Ο οδηγός σας για το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης

Οδηγός Αεροδρομίου

Επεξεργασμένο από τον Benet Wilson

Το αεροδρόμιο JFK, γνωστό ως Idlewild, χειρίστηκε την πρώτη αεροπορική πτήση του εμπορικού αεροπλάνου το 1948. Έκτοτε, έχει γίνει το διεθνές αεροδρόμιο των ΗΠΑ με πάνω από 80 αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν από έξι τερματικούς σταθμούς.

Το αεροδρόμιο μετονομάστηκε στις 24 Δεκεμβρίου 1963, για να τιμήσει τον Kennedy, τον 35ο πρόεδρο του έθνους, ένα μήνα μετά τη δολοφονία του. Σήμερα, η JFK είναι η κορυφαία διεθνής πύλη του έθνους, με περισσότερες από 80 αεροπορικές εταιρείες που λειτουργούν από τα τερματικά της.

Το αεροδρόμιο διοικείται από τη Λιμενική Αρχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ από την 1η Ιουνίου 1947. Έχει έκταση 4.930 στρεμμάτων, συμπεριλαμβανομένων των 880 στρεμμάτων στον κεντρικό τερματικό χώρο. Έχει έξι τερματικά αεροσκαφών, με περισσότερες από 125 πύλες αεροσκαφών.

Μετάβαση στο αεροδρόμιο :

Αυτοκίνητο : Οδηγίες οδήγησης

Δημόσιες συγκοινωνίες

Ταξί / Αυτοκίνητο / Βαν

Η υπηρεσία AirTrain ελαφρού σιδηροδρόμου συνδέει το JFK με τις γραμμές μετρό και λεωφορείων του Long Island Rail Road (LIRR) και της Νέας Υόρκης. Στο αεροδρόμιο, το AirTrain παρέχει γρήγορες, δωρεάν συνδέσεις μεταξύ τερματικών σταθμών, ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, λεωφορείων του ξενοδοχείου και πάρκινγκ.

Χώρος στάθμευσης στο JFK

Το αεροδρόμιο διαθέτει άπειρες επιλογές στάθμευσης: Αεροδρόμιο Short-Term / Daily Καθημερινά, 33 δολάρια ημερησίως. Μακροπρόθεσμη παρτίδα 9 αερολιμένων / οικονομικό παρτίδα, 18 δολάρια. και σε επιτόκιο παρτίδας για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, $ 18.

Φιλιά φιλιά n

Κινητό τηλέφωνο παρτίδα

Σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Η φόρτιση του ηλεκτρικού σας οχήματος στο Kennedy International είναι εύκολη.

Πέντε σταθμοί φόρτισης EV είναι διαθέσιμοι στην κίτρινη παρτίδα του JFK, επίπεδο εδάφους από τον τερματικό σταθμό 5. Συνδέονται στο σημείο χρέωσης, το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης EV στις ΗΠΑ. Πρόσβαση στο σταθμό με πιστωτική κάρτα με κάρτα RFID ή κάρτα πρόσβασης με χρέωση.

Η ηλεκτρική ενέργεια παρέχεται δωρεάν. Όλες οι χρεώσεις στάθμευσης θα συλλέγονται όταν βγείτε από την παρτίδα

Κατάσταση πτήσης

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ελέγξουν την κατάστασή τους στον ιστότοπο του αεροδρομίου με αριθμό πτήσης, αεροπορική εταιρεία ή διαδρομή.

Χάρτες

Αεροπορικές εταιρείες στο JFK

Αεροδρόμιο

Αποθήκευση αποσκευών

Σταθμός ανεφοδιασμού

Κτίριο Ιατρικού Γραφείου 22Α

Εντοπισμός κάποιας προ-ασφάλισης Παρακαλώ δείτε έναν πράκτορα εξυπηρέτησης πελατών με κόκκινα περικάλυμμα για να μάθετε πώς να τοποθετήσετε κάποιον στο τερματικό.

Περιοχές ανακούφισης κατοικίδιων ζώων: Τερματικοί σταθμοί 1 και 2, έξω από την περιοχή αφίξεων. Τον τερματικό σταθμό 4, έξω από την αίθουσα αφίξεων και στο Concourse B μεταξύ της πύλης B31 και B33. Τερματικό 5, προ-ασφάλειας δίπλα στο καρουζέλ αποσκευών 6. Επίσης, μια περιοχή "wooftop" στην εξωτερική αυλή κήπου 4.000 τετραγωνικών ποδιών. Τερματικό 8, επίπεδο αναχώρησης.

Βοήθεια για ταξιδιώτες

Κέντρο Υποδοχής

Wi-Fi : Δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi 30 λεπτών είναι διαθέσιμη σε όλους τους τερματικούς σταθμούς, καθώς και δωρεάν κανάλια και σταθμούς φόρτισης, με πολλές θύρες USB, που επιτρέπουν στους πελάτες να επαναφορτίζουν φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

Υπάρχουν περίπου 200 ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.

  1. Το Fairfield Inn New York JFK Airport
  2. Αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης
  3. Hampton Inn NY - JFK
  4. Crowne Plaza JFK Αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης
  5. Hilton New York JFK
  6. Days Inn Τζαμάικα - Αεροδρόμιο Jfk
  7. Το Holiday Inn Express At JFK
  1. Sleep Inn JFK Αεροδρόμιο Rockaway Blvd
  2. Το Πανεπιστήμιο των πέντε πόλεων
  3. Surfside 3 Motel

Ασυνήθιστες υπηρεσίες

Το αεροδρόμιο Plaza Plaza της JFK διαθέτει βενζινάδικο Sunoco που προσφέρει καθαρό ενεργειακό CNG, φορτιστές αυτοκινήτων Tesla, πλυντήριο αυτοκινήτων, στεγνό καθάρισμα και υπηρεσία αυτόματου λιπαντικού και επισκευής.

Οι θηλάζουσες μητέρες έχουν πρόσβαση σε καθαρές, άνετες και ασφαλείς περιοχές όπου μπορούν να θηλάσουν ή να χρησιμοποιήσουν μια αντλία στήθους. Η Λιμενική Αρχή εργάστηκε με την Έβδομη Γενιά, η οποία κατασκευάζει και διανέμει οικολογικά ασφαλή οικιακά προϊόντα, για να εγκαταστήσει μια ανεξάρτητη σουίτα στο Terminal 5 της JFK κοντά στην Πύλη 12. Κάθε σουίτα διαθέτει πάγκο, πτυσσόμενο τραπέζι και τροφοδοτικό για άντληση. Έχει επίσης χώρο για αποσκευές ή καροτσάκι.

Και το αεροδρόμιο έχει αναπτύξει μια ομάδα από Red-Jacketed Customer Care Representatives (CCR), οι οποίοι μπορούν να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις πελατών και να προσφέρουν προσωπική εξυπηρέτηση για χιλιάδες ταξιδιώτες κάθε μέρα.

Είναι σταθμευμένα στα υπερσύγχρονα κέντρα υποδοχής, στους τερματικούς σταθμούς, στους μετρητές εισιτηρίων, στις πόρτες, στους σταθμούς AirTrain, στις ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις επιθεώρησης και οπουδήποτε αλλού οι πελάτες μπορεί να χρειαστούν βοήθεια.