόφιλη σκηνή της πόλης.