Πώς να φτάσετε "Tonight Tonight" Με τα εισιτήρια John Oliver

Οι ταινίες της σειράς Half Hour της κωμωδίας της HBO στη Νέα Υόρκη

Παρακολουθώντας μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή taping μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και φθηνός τρόπος για να απολαύσετε τη διαμονή σας στη Νέα Υόρκη. Εάν είστε οπαδός της εκπομπής ειδήσεων κωμωδίας του HBO την περασμένη εβδομάδα απόψε με τον John Oliver , ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε δωρεάν εισιτήρια.

Λάβετε τα εισιτήρια "Τελευταία εβδομάδα απόψε"

Μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν εισιτήρια για να δείτε την Ημέρα της Τελευταίας Εβδομάδας μέσω της ιστοσελίδας τους. Τα εισιτήρια είναι γενικά διαθέσιμα 2 εβδομάδες νωρίτερα. Απελευθερώνουν εισιτήρια στις 3 μ.μ. δύο εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη εγγραφή (οι ταινίες εμφανίζονται μία φορά την εβδομάδα τα βράδια της Κυριακής).

Υπάρχει ένα όριο τεσσάρων εισιτηρίων ανά αίτημα. Ζητούν ότι αν έχετε ήδη παρακολουθήσει μια ζωντανή εγγραφή επιτρέπετε σε άλλους οπαδούς να παρακολουθήσουν μια ταινία και να μην πάρουν περισσότερα εισιτήρια.

Αποδοχή εισιτηρίων "Τελευταία εβδομάδα απόψε"

Πρώτα απ 'όλα, τα εφεδρικά εισιτήρια είναι εξαιρετικά περιορισμένα για την περασμένη εβδομάδα απόψε με τον John Oliver - διανέμουν τη συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων τους μέσω του ηλεκτρονικού τους συστήματος. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, ευθυγραμμίστε τις 4 μ.μ. (όχι πριν!) Στο στούντιο.

"Απόψε την περασμένη εβδομάδα" στο Twitter

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την περασμένη εβδομάδα απόψε στο Twitter για ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα εισιτηρίων τελευταίας στιγμής.

Τι να γνωρίζετε για τα εισιτήρια "Τελευταία εβδομάδα απόψε"

Κρατήστε αυτά τα πράγματα στο μυαλό σας προτού παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή της περασμένης εβδομάδας :